Jdi na obsah Jdi na menu

Marxisté už nevládnou v Rusku, ale v USA a v Evropské unii

6. 11. 2016

Dnešní demokratické Rusko už dávno není Sovětským svazem; smrtelná komunistická infekce se již před mnoha lety přestěhovala do Washingtonu a do Bruselu. V. Putin jasně definoval své záměry mj. v r. 2008, kdy potvrdil, že chce vybudovat nikoli „silné Rusko“, ale „silné KŘESŤANSKÉ Rusko“. Potvrzují to mj. nejen jeho jasná a jednoznačná slova z mezinárodních Valdajských konferencí, ale zcela koherentně tomu odpovídají jeho praktické konkrétní kroky - narozdíl od opilce Jelcina, který podle dostupných pramenů své 2 dcery provdal novým západním „spojencům“ a který Rusko ekonomicky i soci&a acute;lně rozvrátil. Pravým důvodem současné démonizace Ruska je právě jeho návrat k židovsko-křesťanským kořenům (výstavba nových kostelů po celé zemi - cca 23.000, ze zbylé jedné stovky na konci bolševického systému - z původních cca 80.000 v r. 1917; důsledná ochrana rodiny před gender ideologií, juvenilní justicí, homosexualizací, aborty,..) a v důsledku toho kategorické odmítnutí satanského plánu iluminátů - NWO.

 Navzdory reziduálním problémům ruské společnosti pramenícím ze setrvačnosti důsledků hluboké bolševické devastace národů SSSR po dobu 70 let, zásadní krok Rusko učinilo díky zcela nové ideové orientaci - na křesťanské hodnoty. V. Putin udělal prakticky totéž, pro co se rozhodl po vítězné bitvě na římském Ponte Milvio (r. 312) Konstantin Veliký - Ediktem milánským z následujícího roku (313) zrušil pronásledován&iac ute; křesťanů a umožnil, aby se z křesťanství stalo oficiální státní náboženství. Což pochopitelně neznamenalo okamžitou proměnu všech pohanských Římanů ve „svaté“ křesťany, ale vytýčilo nový směr pohybu celé společnosti k jedinému pravému živému Bohu a k postupnému navracení lidského jednání do souladu s Božími zákony Desatera.

 Tento nově nabytý správný duchovní řád se stal základem i pro sociální, kulturní a ekonomickou prosperitu zhrouceného pohanského Říma. A jestliže dnes zpohanštělý Západ, falešně a pokrytecky se odvolávající na svou křesťanskou tradici (z níž se namnoze stal jen vyčichlý folklór), V. Putina závistivě a nenávistně kritizuje právě za jeho praktické křesťanské postoje, co mu brání, aby udělal stejné kroky?? Místo prosazování zmatečně zvrácených legislativních norem, jež jsou v rozporu jak s přírodními zákony, tak i s morálními principy Božích zákonů Desatera? Zkorumpovaní masonští lídři západní civilizace to však nejen nečiní, ale naopak horlivě pracují na realizaci zrůdného satanského modelu, jenž má uvrhnout lidstvo celého světa do otroctví Nového světového řádu - NWO. Tím se však sami usvědčují z páchání duchovní i faktické sebevraždy Evropy.

 

Proto je dnes Rusko pro křesťany na celém světě reálnou nadějí na přežití. Kdo to nevidí, je buď úplně slepý, nebo proradně a vlastizrádně zkorumpovaný. Této skutečnosti současně odpovídá i onen fanatický, zcela iracionální a nenávistný odpor proti V. Putinovi, jehož jsou plná tzv. západní média - se všemi útoky s tím spojenými (UA, sestřelené malajsijské letadlo, ruské civilní letadlo, turecký útok na ruské vojenské letadlo i helikoptéru, úporné posilováni pozic NATO při hranicích s Ruskem, demagogicky štvavá dezinformační kampaň proti němu..) Snaha vyprovokovat ruského medvěda k válce je naprosto evidentní. Ale ti choromyslní zločinci („insane criminals“ jak je nazývá ekonomický mozek prezidenta Reagana Paul C. Roberts), ji nikdy nemohou vyhrát. Znamenalo by to totální zničení Země. A to ná&s caron; milující a spravedlivý Otec a Pán Universa nedovolí!

 

Václav Prokůpek