Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ouklej cup Veselá 2018_článek

Ouklej Cup Veselá

article preview

ouklej-cup_spolecna.jpgAtraktivní závod v lovu kaprů proběhl na RMV Veselá. Opět se lovilo 50 hodin nonstop na položenou. Opět lovili dvou až tří členné týmy a opět bylo o co soutěžit díky hlavnímu partneru závodu, českému výrobci boilie …Pára z navijáku.Od prvního ročníku se traduje, že pozvání dostanou nejprve týmy z předešlého roku a následně se osloví další potencionální zájemci. I když se změnilo obsazení nebo názvy jednotlivých týmů, tak žádná propagace nebyla potřeba. Jako pořadatele nás velice těší, že se o našem amatérském závodu hovoří v superlativech široko daleko, ale je hrozně složité se do něj vůbec dostat. Bohužel pro ostatní i tento fakt dělá Ouklej cup právě tím závodem, kterým chceme, aby byl.

p4190431.jpgVe čtvrtek se k rozlosování sešlo na 37 závodníků z 16-ti týmů. Po losu se všichni přesunuli do svých sektorů a ještě ten večer proběhla soutěž o zakrmovací kobru Rybářských potřeb Křepelka. Úkolem bylo trefit malý otvor v terči s navázanou zátěží na vzdálenost 10-ti metrů. Několik závodníků bylo úspěšných, ale nejlepším byl Petr Slánský z týmu S&S. Na zbytek večera bylo naplánováno občerstvení a kýta od Severka - Petr Rösler.

 

ct-klaster-a-jejich-bodovany-ulovek..jpgV pátek ráno se začalo závodit. Cílem každého týmu je ulovit co nejdříve bodovaný úlovek. (Ten se počítal pouze nad 3kg.) Nyní k tomu měli všichni ještě o jeden důvod navíc. Byla jím soutěž Pivovaru Klášter, kde první body byly ohodnoceny malým sudem. Přesně v osm hodin mělo pivko svého majitele …L&L carp team. V dubnu byly ryby hodně aktivní. Nebylo týmu, kterému by se nepodařilo něco ulovit. Nejlepší měli dokonce ke stovce kaprů za závod. I když většina nebyla z řady bodovaných, tak zde musíme podotknout, že se nepohybujeme na soukromém revíru. Úlovky kaprů kolem 2.7kg, což je nasazovaná ryba pro místní rybáře, se zde prostě musejí očekávat. I tak se může naše voda pochlubit parádními kapry přes 7kg …a že se jich ulovilo!

V neděli ráno je dobojováno. Celkem bylo uloveno na 440kg bodovaných ryb s průměrnou hmotností 5,2kg na úlovek. Nejtěžší kaprem závodu byl šupík 9,04kg a cenu firmy Ecoglass za tento úlovek si odvezl CT Turnov (Mareš J.). Před hlavním vyhlášením výsledků byla vyhlášena KAPRPRO sektorová soutěž. Vítězem sektoru A se stal tým CT P&P Poděbrady, sektoru B pak tým S&S. Letošním vítězem se stal tým CT Turnov (Mareš J., Mareš M., Janda P.)Celkem závodníci ulovili 23 bodovaných ryb s hmotností 123kg. Na druhém místě skončil překvapivě L&L carp team (Červený L., Matoušek L., Matoušek ml.) s 69kg body a na třetím místě tým Brzda (Brzobohatý J., Hofta J.) s 52kg.

vitez-ct-turnov_mares-j.--mares-p.--janda-p..jpg

Na závěr, jak se patří, si dovolíme poděkovat partnerům závodu: Pára z navijáku, Comfeel, Řeznictví Dvořák, Rybářství Křepelka, Ecoglass, Kofola, KAPRPRO, Pivovar Klášter, rybářské potřeby U Pytláka, Dušan Hýbner – předseda sús, Severka – Petr Rösler, Mikbaits, rybářské potřeby Ginto Carp, Rybaření Domousnice, Jezero Borek, Prambo Carp, Tomáš „éčko“ Ebrt, město Mnichovo Hradiště, ČRS MO Mnichovo Hradiště a měsíčník Echo.

p1010566.jpg

p1010573.jpg

p1010576.jpg

 
 

Hodiny


Kalendář


Počasí

Meteoradar


Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>

Statistiky

Online: 1
Celkem: 224873
Měsíc: 2068
Den: 77