Jdi na obsah Jdi na menu

*****HOKEJ, VÝKLADNÍ SKŘÍŇ MĚSTA ZLÍNA*****

Jaroslav Stuchlík st.: "Je pěkné, když má klub svou paměť a je na svou historii hrdý.“

SK Baťa Zlín 1928-1945.jpgSokol Botostroj Zlín 1948-49.jpg

ZK Baťa Zlín 1945-1948.jpg

Sokol Svit Gottwaldov 1949-1952.jpgSpartak a Jiskra Gottwaldov 1952-1958.jpg

TJ Gottwaldov 1958-1990.jpg

SK Zlín, AC ZPS Zlín 1990-1997.jpg

HC ZPS Barum Zlín 1997-1999.jpg

HC Continental Zlín 2000-2002.jpg

HC Continental Zlín 2000-2002.jpg

HC Hamé 2002-2007.jpg

HC RI Okna Zlín 2007-2009.jpg

 


2011/2012 Liberec - Zlín 4:1

Hokejisté PSG Zlín prohráli v utkání 46. extraligového kola v Liberci a v přímém souboji o elitní šestku s Tygry neuspěli. Domácí v úvodní třetině během tří minuty využili dvě přesilové hry a na začátku druhého dějství přidali další gól. Berani nenašli během zápasu recept na zvrat i zásluhou spousty vyloučení a nevyužitých přesilovek. Rozhodčí udělili menší dvouminutové tresty celkem patnácti zlínským hráčům! Jediný gól zaznamenal v 31. minutě Bedřich Köhler. Zlín hraje v neděli doma s Plzní, poté následuje devítidenní extraligová pauza.

Trenérská dvojice Rostislav Vlach, Josef Turek se musela v důležitém zápase obejít bez trojice zraněných hráčů. Na marodce jsou stále útočníci Pavel Kubiš, Filip Čech a gólman Luboš Horčička. Tým PSG Zlín v předchozích třech vzájemných zápasech letošní sezony s Libercem vždy bodoval, když na domácím ledě Bílé Tygry dvakrát porazil a ze severu Čech přivezl cenný bod. Berani nasadili do utkání kompletní čtyři pětky. Už ve 3. minutě musel hostující gólman Sedláček v obrovské šanci zakročit proti Klimentovi. O tři minuty později ale lovil puk ze své branky, když v přesilové hře tečoval střelu Trončinského od modré čáry Kudrna a Bílí Tygři šli do vedení. Netrvalo to ani dvě minuty a Liberec vedl o dvě branky, když Nedvěd z mezikruží zužitkoval Klimentovu přihrávku střelou mezi Sedláčkovy betony. Hosté mohli odpovědět v dlouhé přesilové hře pěti na třem, Leška ale pálil nepřesně.

Hned na začátku druhého dějství domácí opět udeřili. Nedvěd ještě v první šanci zaváhal, jenže o minutu později dorazil střelu Vantucha hbitě Tomáš Urban a Sedláček potřetí v utkání kapituloval. Zlín zkorigoval skoré v polovině zápasu. Po zaváhání liberecké obrany se po pasu Holíka prosadil z mezikruží Köhler. Liberečtí si přichystali bleskovou odpověď. Po dvaačtyřiceti vteřinách od zlínské branky se v početní výhodě prosadil Klimenta. Zlínští mohli snížit v závěru druhé části hry, ale Holíkův pokus zneškodnil na brankové čáře útočník Vantuch.

V závěrečné třetině příliš mnoho šancí k vidění nebylo a ani brankáři nemuseli v řešit žádné ošemetné situace. Slušně zaplněná liberecká hala přihlížela rozkouskované hře, ve které bylo k vidění hodně nepřesností a nedisciplinovanosti. Vlachova družina z posledních šesti zápasů venku vytěžila pouhé tři body. Tým PSG Zlín prohrál přímý zápas o elitní šestku s Libercem, nicméně boj o šesté místo je stále otevřen. Berani mají stejný počet bodů jako šesté Vítkovice, které v předehrávce šestačtyřicátého kola zaváhaly doma s Karlovými Vary. 

46. kolo Tipsport extraligy 2011/2012: Bílí Tygři Liberec - PSG Zlín 4:1 (2:0, 2:1, 0:0)

Branky a nahrávky: 6. min Kudrna (Trončinský, Klimenta), 8. P. Nedvěd (Klimenta, Roth), 22. T. Urban (Vantuch, Bulíř), 32. Klimenta (P. Nedvěd, Roth) - 31. Köhler (Holík)

Vyloučení: 9:15 (Derner, Moravec, Čakajík, Vak, Vantuch, Nedvěd, Trončinský, Kudrna, T. Urban - Melenovský, Leška, Čajánek, Linhart, Míka, Linhart, Čajánek, Čajánek, Zámorský, Köhler, Důras, Hamrlík, Holík, Ondráček, Finsterle), navíc Čajánek (PSG Zlín) na 10 minut

Využití: 3:0

Rozhodčí: František Kalivoda, Roman Polák - Miroslav Lhotský, Jiří Svoboda

Diváci: 5 080

Nejlepší vyhodnocení hráči: Tomáš Klimenta - Petr Holík

Zásahy brankářů: Marek Pinc 26 - Jakub Sedláček 40

Sestavy - BÍLÍ TYGŘI LIBEREC: Pinc - Trončinský, Derner, Čakajík, Výtisk, Holub, Roth, Moravec, Ulrych - Kudrna, P. Nedvěd, Klimenta - Bulíř, T. Urban, Vantuch - Špaček, Vak, Kica - Bárta, Bortňák, Víšek. Trenéři Kalous, Pešán, Kapoun.

PSG ZLÍN: J. Sedláček - Hamrlík, Linhart, Zámorský, Galvas, Tesařík, Řezníček, Matějíček, Míka - Holík, Leška, Köhler - Důras, Čajánek, O. Veselý - Melenovský, Roman Vlach, Ondráček - Finsterle, Honejsek, Šlahař. Trenéři Rostislav Vlach a Turek.

 

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář