Jdi na obsah Jdi na menu
 

Anděl vám peníze nedá jen při vás stojí

article preview

Všichni si říkáme afirmace a přání, ale kdo neumí použít sílu myšlenky nesplní se mu například žít v hojnosti a být finančně zaopatřen nebo mít finanční dostatek i několik let. Opět tu je otázka sakra proč jsem bez peněz proč musím makat do úmoru abych si vydělala dost. Proč nemohu mít toto. Proč si nemohu dovolit výklad od Ivy!!!! Proč proč proč!!!!! Andělé stojí při vás všude čtu andělé vám nadělí. Prdlajs, andělé sice při nás stojí, ale nadělit si můžete sami nikdo to za nikoho neudělá. Někdo si ted řekne zas je arogantní ….ne nejsem jen si přeji, aby se lidi měli dobře a nežili v bídě neboť i já tu bídu zažila i takovou, že jsme opravdu neměli co do huby.

Někdo se v tomto najde. Zkuste nad sebou popřemýšlet a vrátit se do dětských let a vzpomeňte si jak vám rodiče vkládali negativní programy. Co vám říkali? Hlupáku! Idiote! Nic neumíš! Nedá se na tebe v ničem spolehnout! Pokaždé všechno zkazíš! ….No a tyto křivdy máte uložené v podvědomí a proto nedoděláte školu, proto musíte dřít za málo peněz, a ještě mohli říkat třeba toto: Peníze kazí lidi, hodně peněz mají jen zloději, peníze si musíš zasloužit!!!!!

Jak se zbavit těchto dětských prožitků???

Klidně si vezměte papír na jednu půlku si napište čím vás častovali a na tu druhou půlku ty přezdívky napište klad.

Například :

BudižkničemuJsem člověk šikovný, mám talent, snadno udělám všechno co si přeji.

DarebákuJsem hezká, lidé mě mají rádi, důvěřují mi.

Když to takto uděláte tak si dejte pozor na další klady u jiných přezdívek, aby slova neobsahovali částici NE

Má rada je až si to napíšete tak si to přepište vše znovu a třeba 5 x za den a tato práce vám bude trvat měsíc a pokud byste chtěli tento program ve svém podvědomí změnit hned je třeba všechny klady opakovat  minimálně 3 až 5 hodin v kuse což si myslím, že někdo na toto mít čas nebude.

Tak s chutí do přeměny a věřím, že vám mnohým toto pomůže.

Jinak je toho samozřejmě mnohem více a každý z nás je jiný. Někomu stačí jen zákon dávání a přijímání, někomu stačí si tyto afirmace říkat ráno a večer a někomu toto nestačí vůbec jelikož se opravdu nemá rád a je třeba změnit mnohem více programů. 

 
 

Přihlášení

Kategorie

Poslední fotografie



Statistiky

Online: 2
Celkem: 792437
Měsíc: 3710
Den: 123