Jdi na obsah Jdi na menu
 

JAKÝ JE SMYSL ŽIVOTA A INKARNACÍ

article preview

Související obrázek

Asi většina z vás, co čtete takové příspěvky, už víte / věříte, že reinkarnace existuje. Že náš účel je učit se a v současnosti se podílet na jakémsi vzestupu. No stále nemizí otázka "Na co to vůbec je?", Proto bych vám to ráda objasnila.

Začnu u zdroje našeho vesmíru, který nazýváme i Bůh. Tento zdroj energie vytvářející náš vesmír nemusí být absolutní zdroj: mnoha napadla myšlenka existence mnoha vesmírů, jako například Einsteina.

Zdroj se rozhodl vytvořit vesmír za účelem zjištění, co všechno JE. Vytvořil mnohé vrstvy entit: archandělů, andělů, planety, hvězdy a entity s různou rolí jako například pracovníků světla (Lightworker). Jeho záměrem je expandování od nejnižší úrovně.

Vše je vytvořeno z jedné frekvence a tou je Láska, nazývaná také Chi, Ki, Prána atd (z čeho se můžeme jen radovat, že základem není např. Hněv). Frekvence zní "hjuuuuu", co můžete slyšet v mnoha meditačních nahrávkách. Proto se člověk anglicky nazývá Human (čtěte Hjuman), což souvisí s tvrzením, že Bůh člověku vdechl život. Inkarnace je výdech a vzestup nádech.

Zdroj (celý kolektiv entit) vytváří na nejnižší úrovni (fyzické realitě) různé rasy, živočichy, rostliny, nerosty, jejichž vývoj expanduje vesmír. Největší expanze se v tomto čase odehrává na Zemi (entitě Gaia), která se rozhodla vzestupně do 5D se vším, co na ní je . Všichni, co se jsou nyní inkarnovaní na Zemi se chtějí podílet na této zábavné zkušenosti. Vzestup lidstva je úkol Lightworker.

Podstata každého z nás je duch - Vyšší Já, které je v 5D. Vyšší Já nemá možnost učit se na své úrovni, proto zopakuješ mnoho Nižších Já, které se spojí s duší z 6D a inkarnují se do hmotné reality. Tímto způsobem získává zkušenosti a baví se. Vše, co prožíváte, prožívá i Vyšší Já, které si to naplánovalo. Něj je to úžasná zkušenost a vždy se raduje.

Jelikož jste zde nyní inkarnovaní, vaše Vyšší já chce získat zkušenost vzestupu - což je spojení s Nižším Já, dokud je ještě vtělené. Neustále vás miluje a podporuje - volá vás k sobě.

Je možné, že jsou tu vtělené i entity, které si chtějí jen vyzkoušet jaké to je, být na planetě, která vzestupně, aniž by se chtěli na vzestupu podílet. No ty určitě nebudou číst tento článek :-).

Pointa: je to pro zábavu zdroje, kterým jste i Vy. Hrajeme zde RPG (role play game - druh počítačové hry). Představte si, že jdete hrát takovou hru na počítači. Vytvoříte si postavu, jejíž dáte určité tělo, jméno, počáteční schopnosti a jdete hrát se záměrů získávání dalších schopností. Vy se velmi bavíte, ale postava ve hře je sekaná, bita, zda do ní střílejí. Představte si, že má vědomí - neví o vás a bůh-ví, co si myslí o svém drsném životě

 
 

Přihlášení

Kategorie

Poslední fotografie



Statistiky

Online: 2
Celkem: 792871
Měsíc: 3944
Den: 275