Jdi na obsah Jdi na menu

Kdo jsme

Jsme malá rodinná firma.

O návrhy a přípravu výroby se stará Ing. Lukáš Novotný.

Ing. Lukáš Novotný

Vystudoval jsem Střední uměleckoprůmyslovou školu hudebních nástrojů a nábytku v Hradci Králové obor Konstrukce a navrhování nábytku. Po střední škole jsem pokračoval na Mendelovu univerzitu v Brně. Zde jsem úspěšně absolvoval bakalářské studium s oborem Design nábytku a navazujícím studijním programu s názvem Nábytkové inženýrství.

Již od střední školy se aktivně podílím na chodu rodinné firmy ve snaze ji rozvíjet a poskytovat klientům to nejlepší co jsme schopni navrhnout a vyrobit.

Teoretické znalosti ze studií plus praktické zkušenosti, nabyté již dlouhodobým působením v rodinné firmě, mi dovolují být schopen navrhnout celý interiér podle požadavků a potřeb jednotlivých zákazníků a poskytnout jim odborné poradenství týkající se zařizování interiérů.   

O výrobu se stará Rostislav Novotný

Rostislav Novotný

Jsem vyučený truhlář. Pracuji jako OSVČ již od roku 1994 což znamená, že naše firma v oboru působí již 20 let. Ke každé zakázce přistupuji individuálně a s nejvyšší pečlivostí. Vždy se snažím, aby každý výrobek byl vyroben přesně podle představ zákazníka a vše bylo dokončeno do nejmenších detailů.