Jdi na obsah Jdi na menu
 


13. 11. 2016

Kdy přichází láska?...........

Nekráčej přede mnou,

možná za tebou nepůjdu...

... Nekráčej za mnou,

možná tě nedokážu vést ...

Kráčej vedle mně a buď můj přítel.

 

Kdy přichází láska? 

 

    Vždy, když ji nejméně čekáme. Naše mysl je uvolněná, soustředěná na jiné zájmy, činnosti - tím pádem - nelpíme na požadavcích na partnera, nežijeme v Iluzích a klamech -  nestavíme si vzdušné zámky. 

     Pokud na lásku marně až nešťastně čekáte, máte určitá očekávání, usilujete o ni.....v tu dobu ji nepotkáte.

   Důležité je začít s láskou u sebe -u sebelásky. Kdy jste si naposled udělali radost?? Kdy jste se naposled pochválily??? Že už je to dlouho??? Stoupněte si před zrcadlo a koukněte na sebe....

    Vidíte ty krásné oči? Úsměv, usmějte se, nic to nestojí. Máte krásné vlasy??? Nohy?? Ruce?? Každý den se na sebe koukněte, usmějte se a najděte jednu věc, co se Vám na sobě líbí, každý den přidávejte... Uvidíte výsledek za týden, možná u někoho déle.

    Vyrovnejte ramena, hlavu vzhůru, každý jsme něčím vyjímečný.

Láska není mimo Nás, je v nás samých. Nesnažte se s někým žít za každou cenu, aby jste nebyli sami. Proč se Vám láska vyhýbá?? Nejste moc kritičtí? Neříkáte si, že si lásku nezasloužíte?? Strach.........., obavy............... doplňte si dle sebe.

 

PO projití a vytvoření  sebelásky vůči sobě, si najděte klidné místo, posaďte se, zavřete oči a uklidněte mysl, klidně si pusťte meditační hudbu, zapalte svíčku. Představte si v mysli partnera, jak k Vám přichází. Vnitřně musíte být přesvědčeni, že si ji zasloužíte,  Přichystejte ji půdu. buďte na ni připraveni...... 

Výsledek obrázku pro andělé a láska

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

40 Ways to Lop off Your Blood Influence

AAppeatoplaite, 8. 10. 2018 8:05

Torsion bras de quelqu'un est comment robuste votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque set votre coeur bat, il pompe le sang a tous egards vos arteres a la prendre facilement de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-prix-maroc-histoire/

Blood difficulties - If you be distinguish more

AAcciscism, 29. 7. 2018 22:26

Pression arterielle est comment robuste votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque culture votre manque de sensibilite bat, il pompe le sang tout au long vos arteres a la vacances de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-5mg-lilly-prix/