Jdi na obsah Jdi na menu

Choltice - Horní Ředice 1:1 (0:1)

V sobotu jsme vyrazili na půdu vedoucího mužstva okresního přeboru, oslabeni o Dujsíka, Šedivku a Horynu, který dal přednost souboji o vládce Prahy.  

Zápas jsme začali velmi dobře, neboť hned od začátku jsme diktovali tempo hry, domácí jsme drželi dostatečně daleko od pokutového území a hned z 1. brejkové příležitosti "profesora" Hrubého šli do vedení. Své sólo z poloviny hřiště tradičně proměnil kličkou brankařovi a z nulového uhlu poslal míč do prázdné branky - 0:1.

Sympatické bylo, že i přes vedení jsme nadále produkovali vysunutý presing, kde ve středu hřiště zaslouží velkou pochvalu Skalický, který se po zranění vrátil ve velkém stylu a spolu s Černým dokázali pokrýt nejúdernější dvojici středopolařů soupeře Urbance a Jeřábka. V zadní linii režisér Kopa s přehledem dirigoval defenzivu a tak hodně zamrzela šance Černého ze 40 min. kdy sám postupoval na bránu a zbytečný pokus o přehození brankáře nevyšel. Do kabin jsme šli s jednobrankovým vedením a upřímně řečeno, pro domácí to byl milosrdný výsledek, neboť během prvních 45 min ohrozili jen tvrdou  střelou Jeřábka z 30 metru, kterou Vávra vytěsnil na roh.

Do druhé půle jsme šli s tím, zkusit podržet stav a donutit domácí vysunout hru. Jenže nikdo nečekal, že hlavní slovo vezme do ruky arbitr. I přes tlak domácích jsme dlouho drželi nulu, ale bohužel v 60 min se odražený míč dostal na kopačky domácích a s pomocí tyče bylo vyrovnáno. 1:1

Po vyrovnávací brance se hra vyrovnala a v 74. minutě obdržel druhou žlutou Šolta.

Závěrečnému tlaku jsme odolali a bod z venku je pro nás zlatý. Za Ředice zaslouží pochvalu Kopa, Skalický a Hrubý, no a hlavně trenér. Pan Šedivka bude asi brzo šedivej :-)

Fakta – branky: 55. Adam – 25. Hrubý.

Rozhodčí: Pavlas, Šlor, Baracz.  ŽK: 3:3. ČK: 0:1 (77. Šolta). Diváků: 90. Poločas: 0:1.

Choltice: Zářecký – Kopečný, Hlaváček, Korbel, Peml, Adam, Jan Kohoutek, Urbanec, Jeřábek, Kratochvíl, Mach. Střídali: Jiří, Kohoutek, Chudomel.

Horní Ředice: Vávra - Markovics ,Kopa, Mládek, Kopecký - Šolta, Skalický, Černý, Jirout - Hrubý, Machatý.  Střídali: Morávek, Skoumal.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář