Jdi na obsah Jdi na menu
 

O mně

article preview
 
 
 
Fotka uživatele Iva Breckova.
Jmenuji se Ivana , zkráceně si říkám Iva , věnuji se cikánským kartám a energií REIKI. Jsem ve znamení berana. Můj život se ubíral tímto směrem od mala, co si pamatuji. Přitahovalo mě to jako magnet a tak jsem se tomu začala věnovat. Co mě přivedlo na tuto cestu? Spoustu životních okolností a také názor na tento svět. Dovedla jsem od mala spoustu věcí, ale nepřikládala jsem tomu takový důraz. Brala jsem to součástí mě, a že to patří k životu. Během let, jsem pochopila, že to tak není, a že to, co umím, mi bylo dáno jako dar. Kterého mám využít k tomu, abych pomáhala druhým. Potkala jsem v životě hodně lidí, kteří mají také, takový dar a těchto lidí si velice vážím, protože mi pomohli, najít sama sebe. Věnuji si výkladu karet, přesněji vykládám z cikánských karet. Dále se věnuji energiím reiky. Věnuji se tarotovým a cikánským kartám již několik let. Věřím v andílky a osud, který si určuje každý sám. Výklad by měl být o osobním poznání, nahlédnutí do jemnějšího světa sám sebe a ukázání směru, je to také o pochopení sám sebe. A především je to o práci na sobě samém. První balíček byli cikánské karty, které odhalují náhled do velmi blízké budoucnosti.
Fotka uživatele Iva Breckova.
Mám 8 letou dcerku Anežku. Narodila se mi na 27 týdnu těhotenství, vážila 540 g a měřila 31 cm. Narodila se s vrozenou srdeční vadou a je po 2 operacích srdce. První operaci srdíčka prodělala když jí byli 4 měsíce neboť čekali až nabera něco na váze, aby přežila. Když jí dělali druhou operaci srdíčka 7 měsíců ji bylo tak to bylo mimo tělní oběh a ona byla 8 dní kritická a já stála u její postýlky a dávala ji energii, a prosila pán Boha a andělé, aby se probrala z komatu a bojovala dál, když už tak dlouho dokázala bojovat. Poté jsem odjela domu. Pak mi odpoledne volali z Motola, že se mám druhý den vrátit, že se mi dcerka probrala a budou mě učit sní zacházet. Neboť měla i hypertenzi plic až do 6 let. Takže doma měla i kyslíkovou bombu a když desaturovala dala jsem jí na kyslík. Postupem času se lepšila a lepšila s pomocí lékařů a s pomocí moji. Teď už jen bojujeme s retardací růstu, a s opožděným psychickým vývojem. Bude z Anežky zdravá krásná holčička a zato děkuji všem lékařům i pánu Bohu a Archandělu Rafaelu jak jí pomáhají.
Fotka uživatele Iva Breckova.
Ono je někdy opravdu osudovou ránou, když vám umírá dítě a jste bezmocní. Nezbývá nic jiného než se modlit a činit pokání. Neboť tímto můžete pomoci svému blízkému uzdravit duši. Pak už se lehce uzdravuje tělo.
Fotka uživatele Iva Breckova.
Někdo prožije klinickou smrt a otvírají se mu vědomé možnosti postoupit v duchovním směru a někdo prožije šok a někdo své umění byť jakékoliv získá z generace na generaci
 
 

Přihlášení

Kategorie

Poslední fotografie



Statistiky

Online: 1
Celkem: 792934
Měsíc: 3977
Den: 279