Jdi na obsah Jdi na menu
 


O mně

     

Jmenuji se Silvia KŘÍŽKOVÁ, je mi 38 let  a jsem čerstvě po mateřské dovolené. Vystudovala jsem nejprve Střední pedagogickou školu a následně Pedagogickou fakultu Univerzity Palackého v Olomouci, obor 1.st. pro ZŠ s prohloubením výtvarné výchovy. Tedy učitelka každým coulem. Učila jsem 6 let, následovali tři bratři - tedy tři synové a nyní jsem jako další etapu svého života zvolila zaměstnání na "volné noze". V mém případě se jedná o šití kabelek, taštiček a tyglíků, polštářků, dek, naušnic, dekorací...

                          pa051247.jpg

Budu ráda pokud nahlédnete do mé galerie, kde se necháte třeba jen inspirovat a v případě, že by se Vám některý z výrobků líbil pro Vás či jako dárek pro Vaše známé, neváhejte navštívit Fler, kde obchůdek lehce najdete. Každý kousek je originál, velmi pečlivě promyšlený a laděný do pikolo-spokojenosti.

Ráda Vám také zhotovím kousek na objednávku. V tom případě si vyberte příslušný dotazník, který najdete v odkazech na úvodní stránce a je poskládaný speciálně pro Vás tak, aby se výsledek co nejlépe přiblížil Vaší představě.

 

... a proč právě pikolo? Jsem velkou milovnicí dobré kávy. Káva je pro mě symbolem pohody, klidu, štˇastné rodiny a báječných přátel...  V řeči kávy je pikolo káva malá, ale silná..........................tak jako já.

 

                                   pa051259.jpg

 

Budu moc ráda, pokud mě oslovíte s jakýmkoli dotazem, či si budete chtít jen tak pohodově popovídat. Děkuji za Váš čas strávený u mě a brzy nashledanou...

                                                           kavicka.jpg