Jdi na obsah Jdi na menu

*****HOKEJ, VÝKLADNÍ SKŘÍŇ MĚSTA ZLÍNA*****

Jaroslav Stuchlík st.: "Je pěkné, když má klub svou paměť a je na svou historii hrdý.“

SK Baťa Zlín 1928-1945.jpgSokol Botostroj Zlín 1948-49.jpg

ZK Baťa Zlín 1945-1948.jpg

Sokol Svit Gottwaldov 1949-1952.jpgSpartak a Jiskra Gottwaldov 1952-1958.jpg

TJ Gottwaldov 1958-1990.jpg

SK Zlín, AC ZPS Zlín 1990-1997.jpg

HC ZPS Barum Zlín 1997-1999.jpg

HC Continental Zlín 2000-2002.jpg

HC Continental Zlín 2000-2002.jpg

HC Hamé 2002-2007.jpg

HC RI Okna Zlín 2007-2009.jpg

 


Máme tu další vyhodnocení práce a změn tohoto webu. Chci především upozornit na Obrazekposlední odstavec, který se týká nové soutěže. Tentokrát o nejkrásnějšího hokejistu ČR. Vše si prosím pozorně přečtěte, jelikož nepozornost neomlouvá, tudíž, při nesplnění podmínek a kritérií mohou být Vaše hlasy anulovány. Věnujte proto zvýšenou pozornost na následující řádky.

 

V posledním měsíci jsem především upravoval vnitřní chod webu. Už není žádný tzv. „pomocný odkaz“, neboť vše (profily hráčů, fancluby hráčů..atd.) bude zde na stránkách. Ještě musím dokončit historické sestavy a pomocný blog bude vymazán.

 

Neustálé problémy jsou s historickou fotogalerií. Již dlouhou dobu je nefunkční, i proto, že mi nikdo z redakce fotoalba.cz nedokázal dvakrát po sobě odpovědět na dotaz, co se s mojí galerií stalo. Proto bude zrušena. Zlomek článků a fotografií budu mít stále na webu, avšak z důvodu kapacity, která je momentálně omezená na 5GB je nutný extérní odkaz. To je možná hudba budoucnosti.

 

Vnikla nová rubrika podpora webu daan.estranky.cz, kde máte k dispozici bankovní účet, kam můžete posílat veškeré dobrovolné finanční příspěvky na provoz stránek.

 

Ačkoliv to odporuje proti všem mým základním zásadám, rozhodl jsem se, neboli lépe řečeno, přemluvil jsem se a uspořádal jsem neoficiální soutěž o nejkrásnějšího, nejpěknějšího, nejpohlednějšího a nejsypatičtějšího ČESKÉHO hokejistu. Tato soutěž je především a hlavně pro dívky a ženy, které navštěvují tento web. Nevím jak ostatní členové mužské komunity tohoto webu, ale v této soutěži se osobně zdržuji hlasování. :-) Hlavní důvod mého kladného rozhodnutí bylo sem přilákat další dívky, nejen z tábora zlínských fanynek, ale POZOR, ze všech koutů repubilky. Čtete dobře, oproti anketě o zlínskou legendu století si samy nominujete hráče a pak si je samy zvolíte. Vybírat můžete všechny české hráče působící v Čechách, na Moravě, ve Slezsku, v Evropě ba dokonce i v NHL a v nižších zámořských soutěžích. Avšak jednu podmínku jsem si zadal. A ta zní že, ve Vaší pětičlenné nominaci, kterou mi budete zasílat na e-mail MUSÍ být alespoň jeden nynější, či bývalý zlínský hokejista. Jestliže bude chybět, Vaše nominace bude považována za neplatnou. Upozornuji, že hráče teprve nominujete, takže zatím nemusí být v žádném pořadí. Posléze vyberu hráče, kteří se ve Vašich nominacích objevovali nejčastěji a sestavím (asi 10 – členou) anketu. To však bude rozhodnuto až se sejdou všechny nominace. Vybírat můžete do 15.6. Poté se nominace uzavře. Každý z Vás může nominovat pouze jednou.

 

Tak se milé dámy ukažte, co ve Vás je...:-)

 

ZDE VYPLŇŤE VÁŠ E-MAIL A DO VZKAZU VAŠI PŘEZDÍVKU A PĚT JMEN HRÁČŮ