Jdi na obsah Jdi na menu
 


Společenství vlastníků Boloňská 305 je právnickou osobou, zapsanou do rejstříku společenství vlastníků jednotek, která vznikla na základě zákona č. 72/1994 Sb. Je způsobilá vykonávat práva a zavazovat se pouze ve věcech spojených se správou, provozem a opravami společných částí domu č. p. 305, v ulici Boloňská, v obci Praha, popřípadě vykonávat činnosti v rozsahu zákona a činnosti související s provozováním společných částí domu, které slouží i jiným fyzickým nebo právnickým osobám.

 

Tyto stránky vznikly z důvodů poskytnutí informací členům Společenství vlastníků Boloňská 305. Obsah některých stránek je volně přístupný a některá část stránek je přístupná pouze po přihlášení. Pro získání přístupových údajů je nutné kontaktovat výbor.

 

Stránky obsahují důležité informace a dokumenty, jako jsou Orgány společenství, Stanovy, Domovní řád, Fotoalbum a Kontakty. Důležitá je část Rubrika: Aktuality, kde se poskytují informace o dění v domě. Část Rubrika: Dokumenty je přístupná po přihlášení, zde naleznete smlouvy, zápisy ze shromáždění atd. 

 

Za výbor Rudolf Tonner, Martina Šiklová a Adéla Drofová.

 

Zpráva o kontrole plynového zařízení

28. 2. 2024

 

Krásné Vánoce a šťastný nový rok 2024

19. 12. 2023

pf2024.jpg

 

Záznam o požární preventivní prohlídce ze dne 1.12.2023

1. 12. 2023

Záznam sepisuje zjištěné závady únikových cest. Dovolujeme si Vás upozornit, že dle zákona o požární bezpečnosti budov nesmí být na únikových cestách (společné prostory včetně chodbiček) umístěno nic, co by bránilo bezpečnému úniku v případě požáru.

 

Topná sezóna 2023

5. 10. 2023

Vážení vlastníci,

abychom eliminovali na začátku topné sezóny problémy s vytápěním Vašeho objektu, žádáme, aby uživatelé bytů provedli následující kroky:

  1. Otevřeli termostatické hlavice na všech otopných tělesech v objektu ne nadoraz, přibližně na 90%. Tyto hlavice nechte otevřeny po dobu, než bude radiátor kompletně zaplněn teplou vodou – bude celý hřát. Takto jej nechte celý následující den. Následně je opět možné regulovat dle potřeby.
  2. Důkladně odvzdušnili otopný systém ještě před zahájením vytápění, dokud nejsou spuštěna oběhová čerpadla. Po zahájení vytápění zkontrolujte stav a v případě potřeby proveďte znovu důkladně odvzdušnění. Poté je již možno hlavice nastavit na požadovanou teplotu.
 

Oprava fasády

4. 10. 2023

Oprava fasády bytového domu Boloňská 305/8.

 

Servis výtahu - OTIS - Nová smlouva o dílo

7. 7. 2023

 

Směsný komunální odpad

1. 7. 2023

Ohlášení plátce poplatku - Směsný komunální odpad

Snížení počtu popelnic ze 3 na 2.  Frekvence svozů zůstává třikrát týdně.

 

Zápis z jednání shromáždění vlastníků konaného dne 25.5.2023

19. 6. 2023

 

Odvolání proti rozhodnutí o umístění stavby “nástavba výměníkové stanice”

15. 5. 2023

Vážení vlastníci, pokud máte zájem, v příloze vám předáváme vzor žádosti, ve které máte možnost za svoji bytovou jednotku podat odvolání proti rozhodnutí o umístění stavby nazvané “nástavba výměníkové stanice” v katastrálním území Horní Měcholupy, při ulici Boloňská

Tento vzor vypracoval zástupce strany Patnáctka náš domov. Termín doručení odvolání na stavební úřad v Horních Měcholupech musí být ale nejpozději do 17.5.2023. V textu je třeba doplnit žlutě označená místa a event. upravit výraz "odvolatel" na "odvolatelka" či "odvolatelé".   S výhodou by bylo další přidání, i třeba jen subjektivních důvodů, proč Vám stavba vadí a jak by mohla zasahovat do Vašich práv, apod. Text je samozřejmě možno dále dle libosti upravovat. 
 
Děkujeme, s pozdravem Výbor SVJ
 

SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ 25.5.2023

10. 5. 2023

Vážení vlastníci,

rádi bychom vás pozvali na shromáždění vlastníků, které se bude konat dne 25.5.2023 v 19:00 hodin ve velkém sále klubu Varta, Boloňská 310, Praha 10. Program jednání, plná moc a podklady k nejdůležitějším bodům jsou uvedeny v příloze.