Jdi na obsah Jdi na menu

Skvělé novinky ze zámořské NHL

26. 1. 2015

NHL nabídne v příští sezoně tři zápasy pod širým nebem

Columbus (USA) - V příští sezoně NHL se uskuteční tři zápasy pod širým nebem. V tradiční Winter Classic se 1. ledna 2016 utkají hokejisté Bostonu s Montrealem ve Foxboroughu. Následovat budou dva duely Stadium Series - 21. února přivítá Chicago hráče Minnesoty a o šest dnů později Colorado vyzve Detroit. Vedení NHL to oznámilo na tiskové konferenci po jednání rady guvernérů v Columbusu před Utkáním hvězd.

foto

Vhazování před brankou New Yorku Rangers v utkání NHL Winter Classic s domácí Philadelphií. ČTK/AP

Boston s Montrealem se utkají na Gillette Stadium, kam se na zápasy New England Patriots v lize amerického fotbalu NFL vejde 68.756 diváků. Dres Bostonu aktuálně oblékají David Krejčí a David Pastrňák, barvy Montrealu hájí další čeští útočníci Tomáš Plekanec a Jiří Sekáč.

Minnesota s Chicagem se střetnou na více než padesátitisícovém TCF Bank Stadium, který je součástí minnesotské univerzity. V kádru Wild žádný Čech nepůsobí, za Blackhawks hraje obránce Michal Rozsíval, který se ale po sezoně může stát nechráněným volným hráčem.

Colorado se utká s Detroitem na Coors Field, kde hraje Colorado Rockies baseballovou MLB. Také tento stadion pojme přes 50.000 fanoušků. Za Colorado nastupuje bek Jan Hejda, jemuž po této sezoně končí kontrakt, a na farmách jsou útočník Tomáš Vincour a brankář Roman Will. V Detroitu je velká česká kolonie, ale v prvním týmu jsou aktuálně jen bek Jakub Kindl a brankář Petr Mrázek. V záložních týmech jsou útočníci Martin Frk, Tomáš Nosek a zadák Richard Nedomlel.


Více zde: http://www.vaclavprokupek-news.cz/hokej-revue/
Vytvořte si vlastní stránky zdarma: http://www.webnode.cz