Jdi na obsah Jdi na menu
 


Krajský přebor školní mládeže jednotlivci

2017

Dne 20.6.2017 s v Olomouci konal krajský přebor školní mládeže jednotlivců

Kategorie B byla vyhrazena pro žáky 4. - 6. tříd ZŠ, případně primány osmiletých gymnázií. Vítězství si pohlídal první nasazený Jan Cimburek ze ZŠ Jeseník, který ve vzájemné partii porazil celkově druhého (i druhého nasazeného) Lukáše Blahu ze ZŠ Krasohled. I třetí místo nakonec bylo podle papírových předpokladů, když po úvodním zaváhání se na něj zpátky vytáhla Taťána Nesporá opět ze ZŠ Krasohled Zábřeh.

krajsky-prebor-skol-jednotlivci.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2016

První místo Honzovi uteklo o půlbodík, takže druhé místo za Tomášem Mohaplem :(

2015

Letos vycházel krajský přebor školní mládeže jednotlivců na 29. června, což už měla ZŠ Průchodní ředitelské volno, protože vysvědčení děti dostávali již v pátek. Proto jsme se s Jitkou Stojčevovou rozhodly a děti na gymnázium v Olomouci - Hejčín odvezly samy. A vyplatilo se, protože Honzík vyhrál stejně jako v loni 1. místo (na pomocné body před svým věčným soupeřem a kamarádem Lukáškem Blahou).

honza-skoly--olomouc.jpgkat.-a.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2014

24. června 2014 se v Olomouci na Universitě Palackého konal krajský přebor školní mládeže jednotlivců, kde v kategorii 1. - 3. třída Honzík obsadil                                         1. místo!                                                                   Určitě se dobře vyspal a navíc ten den slavil svůj svátek!

 

skoly-olomouc.jpg