Jdi na obsah Jdi na menu
 


Propozice

Mladší žáci

Hraje se na tři skupiny po 5ti týmech. Hrát se bude v halách ve Štěnovicích a Na Prokopávce.  V jaké hale se hraje budete vždy dopředu informováni. Hrací doba bude sdělena při zaslání konkrétních informací k danému turnajovému kolu.

 Hrají se tři kola, první dvě kola jsou nominační, kdy se ve skupině utká každý s každým. Podle umístění po prvním kole bude týmy nasazeny do kola druhého (týmy z prvních míst+nejlepší z druhého místa, druhá místa+ nejlepší ze třetích a čtvrtých míst, pátá místa+nejhorší ze čtvrtých pozic). Po tomto 2.kole budou týmy opět rozděleny do skupin pro třetí finálové kolo, kdy se finálová skupina  bude hrát o medaile a pohár. O nasazení do finálových skupin rozhodne počet bodů v součtu za obě dvě kola. Dalšími hodnotícími prvky v umístění jsou; vzájemné zápasy-vyšší počet vstřelených branek-menší počet obdržených branek-rozdíl ve skóre-los.

- výhra=3 body, remíza =1 bod

- Startovné za jedno kolo 1500,-Kč,splatné na místě, obdržíte příjmový doklad
- Lehké občerstvení  ve Štěnovicích je zajištěno v hale, Na Prokopávce v restauraci

-parkování ve Štěnovicích a Na Prokopávce je možné přímo v areálu.

- v hale Na Prokopávce není prostor pro diváky, v omezeném počtu za brankovými čarami !!!!!!

Prosíme o dodržení počtu 10ti hráčů na družstvo! Konkrétní informace k danému turnajovému  kolu Vám zašleme vždy s týdenním předstihem.

Starší a mladší přípravka

Vzhledem k počtu účastníků se hraje na tři skupiny po 6ti týmech. Hrát se bude v halách ve Štěnovicích, na Na Prokopávce v Plzni.  V jaké hale se hraje budete vždy dopředu informováni. Dvě skupiny se hrají ve Štěnovicích a jedna dopolední Na Prokopávce.

Hrací doba bude sdělena při zaslání konkrétních informací k danému turnajovému kolu.

 Hrají se tři kola. První dvě kola jsou nominační, kdy se ve skupině utká každý s každým. Podle umístění po prvním kole bude týmy nasazeny do kola druhého (týmy z prvních dvou míst, tří a čtvrtá místa, pátá a šestá místa z každé skupiny). Po tomto kole budou týmy opět rozděleny do skupin pro třetí finálové kolo, kde se bude hrát o medaile a o pohár. O nasazení do finálových skupin rozhodne počet bodů v součtu za obě dvě předchozí kola. Dalšími hodnotícími prvky v umístění jsou; vzájemné zápasy-vyšší počet vstřelených branek-menší počet obdržených branek-rozdíl ve skóre-los.

- výhra=3 bod, remíza =1 bod

- Startovné za jedno kolo 1500,-Kč,splatné na místě, obdržíte příjmový doklad
- Lehké občerstvení  ve Štěnovicích je zajištěno v hale, Na Prokopávce v restauraci

-parkování ve Štěnovicích a Na Prokopávce je možné přímo v areálu, na Krašovské je nutné parkovat v sídlišti

- v hale Na Prokopávce není prostor pro diváky, v omezeném počtu za brankovými čarami !!!!!!

Prosíme o dodržení počtu 10ti hráčů na družstvo! Konkrétní informace k danému turnajovému  kolu Vám zašleme vždy s týdenním předstihem.

Předpřípravka

- všechna tři kola se hrají ve sportovní hale  ZŠ ve Štěnovicích. Parkování možno přímo v areálu školy, příjezd zaznačen v záložce Turnajové haly

- každé kolo se hraje se každý s každým
- hrací doba 12minut, mezi jednotlivými zápasy 5min. pauza
- hraje se na dvou hřištích současně (červené + žluté) na  šířku tělocvičny na dvě branky
-  zahájení a konec zápasu jednotně určuje pořadatel turnaje
- střídání hokejovým způsobem, posuzovateli férovosti jsou daní trenéři
- hraje se s míčem č.3
-  výhra =3 body, remíza=1bod
- po prvních dvou kolech se nic nevyhlašuje, po odehrání svých zápasů týmy mohou odjíždět domů. Body se sčítají dohromady za všechny tři kola. Vyhlášení až po třetím finálovém kole
- o konečném pořadí (po 3tím kole)rozhoduje počet bodů-vzájemný zápas - vyšší počet vstřelených branek - nižší počet obdržených branek-penalty

- Startovné za jedno kolo 1500,-Kč,splatné na místě, obdržíte příjmový doklad
- Lehké občerstvení zajištěno v hale