Jdi na obsah Jdi na menu
 


ME 2016 Kodaň - výsledky, průběžné komentáře

23. 6. 2016

Tady naleznete aktuální oficiální výsledky: VÝSLEDKY

Zde je oficiální startovní listina ME: START LIST


On line scoring: World Cup Hallen RODOVRE

On line scoring: Lanes and Lounges TARNBY

On line scoring: Bowling center GLOSTRUP (nenašli jsme, příp. doplníme)

On line scoring: Bowlernes Hal GRONDAL (nenašli jsme, příp. doplníme)


Zde jsou naše aktuální komentáře:

04.07.16: vložena tabulka s konečnými PODROBNÝMI VÝSLEDKY z ME (jde o excel soubor ke stažení s mnoha záložkami, tak si to vše projděte. A tady jsou ještě tytéž výsledky ve starší verzi excelu: VÝSLEDKY 2). Výsledky byly odeslány i do ČBA k vložení do databází a hráčských vizitek.

04.07.16: vloženo video z ME 2016 (v levém menu Videogalérie)

03.07.16: vloženy fotky (viz dole nebo v levém menu Fotoalbum)

01.07.16: poslední den ME seniorů 2016 byl ve znamení 3 hlavních denních programů: Masters ve všech kategoriích, Medailový ceremoniál a Slavnostní společná rozlučka všech hráčů i hostů.

Masters: nejdříve nastupovaly ženy, včetně naší Míly Novákové, která si v rámci své kategorie A poprvé v životě zahrála 5 zápasů (Round Robin) v Masters na tak významné akci. 3 zápasy vyhrála, 2 naopak nevyšly a bylo z toho 5. místo. Po dámách nastoupili ke svým zápasům v Masters muži a i tady jsme měli své želízko v ohni v kategorii nejmladších mužů. Jirka Hindrák začal srdnatě, ale pak mu už tak dobře hry nevycházely a stejně jako Míla porazil 3 soupeře a dvěma podlehl. Skončil také na 5. místě, o pár kuželek pod 4. místem. Umístění obou je však excelentní a oba bojovali srdnatě a statečně. Podporu v hledišti měli citelnou. Samozřejmě, oba cítili trošilinku mírné zklamání, ale v takového konkurenci je to úspěch, na který se bude hodně dlouho vzpomínat. Radost z medailí za chvíli vše dokonale nahradila. Míle i Jirkovi děkujeme za bojovnost a odhodlání dát do toho vše a k úspěchu gratulujeme!

Medailový ceremoniál: tak ten byl pro české barvy opět velmi atraktivní, protože jak uvádíme níže, brali jsme zlato za dvojice žen kat. A, stříbro za trojice žen a stříbro za jednotlivce mužů kat. A. Jen si medailisty ještě připomeňme: Jana Lébrová, Míla Nováková, Blanka Hanusíková a Jirka Hindrák.

dsc02878.jpgdsc02895.jpgdsc02905.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Závěrečný galavečer se koná za malou chvilku od 19. hodin. Čekáme, že to bude zase tak milé a přítelské setkání, jako tomu bývá každý rok. Pak už se všichni rozjedou opět domů... včetně nás. Pochopitelně přineseme podrobné výsledky našich hráčů a vložíme fotky, které jsme tady za celý týden pořídili. Věříme, že to bude v pondělí a snad se do té doby podaří zpracovat i nějaké to video...

Díky všem, co tady v Kodani byli a náš tým podporovali, šťastnou a bezpečnou cestu domů! Příští ročník se koná v Irsku (Dublin) a první kroky ve prospěch českého a slovenského týmu jsme již udělali. Budeme brzo informovat.

30.06.16: čtvrtek... dnešní den je opět po roce dnem, který se zapíše zlatým písmem do historie českého seniorského bowlingu... v této chvíli již máme jistotu, že:

Dvojice ženy, kat. A: Jana Lébrová, Miluše Nováková: zlatá medaile

Jednotlivci muži, kat. A: Jiří Hindrák: stříbrná medaile

Trojice ženy: Jana Lébrová, Míla Nováková, Blanka Hanusíková: stříbrná medaile

Jirka Hindrák, kat. A muži: 2. místo v All Events, postup do Masters

Míla Nováková, kat. A ženy: 4. místo v All Events, postup do Masters

dsc02825.jpgdsc02827.jpg

 

 

 

 

 

Všichni jsme tady naprosto nadšení, medailisté příjímají gratulace, hromadně se zde oslavuje... Byl to pro české barvy úžasný den, ale to není všechno. Zítra se naši "Mástři" Jiří Hindrák a Miluše Nováková utkají o pocty nejvyšší v Masters svých kategorií. Hraje se od 08:30 hod, kdo můžete, sledujte, fanděte, držte palce! Potřebujeme to! Hraje se systémem Round Robin a když se podíváte, co je tam za hráče a s jakými průměry, pak to bude skutečně hodně náročné...

Podrobnosti ve výsledkových listech - viz odkaz nahoře a tady na webu někdy později, v této chvíli se slaví, takže mějte, prosím, strpení! Co je však jasné, jsme všichni plni radosti a hrdosti na to, co senioři opět po roce dokázali...!

29.06.16: středa je za námi, zbývá poslední hrací den ME zítra. Pak už bude jasno definitivně, jak ohledně medailí v jednotlivých kategoriích, tak i s postupy do Masters. Ty se hrají v pátek dopoledne... Jak to tedy vypadá v této chvíli:

Jednotlivci: Ženy: sk. A: Jana Lébrová je na 10. místě, Miluše Nováková na 11. Sk. B: Jana Plešingerová 20. místo, sk. C: Anna Brokešová 90. místo. Muži: sk. A: Jiří Hindrák stále drží 1. místo (1), Josef Bočan 25. místo. Sk. B: Richard Nosek 53. místo, sk. C: Stanislav Nejezchleba 9. místo.

Dvojice: Ženy: sk. A: Jana Lébrová - Miluše Nováková, pořád drží 1. místo (!), sk. B: Anežka Lencová - Dáša Flegelová 16. místo, sk. C: Dagmar Tomášková - Anna Brokešová 30. místo. Muži: sk. A: Miroslav Oliva - Jiří Hindrák 23. místo, sk. B: Milan Soušek - Stanislav Nejezchleba 34. místo, sk. C: Milan Jindřišek - Zdeněk Havlíček 32. místo.

Trojice: Ženy: Jana Lébrová - Miluše Nováková - Blanka Hanusíková 2. místo i dnes ještě vydrželo (!). Muži: Josef Bočan - Karel Levák - Jan Martan 57. místo.

All Events (pro Masters): Ženy: sk. A: Miluše Nováková 3. místo, Jana Lébrová 6. místo. Velice nadějné, ale Jana se bude ve čtvrtek ještě hodně klepat... Sk. B a sk. C jsou z hlediska Masters prakticky nedostupné. Muži: sk. A: Jiří Hindrák klesl na 2. místo, 10 bodů před ním je po dnešku Dán.. přesto má Jirka účast v Masters velice, ale velice pravděpodobnou, až téměř jistou. Sk. B: v naději nemáme nikoho, sk. C: Standa Nejezchleba spadl již na 11. místo.

Suma sumárum: zítra pár našich ještě odehrává poslední sady her, budeme bedlivě sledovat a fandit a výsledky se zde objeví opět večer a to již budou výsledky definitivní (mimo Masters). Modlíme se, aby všechny naše naděje vydržely a získali jsme tak pro ČR nějaké ty medaile. Doufejme, že jejich hodnota bude co možná nejvyšší. V každém případě všem úspěšným děkujeme a můžou se spolehnout na naši podporu, zejména v Masters.

28.06.16: tak o čem dnes psát dřív... událo se toho, jak jsme již včera předvídali, opravdu mnoho. A jsou tedy hodně pozitivní zprávy!! Takže nejdříve jednotlivci: dnes odehrál Jirka Hindrák, jeho součet je dsc02766.jpgneuvěřitelných 1359, tj. průměr 226,5 (poslední hra 279) a dostává se tak na čelo jednotlivců sk. A"! Zaděláno tak máme na zlato!!!  Současně si také podstatně vylepšil šanci na Masters této kategorie, kam postupuje 6 nejlepších. Prozatím v tento den a tuto hodinu tam je první Fin s průměrem přes 198, jenž má odehráno vše. Jirka má přes 216 a zbývá mu odehrát dvojice (s Mirkem Olivou). Standa Nejezchleba dnes v jednotlivcích (sk. C) rovněž zazářil a vylepšil si svou bilanci, zahrál 1210 a je na 5. místě průběžného pořadí.

Dvojice: a začneme hned zostra, dnes odehrály Jana Lébrová s Mílou Novákovou a pozor, jejich součet (kat. A) je dsc02753.jpg2427 a jsou na průběžném 1. místě... I tady pochopitelně budeme napjatě čekat, zda se z toho urodí také zlato! Průměr Jany téměř 190 a Míly přes 214, obě si tak přidělaly hodně zajímavých nadějí na Masters jednotlivců jejich kat. A. Byla by to skutečná bomba, pokud by česká výprava měla v Masters dvě hráčky... Míla je průběžně druhá s průměrem 200 bez jedné setiny a Jana je velmi nadějná, pěkný průměr a hru jednotlivců před sebou.

Ovšem samozřejmě pozor, nic není definitivní, stále se hrají všechny typy her dnes večer, ve středu a ve čtvrtek celý den. Takže až ve čtvrtek po půlnoci budeme moci, doufejme, jásta a začít slavit (tedy mimo těch, co by šli v pátek ráno na Masters...)

Ve trojicích jsme stále na 2. místě díky Janě, Míle a Blance, i tady naše naděje na medaili je stále velmi živá! Zatím svítí barvou stříbrnou...

V All Events kat. B je Jirka Stulík na 7. místě, ovšem mnoho hráčů zde nemá dohráno, takže to logicky nevydrží. V kat. C je ovšem průběžně druhý Standa Nejezchleba, ale upřímně řečeno, i jeho šance na Masters jsou jen spíše teoretické... ale nechme se překvapit. V této době se ještě dohrávají večerní utkání a někdy v noci to sem zkompletujeme vše.

27.06.16: meeting ESBC, kde jsou zastoupeny všechny země, proběhl v odpoledních hodinách. Zásadní věci jsou: v roce 2017 bude ME v Dublinu, Irsko a v roce 2018 ve Vídni, která hlasováním zvítězila nad Lausanne (Švýcarsko). Rok 2019 si stále drží ČR, protikandidátem je Izrael. Dnes byl potrestán jeden tým vyloučením ze soutěže trojic za odchod na kouření v průběhu rozehrané soutěže a také padlo napomenutí za nestejné dresy.

Co nového z výsledků našich: Míla Nováková (A) v jednotlivcích drží 5. místo, Jana Plešingerová (/B) 10. místo, Josef Bočan (A) je 13., dnes odehrál Mirek Oliva dsc02714.jpg(A) a dostal se na 14. místo. Trojice dnes odehrála naše želízka v ohni: Jana Lébrová, Míla Nováková, Blanka Hanusíková. Celkem nahrály 3362 bodů, což je řadí na průběžné 2. místo... Jana a Míla nahrály průměr přes 189, Blanka přes 181, celkový průměr 186,8. Finky na 1. místě mají pouhých 25 bodů více... tak a teď budeme napjatě čekat a držet palce, aby medaile vyšla...

Zítra nás čeká dost zápasů v jednotlivcích, dvojicích a trojicích a pomalu se tak začnou kompletovat výsledky v All Events, ze kterého jde v každé kategorii 6 nejlepších do Masters.

26.06.16: dneškem se začíná hrát, není zde žádný jednoznačný systém, současně začínají jednotlivci, dvojice, trojice, muži i ženy.... Výsledky tak budou zcela u všech kategorií denně narůstat.

V jednotlivcích: Míla Nováková je zatím čtvrtá, průměr 195,7. Josef Bočan 8. místo, průměr 196,5. Dvojice: Nejezchleba - Soušek, sk. B, sice 5. místo, ale malý průměr...podobně Jindřišek - Havlíček, sk. C, rovněž velmi nízký průměr.  Trojice: zatím nic extra, ale Vlasta Bobek zahrál 279 (!), což se mu jistě bude moc hodit do All Events, jelikož má součet 1204, tj. průměr 200,7. Ivan Burian má průměr 201,2. (Ve výsledcích ještě nejsou zahrnuty výsledky her od 19 hod, ale podle on-li scoringu Jirka Hindrák by měl mít součet 1216...) Držte palce, vše je teprve na začátku...

25.06.16: do místa konání dorazili všichni, večer se konalo slavností zahajování s vlajkonoši, projevy, rautem a živou hudbou. Atmosféra byla hezká a vstřícná... Přinášíme nějaké ty fotky našich:

dsc02674.jpgdsc02701.jpg

 

 

 

 

 

 

 

23.06.16: ME začíná v sobotu 25.06. slavnostním zahájením. Hraje se od neděle 26.06. do čtvrtka 30.06.16. Většina ze 40ti účastníků ME jede autem, odjezdy ve čtvrtek, v pátek a někdo až v sobotu. Na cestu budeme mít "krásné" počasí, právě na tyto 3 dny jsou hlášeny tropické teploty s tím, že od neděle se má ochladit a snad i pršet. Tak nám všem držte palce, ať cestu přežijeme ve zdraví...

 

Náhledy fotografií ze složky 2016 ME Seniorů Kodaň, Dánsko

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Упаковочное Оборудование

(Charlesstoda, 21. 5. 2024 20:17)

Многолетний опыт и сотрудничество с ведущими зарубежными и отечественными производителями оборудования позволяют нам подобрать оснащение на любой бюджет https://www.kondhp.ru/pages/video-raboty-na-produkte-vibrosita-bolshogo

Замес теста, а также процесс приготовления кремов и других кондитерских масс, используемых для наполнения и отделки мучных кондитерских изделий, имеет особое значение для обеспечения выпуска качественной продукции, так как некачественное их выполнение уже невозможно поправить на другой операции https://www.kondhp.ru/preorder/13140
Поэтому необходимо правильно выбрать надежную марку производителя высококачественных миксеров https://www.kondhp.ru/pages/video-raboty-termoupakovochnoi-mashiny-tum-300-pechene-v-poliolefinovuiu-plenku

Запасные части и расходники для хлебопекарного оборудования БЕЛОГОРЬЕ https://www.kondhp.ru/pages/video-rezki-sushenykh-abrikosov-kuragi
Изготавливается по ЗАВОДСКИМ! чертежам https://www.kondhp.ru/products/kotly-varochnye-parovye-elektricheskie-oprokidyvaiuschiesya-i-neoprokidyvaiuschiesya-tipa-kvp-kve
Приятные цены, хорошее качество https://www.kondhp.ru/pages/video-izmelcheniya-yaichnoi-skorlupy-v-kroshku-na-drobilke-rotorno-molotkovoi-drm-400
Адекватные сроки изготовления https://www.kondhp.ru/products/testodelitel-jd
Есть в наличии некоторые https://www.kondhp.ru/products/testomesilnaya-mashina-a2-khtm-140
https://www.kondhp.ru/preorder/12682
https://www.kondhp.ru/preorder/13626

Помимо производственного оборудования хлебопекарни и кондитерские цеха должны быть оснащены мебелью, стеллажами, различными емкостями и прочими инструментами https://www.kondhp.ru/preorder/12775

Смешать все ингредиенты, последними добавляя взбитые белки и выпекать в духовке при температуре 180 С на протяжении 30 - 40 минут (проверять готовность зубочисткой) https://www.kondhp.ru/products/shprits-vakuumnyi

Тележки хлебопекарные используются в хлебопекарных цехах где выпечка происходит на хлебопекарных печах ротационного типа https://www.kondhp.ru/products/testomesilnaya-mashina-marki-t1-kht2a
Мы предлагаем стеллажные тележки для всех марок ротационных печей (Ревент, https://www.kondhp.ru/preorder/12659
https://www.kondhp.ru/categories/abrazivnye-i-ochistnye-mashiny-dlya-myasoproduktov-subproduktov
https://www.kondhp.ru/products/shprits-gidravlicheskii-marki-iuk-fshg-004-2

Гнб Технология Бурения

(CharlesDreda, 20. 5. 2024 19:21)

На схеме под №4 показан трубодержатель (мы его еще называем подвесной патрубок) и вот когда необходимо произвести работы по демонтажу трубной головки нам не дает этот самый трубодержатель, потому что на нем висит вся скважинная подвеска труб (встречал до 4000м) https://gnbureni-e.ru/

Нажми , чтобы сделать заказ!
Ну вот и всё!Спасибо за внимание,надеюсь было интересно!
Применение https://gnbureni-e.ru/index.html

СПЕЦСТРОЙ ПРЕДЛАГАЕТ : ГОРИЗОНТАЛЬНО НАПРАВЛЕННОЕ БУРЕНИЕ (ПРОКОЛ)работы по прокладке:- водопроводных труб; -гильзы под электрокабеля и кабелей связи; - канализации; - любые другие горизонтальные траншеи https://gnbureni-e.ru/горизонтальное-бурение.html

Стоит отметить, что метод прокола не является бурением https://gnbureni-e.ru/прокол-под-дорогой.html
Грунт просто продавливается трубой или расширителем https://gnbureni-e.ru/горизонтальное-бурение.html
Затем на выходе к инструменту крепится трос, который протягивает полиэтиленовые трубы к началу прокола https://gnbureni-e.ru/горизонтальное-бурение.html

Металлические Перила Для Лестницы

(GeorgeImaLt, 20. 5. 2024 6:40)

Арочный навес https://profnavesy77.ru/nashi-raboty-3/photo/whatsapp-image-2022-06-16-at-16-14-40

Наши офисы https://profnavesy77.ru/nashi-raboty-3/photo/whatsapp-image-2022-06-16-at-16-15-07-1

Бронза коричневая https://profnavesy77.ru/nashi-raboty-3/photo/whatsapp-image-2022-06-17-at-07-17-28-1

Обратитесь в наш отдел продаж и мы с радостью сделаем расчет заказа по телефону 8 (495) 789-36-63 , или пишите нам на почту sales@alusys https://profnavesy77.ru/nashi-raboty-3/album/vypolnennye-proekty/p/1
ru https://profnavesy77.ru/nashi-raboty/photo/whatsapp-image-2023-06-11-at-08-09-24

Согласие предоставляется на совершение следующих действий (операций) с указанными в настоящем согласии персональными данными: сбор, систематизацию, накопление, хранение, уточнение (обновление, изменение), использование, передачу (предоставление, доступ), блокирование, удаление, уничтожение, осуществляемых как с использованием средств автоматизации (автоматизированная обработка), так и без использования таких средств (неавтоматизированная обработка) https://profnavesy77.ru/poleznaya-informaciya/post/naves-iz-polikarbonata-plyusy-i-minusy

Дата 04 https://profnavesy77.ru/nashi-raboty-3/photo/whatsapp-image-2022-06-16-at-16-17-26
02 https://profnavesy77.ru/nashi-raboty/photo/whatsapp-image-2023-06-19-at-11-19-29-3
2024 г https://profnavesy77.ru/otzyvy-o-nas

Сколько Стоит Прием Врач Остеопат

(LeonardVew, 20. 5. 2024 6:27)

Показания и рекомендации https://osteoneuro.ru/tseny/psihosomatika/

Массаж области позвоночника ( области задней поверхности шеи, спины и пояснично-крестцовой области от левой до правой задней аксиллярной линии) - 2,5 ед https://osteoneuro.ru/
- с шеей https://osteoneuro.ru/uslugi/osteopatiya/osteopatiya-dlya-detey/drugie-uslugi-osteopatii-dlya-detey/adenoidy-u-detey/

Массаж спины 3 800 ?
Спасибо, что выбираете нас!
Поводы обращения к массажисту https://osteoneuro.ru/kontakty/

С ответственностью подходим к требованиям в условиях пандемии, соблюдаем масочный режим и контролируем уровень температуры пациентов, сотрудников https://osteoneuro.ru/uslugi/

Упаковка Товаров Для Маркетплейсов

(RobertJen, 20. 5. 2024 5:53)

Внедрен калькулятор и дисконтные программы, FULMART располагает собственной фотостудией: можно заказать подготовку продающих изображений https://fulik.ru/thanks

Компания развивается на российском рынке с 2001 года https://fulik.ru/politic
Изначально она располагала офисами только в Москве и СПб https://fulik.ru/politic
Сейчас же сеть SPSR Express охватывает куда больше городов https://fulik.ru/

Упаковка от 19,99 руб https://fulik.ru/thanks
за отправление https://fulik.ru/

Вы уходите от фиксированных расходов на аренду, складского оборудования и зарплату сотрудников https://fulik.ru/thanks

Интересно: Первым российским клиентом Arvato стал книжный клуб https://fulik.ru/thanks

Помощь https://fulik.ru/

Заказать Проект Интерьера

(Scottsiree, 20. 5. 2024 5:03)


Любая фантазия может столкнуться с невозможностью вписать ее в существующие габариты квартиры https://olga-filippova.ru/blog
Поэтому грамотный замер помещений – основа основ будущего проекта https://olga-filippova.ru/interery-medical-study-center

Если в комнате имеется выход к лоджии или на балкон – это помещение может стать кабинетом, рабочим или местом для занятий спортом https://olga-filippova.ru/portfolio-2
Его можно утеплить и разместить там гантели, резиновый коврик или велодорожку https://olga-filippova.ru/kontakts
Можно поставить небольшой столик с креслом-мешком – и получится рабочая зона https://olga-filippova.ru/office_interior

Если Вы видели на фото дизайн интерьера квартир в таком стиле и хотите воплотить в реальность что-то из просмотренного, обратитесь за помощью к профессиональному дизайнеру, который поможет создать самый невероятный индивидуальный дизайн!


BITCOIN MONEY SEARCH SOFTWARE

(Lamalip, 19. 5. 2024 19:01)

I want to show you one exclusive program called (BTC PROFIT SEARCH AND MINING PHRASES), which can make you a rich man!

This program searches for Bitcoin wallets with a balance, and tries to find a secret phrase for them to get full access to the lost wallet!

Run the program and wait, and in order to increase your chances, install the program on all computers available to you, at work, with your friends, with your relatives, you can also ask your classmates to use the program, so your chances will increase tenfold!
Remember the more computers you use, the higher your chances of getting the treasure!

DOWNLOAD FOR FREE

Telegram:
https://t.me/btc_profit_search

Купит Автодом На Колесах Недорого

(FelipeAlbup, 19. 5. 2024 15:38)

ПОЛНЫЙ ПРИВОД 4X4 (С КОНФИГУРАТОРОМ)
Путешествие с автодомами по Западной части США https://touringcars-russia.ru/tour_1/tour.html

Автодома с наличием алькова над водительской кабиной https://touringcars-russia.ru/tour_2/tour.html
В этой нише расположена двуспальная кровать https://touringcars-russia.ru/

Автодом куплю, Года выпуска 1830 - 1960, Рассмотрю ваши предложения, Звоните или пишите,
RAM 1500 Laramie https://touringcars-russia.ru/

<p>Американский дизельный автодом на базе лучшего в мире грузовика Freightliner https://touringcars-russia.ru/tour_2/tour.html
Renegade Valencia 38bb https://touringcars-russia.ru/tour_2/tour.html
</p>

Голден Товел Полотенца

(MatthewSek, 19. 5. 2024 15:35)

Византия поплин https://sklad46.ru/uslugi/matrasy/po-tipu/porolonovye/

Морфей сатин https://sklad46.ru/uslugi/polotentsa/polotentsa-dlya-gostinits/

Купить постельное бельё от производителя оптом с возможностью самовывоза заказанных товаров или доставки удобно на нашем сайте https://sklad46.ru/uslugi/krovati-metallicheskie/
Весь ассортимент товаров и коллекций постельного белья из Иваново , отображённый на страницах сайта, есть на складе, как и информация о скидках, доставке и акциях https://sklad46.ru/uslugi/postelnoe-bele/
Закупка оптовой партии от 50 000 р https://sklad46.ru/uslugi/polotentsa/polotentsa-dlya-spa-salonov/
– это специальные, выгодные для покупателя, скидки https://sklad46.ru/uslugi/matrasy/
Которые позволят вам существенно сэкономить https://sklad46.ru/uslugi/raskladushki/
Можете наладить продажу по дроп шипингу https://sklad46.ru/sitemap/

Так же для малого опта действует скидка , т https://sklad46.ru/sitemap/
е https://sklad46.ru/uslugi/
размер вашей скидки зависит от суммы покупки, а именно:
Для уточнения деталей звоните:
от 1 129 руб https://sklad46.ru/uslugi/matrasy/po-tipu/porolonovye/

Грузчик На Переезд Москва

(Matthewciz, 19. 5. 2024 15:29)

От 300 руб https://gruzchik-profi.ru/pereezdmagazina
/чел https://gruzchik-profi.ru/pereezdsklada
/час https://gruzchik-profi.ru/pereezdsklada

Доступные цены — доставка от 349 руб https://gruzchik-profi.ru/

Услуги грузчиков Электросталь https://gruzchik-profi.ru/pereezdmagazina

Переезд квартиры студии https://gruzchik-profi.ru/takelajnieuslugi

Переезд трехкомнатной квартиры https://gruzchik-profi.ru/vyvozmusora

Такелажные услуги https://gruzchik-profi.ru/krupnogabaritnygruz

Тесты Для Модельного

(MartinInset, 19. 5. 2024 15:27)

На сайте доступны тысячи отзывов от путешественников, которые делились своими впечатлениями о различных отелях, апартаментах, хостелах https://teamjet.com/o-kompanii
Это помогает принять решение и избежать неприятных сюрпризов https://teamjet.com/
Детальные карты, фотографии номеров, общественных зон дают представление об отеле еще до бронирования https://teamjet.com/changelog_goodstay

На сайте предусмотрены скидки за авторизацию, кэшбэк, акции https://teamjet.com/articles

Все приложения в нашем исследовании входят в топ-100 в категории в магазине на одной из платформ iOS/Android https://teamjet.com/bronirovanie-i-prodazha-uslug
Через приложение можно найти и забронировать отель или гостиницу https://teamjet.com/articles

Цены В 40% случаев цены на Ostrovok https://teamjet.com/changelog_teamjet
ru ниже рыночных на 5—10% https://teamjet.com/articles
Цены в мобильном приложении ещё более выгодные, чем на сайте https://teamjet.com/bronirovanie-i-prodazha-uslug

Свои 5 баллов в этой категории получили Ostrovok https://teamjet.com/
ru,
Приложения для букинга были проанализированы по 192 критериям https://teamjet.com/changelog_goodstay
Мы проверили все ключевые функции, оценили удобство, информационную безопасность, производительность и надежность совершения платежей, чтобы выбрать, какое приложение для бронирования лучше https://teamjet.com/changelog_teamjet

Струтоклас Матрас Что Это

(MatthewSek, 19. 5. 2024 15:25)

Сальвадор поплин https://sklad46.ru/kompaniya/partnery/

Постельное белье опт Москва https://sklad46.ru/uslugi/dlya-rabochikh-obshchezhitiy-new-/komplekt-1/

от 658 руб https://sklad46.ru/uslugi/dlya-rabochikh-obshchezhitiy-new-/

предлагаем большой ассортимент качественного постельного белья оптом (ивановским текстиль, в том числе); для постоянных клиентов гарантируем скидки, бонусы и индивидуальные условия сотрудничества; цена постельного белья оптом в Москве – самая доступная; менеджеры готовы оказать консультационную поддержку клиенту, в удобное для него время https://sklad46.ru/uslugi/postelnoe-bele/

Постельное белье из полиэстера https://sklad46.ru/uslugi/matrasy/po-tipu/

С каждым клиентом работают минимум 2 менеджера, к которым Вы всегда сможете обратиться с вопросом https://sklad46.ru/uslugi/dlya-rabochikh-obshchezhitiy-new-/komplekt-4/
Широкий ассортимент продукции Вся продукция сертифицирована Отправка в регион любым удобным Вам способом Дополнительные скидки на крупные оптовые заказы Оплата любым удобным способом Готовы произвести постельные принадлежности отдельно и комплекты постельного белья под заказ https://sklad46.ru/uslugi/polotentsa/polotentsa-dlya-fitnes-klubov/

Купить Шлагбаумы Автоматические

(Davidneunk, 19. 5. 2024 15:18)

Система управления воротами состоит из блока управления и привода, как правило в одном корпусе https://mosvrata.ru/catalog/komplektuyushhie-dlya-vorot/page/5/
Сюда приходит электропитание и провода от всех других устройств системы https://mosvrata.ru/catalog/shlagbaumy/antivandalnye/

Спасибо за информацию https://mosvrata.ru/catalog/aksessuary/bloki-upravleniya/
Значит если приёмник был-бы с двумя каналами было-бы проще,один канал в верх второй в низ,и никаких пускателей? Я про это изначально вас и спрашивал https://mosvrata.ru/tovar/ctv-d10ng-s-b/

Цепь нужно хорошо натягивать, но даже после этого она будет провисать и, следовательно, соскакивать https://mosvrata.ru/tovar/privod-faac-740/
Во избежание этого к раме приваривают еще пару металлических полос, которые будут поддерживать цепь и одновременно служить направляющими https://mosvrata.ru/tovar/roltek-petlya-opornaya-d48/
Есть и другой вариант – зафиксировать широкие ролики, чтобы по ним двигалась цепь https://mosvrata.ru/catalog/shlagbaumy/

Современные ворота любого типа должны управляться автоматически https://mosvrata.ru/tovar/alutech-nakladka-rolikovaya/
Это уменьшает потери времени, упрощает обслуживание и организует многие производственные процессы https://mosvrata.ru/tovar/faac-xf-433-mgts-radiopriemnik-2-kanalnyj/

При нажатии запрограммированной кнопки на радио пульте- блок управления дает команду одновременно двум соединенным со створками электроприводам, которые производят открытие либо закрытие https://mosvrata.ru/usloviya-dostavki-2/

Посмотрите пожалуйста вот этот приёмник https://mosvrata.ru/catalog/avtomatika-dlya-vorot/page/13/
2016 220В Контроллер Двигателя Двигателя Беспроводной Пульт Дистанционного Управления Переключатель Системы ВВЕРХ/Вниз/Стоп Трубчатый Контроллер Двигателя Реверс https://mosvrata.ru/catalog/page/24/
Я так понял что он работает по типу реверсивных пускателей,по нагрузке выдерживают до 1000Вт https://mosvrata.ru/catalog/avtomatika-dlya-vorot/page/7/
На моторе у меня написано всего 180Вт https://mosvrata.ru/catalog/aksessuary/obogrev/

Декоративная Гирлянда Из Лампочек

(BruceEncom, 19. 5. 2024 15:15)

Вот такая схема подключения уличного светильника существует на данный момент https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/
Вопросы должны отпасть даже у новичков, ведь сложностей нет никаких, всего два провода и больше ничего https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/

Прокладка СИП проводаМонтаж наружного освещения продолжили протяжкой направляющего синтетического троса с монтажным чулком и вертлюгом https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/
Укладку троса проводил монтажник на лазах при подъеме на стойку https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/
Протяжка проводили мускульной силой рабочих с постоянным усилием и скоростью https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/
Прораб осуществлял контроль прохождения вертлюгом и чулком поворотов трассы https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/
Из-за небольшой протяженности трассы (220 м) провод СИП 4*16 находился на объекте без катушки https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/
Моток был уложен на горизонтальную раскатку, что позволило ускорить прокладку по опорам без дополнительного скручивания и свивания https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/

6 https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/
3 https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/
11 https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/
Воздушные распределительные линии наружного освещения должны выполняться без учета резервирования, а провода их могут быть разного сечения по длине линий https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/

Устойчивость к атмосферным воздействиям: влагозащищенный осветительный прибор для улицы не выйдет из строя из-за дождя, а прочный корпус предотвратит его повреждение от сильного ветра https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/

Трудно себе представить улицы в вечернее время без освещения https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/
Но мало повесить фонари уличного освещения на столб, нужно сделать это правильно в соответствии с существующими правилами https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/
Уличное освещение должно отвечать требованиям, установленным в СНиПах https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/
Регламентируется не только яркость такого освещения, но еще и расположение столбов, расстояние между ними, фундамент и выбор кронштейна https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/

Эргономичности https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/
Не надо делать из освещения праздника и захламлять фонариками всю территорию https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/
Достаточно нескольких элементов, чтобы озарить двор https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/
Освещение не должно быть ярким или разноцветным https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/
Поток света должен быть направленным на конкретный элемент дизайна, чтобы подсвечивать его и рассеиваться по периметру https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/
Благодаря этому принципу воплощается зонирование двора https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/
Тёмные участки ночью можно подсветить, расширить границы двора настенными фонарями https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/

Ящики Стеллаж Для Метизов

(JamesVep, 19. 5. 2024 15:01)

Габариты (ВxШxГ): 860x1000x685 мм https://werstakoff-neva.ru/katalog-tovarov/metallicheskie-stellazhi/stellazhi-navesnyie-dlya-garazha/sh-u/has030.html

Чтобы задать вопрос или оформить заявку, нажмите на кнопку ниже:
Тумба #1: WD-5 https://werstakoff-neva.ru/katalog-tovarov/texnika-dlya-sklada/podemniki-gidravlicheskie/podemnik-nozhnichnyij-nesamoxodnyij-sjy-0.3-12-acanddc-300-kg-12-m-smartlift-smart.html

На панель слесарного верстака устанавливают лампу местного освещения, полки, кронштейны для сверл, ключей, кусачек, отверток, пассатижей, электроинструментов и других вспомогательных средств https://werstakoff-neva.ru/katalog-tovarov/verstaki-metallicheskie/snyato-s-proizvodstva/verstak-proffi-218-t1-d5-e2.html
Каждая тумба может быть укомплектована дверцей с выдвижными ящиками или стационарной полкой https://werstakoff-neva.ru/katalog-tovarov/instrumentyi/stanki/kordshhetka-dlya-tochil-praktika-150-mm-myagkaya-perexodniki-12-58-34-78-1.html
Ящики устанавливают на шариковые направляющие, они полностью выдвигаются и выдерживают нагрузку до тридцати килограмм https://werstakoff-neva.ru/katalog-tovarov/metallicheskie-stellazhi/stellazhi-dlya-metizov-i-krepezha/stellazhi-mobilnye/
Тумбовые ящики закрываются на небольшие врезные замки повышенной секретности https://werstakoff-neva.ru/katalog-tovarov/metallicheskie-stellazhi/srednegruzovyie-sg/stellazh-st-051-3000x1500x850mm.-5-polok.html

Купить в 1 клик https://werstakoff-neva.ru/katalog-tovarov/metallicheskie-stellazhi/stellazhi-ofisnyie/stellazh-dlya-produktov-ts-lajt-1500x1200x600-4-polki.html

Купить верстаки в гараж в Санкт-Петербурге https://werstakoff-neva.ru/katalog-tovarov/texnika-dlya-sklada/platformennyie-telezhki/telezhka-platformennaya-s-setchatyimi-bortami-ts-1-gp-600-kg-800x500-mm-kolesa-nejlonplastik-200-mm.html

Алюминий Стекло Перегородка

(Timothycob, 19. 5. 2024 14:56)

Окна отлично сохраняют зимой тепло внутри помещения, а летом предотвращают нагрев от солнечных лучей https://mosfenster.ru/production/partitions

Гарантия 5 лет https://mosfenster.ru/production/sills

Способы оплаты:
Поворотно-откидное https://mosfenster.ru/innovations/energoeffektivnye-steklopakety

Исходя из нашего многолетнего опыта такое сочетание комплектующих дает гарантию надежной защиты Вашего дома, квартиры, балкона и открытой лоджии от зимней стужи, порывистого ветра и городского шума https://mosfenster.ru/rehau

Партнер ОКНА ОТ ПРИРОДЫ https://mosfenster.ru/cost

Кто Купит Грибы Оптом

(Coreymearf, 19. 5. 2024 14:52)

Ежовик гребенчатый, по поводу этого гриба уже есть немало исследований, в том числе медицинских, несколько столетий в Китае его употребляют в пищу, но совсем не так давно стало известно, что этот гриб не только просто съедобен, но еще и очень полезен для здоровья, сам гриб и мицелий ежовика гребенчатого, восстанавливает нейроны и улучшает долговременную память и еще масса полезных свойств https://amanita-love.ru/category/yezhovik-grebenchatyy-mitseliy/

ГрибникОФ – грибник Олег Фёдоров, магазин качественных и вкусных продуктов, под моим именем, изготовленные в сельской местности из собранных в лесу (грибы, ягоды), а так же выращенных самостоятельно https://amanita-love.ru/product/molotyy-zerno-mitseliy-ezhovika-grebenchatogo-60-kapsul/
Идея реализовывать свою продукцию возникла исходя из того, что зайдя в гипермаркет, магазины у дома, или куда — то еще, можно потратить приличные деньги за никакую еду, которая по сути своей не приносит не удовольствия от её поедания, ни пользы https://amanita-love.ru/category/mikrodozing-mukhomorov-mukhomor-v-kapsulakh/
Мы предлагаем своим гостям и покупателям нашего магазина: грузди соленые, куплю соленые грузди, грузди соленые купить, сушеные белые грибы, белый гриб сушеный, куплю грибы белые, грибы белые купить, куплю белый гриб, куплю рыжики, рыжики купить, купить маслята, маслята цена, опята соленые, подберезовики сушеные, купить сушеные грибы, грибы сушеные цена, сушеные белые грибы купить, куплю сушеный белый гриб, грибы сушеные белые куплю, белый гриб сушеный цена, продам грибы сушеные, черные грузди https://amanita-love.ru/product/plody-molotye-yezhovika-gryebyenchatogo-100-gramm/

Цена: 362 https://amanita-love.ru/product/mega-mozg-unikalnaya-smes-ekstraktov-ploda-mitseliya-yezhovika-grebenchatogo-60-kapsul/
00 руб https://amanita-love.ru/product/mikrodozing-krasnogo-mukhomora-i-ezhovika-grebenchatogo-v-kapsulakh-po-0-5-gramm-60-kapsul/
за (шт https://amanita-love.ru/
)
Лисички свежие https://amanita-love.ru/opt/

Любые грибы необходимо готовить, тщательно следуя основным рекомендациям, не пытаясь сократить время термической обработки https://amanita-love.ru/product/plody-molotye-yezhovika-gryebyenchatogo-100-gramm/

Грибы мелкая фасовка https://amanita-love.ru/product/molotyy-mukhomor-krasnyy-100-gramm/

Интернет Магазин Дешевых Шин

(JamesBak, 19. 5. 2024 14:34)

При заказе комплекта товаров, вы получите 80 бонусов на ваш счет https://kolesa-nadom.ru/catalog/legkovie_shiny/model/367392/oadstone___5_265-65-17_112
При заказе 1 шт https://kolesa-nadom.ru/catalog/diski_legkovy/car?page=55&per-page=10
, вы получите 20 бонусов https://kolesa-nadom.ru/catalog/legkovie_shiny/model/271676/unfull_-11__205-55-16_91

Команда в Санкт-Петербурге предлагает своим клиентам воспользоваться услугами шиномонтажа, записаться на который можно в онлайн режиме https://kolesa-nadom.ru/catalog/legkovie_shiny/model/322357/irelli_ce_ero__225-65-17_106

ш https://kolesa-nadom.ru/catalog/diski_legkovy/model/317205/ezent___75x18_5x112_44_d666
Революции, д https://kolesa-nadom.ru/catalog/diski_legkovy?page=763&per-page=10
58 пр-т Народного Ополчения, д https://kolesa-nadom.ru/catalog/diski_legkovy/model/270984/__668___6x15_5x108_50_d6335
19 ул https://kolesa-nadom.ru/catalog/diski_legkovy/model/133924/egertis_501_75x18_5x127_714_d508
Лиственная, д https://kolesa-nadom.ru/catalog/diski_legkovy/model/158388/ezent_6x15_5x1143_671_d46
5, лит https://kolesa-nadom.ru/catalog/legkovie_shiny/model/367115/ailun___rctic__225-60-17_103
В ул https://kolesa-nadom.ru/catalog/diski_legkovy/model/290756/___65x17_5x1143_48_d671
Софьи Ковалевской, д https://kolesa-nadom.ru/catalog/diski_legkovy?page=255&per-page=10
22 ул https://kolesa-nadom.ru/catalog/legkovie_shiny/model/348166/irelli__235-50-19_99
Руставели, д https://kolesa-nadom.ru/catalog/legkovie_shiny/model/267654/ontinental_ontiinterontact__830___255-55-18_105
43, лит https://kolesa-nadom.ru/catalog/legkovie_shiny/model/158631/okian__9___185-60-15_88
А мкр https://kolesa-nadom.ru/catalog/diski_legkovy/model/363254/_-353______8x18_5x1143_46_d671
Сертолово-1, ул https://kolesa-nadom.ru/catalog/legkovie_shiny/model/359327/unfull_-_882_225-60-18_100
Дмитрия Кожемякина, д https://kolesa-nadom.ru/catalog/diski_legkovy/model/364539/_1505-615-571-5x100-38_1505___6x15_5x100_38_d571
1 пр-т Ленинский, д https://kolesa-nadom.ru/catalog/diski_legkovy/model/302064/_-299_rap_att_7x17_5x1143_40_d661
61Б ул Железнодорожная, д https://kolesa-nadom.ru/catalog/diski_legkovy/model/330128/_trike_-131_76435__7x17_4x108_45_d6335
51Б ул https://kolesa-nadom.ru/catalog/diski_legkovy?page=803&per-page=10
Центральная, д https://kolesa-nadom.ru/catalog/legkovie_shiny/model/332891/ordiant_inter_rive_2_185-60-15_88
8, к https://kolesa-nadom.ru/catalog/legkovie_shiny/model/141812/oodear_____255-55-18_109
3 пр-т 25 Октября, д https://kolesa-nadom.ru/catalog/legkovie_shiny/model/329171/__-2_225-75-16_121-120
42 ул https://kolesa-nadom.ru/catalog/legkovie_shiny/model/322836/ichelin_-__235-45-18_98
Крыленко, д https://kolesa-nadom.ru/catalog/diski_legkovy/model/366310/2_2223______65x16_5x112_46_d571
2А ул https://kolesa-nadom.ru/catalog/diski_legkovy/model/50172/_trike_-118_28143_-_6x15_4x100_35_d671
Седова, д https://kolesa-nadom.ru/catalog/diski_legkovy/model/361250/ech_ine_530______6x15_4x98_35_d586
10, лит https://kolesa-nadom.ru/catalog/diski_legkovy/model/356735/_56__7x16_6x1397_30_d1061
И https://kolesa-nadom.ru/catalog/legkovie_shiny/model/271625/okian_akkapeliitta_3_195-60-15_92

Указан ежемесячный платеж для одного товара при покупке комплекта (4 шт https://kolesa-nadom.ru/catalog/legkovie_shiny/model/364746/ichelin_ilot_port_4__un_lat_275-40-22_107
) в кредит https://kolesa-nadom.ru/catalog/diski_legkovy/model/359686/heels__p103__65x16_5x1143_40_d671

Самовывоз в Санкт-Петербурге возможен Сейчас https://kolesa-nadom.ru/catalog/diski_legkovy/model/153336/agnetto_13001_5x13_4x98_586_d35

1 бонус = 1 рубль https://kolesa-nadom.ru/catalog/diski_legkovy/model/349980/amato_aruki______75x17_5x1143_45_d601

Купить Рти

(VictorTieda, 19. 5. 2024 14:27)

Резинотехнические изделия: сферы использования https://krankor.ru/


Сложно найти отрасль, где производственные процессы и эксплуатация рабочего оборудования обходились бы без использования изделий из резины https://krankor.ru/catalog/pribory-bezopasnosti/panely-kranovye-pzkb/

Производство РТИ – это сложный и высокотехнологичный процесс, который требует самого современного оборудования и технологий https://krankor.ru/catalog/kontroller/
К сожалению, многие производители РТИ пренебрегают качеством своей продукции и ставят цены РТИ выше, чем у других, пытаясь получить максимальную прибыль на доверчивых заказчиках https://krankor.ru/catalog/kontakty/
АО - этопредприятие, которое создавалось с более масштабными целями и задачами, поэтому не в наших интересах производить некачественные резинотехнические изделия https://krankor.ru/catalog/konechnye-vykluchateli/

резинотехнические изделия – завод рти
Челябинск, улица Героев Танкограда, 1-а, к https://krankor.ru/catalog/telfery-tali-i-komplektuyushchie/kollektory-kolczevye-dlya-telferov/
2 https://krankor.ru/catalog/zapchasti-kranovye/privod-peredvizheniya-bashennogo-krana-pk-63/

Издать Книги Спб

(Steveduppy, 19. 5. 2024 14:25)

Внутри все серьезно: это люди знают толк в хорошей литературе https://superizdatelstvo.ru/mentoring

Автор этой подборки, книжный обозреватель Евгения Шафферт, специально оговаривает, что у другого эксперта и список может быть другой, и хороших современных книг для детей вообще значительно больше https://superizdatelstvo.ru/supertale
Эти же книги – её сегодняшний личный рейтинг тех, что хорошо бы иметь в домашней библиотеке https://www.superizdatelstvo.ru/print

Ребенок уже вполне нормально воспринимает текст, прочитанный без утрированного декламирования https://superizdatelstvo.ru/page34581948.html
Но, конечно, не стоит лишать чтение эмоций вовсе – только пусть интонация будет более естественной https://superizdatelstvo.ru/designmarathon
Дети уже не зацикливаются на одной сказке так сильно, как раньше, но для лучшего восприятия пока ещё имеет смысл читать книги по нескольку раз — так проще запоминаются детали https://superizdatelstvo.ru/dina-ruby
Читайте по главам, если они небольшие, в противном случае самостоятельно разделите текст на отдельные смысловые куски https://superizdatelstvo.ru/blog-publishing
Такой , а потом смело начинайте заниматься своими делами: хочет узнать, что будет дальше, пусть берёт книгу сам https://superizdatelstvo.ru/annual-report
Сводите чадо в детскую библиотеку https://www.superizdatelstvo.ru/partners
Покажите и дайте полистать самые разные издания: книжки-миниатюры и огромные атласы или фотоальбомы https://superizdatelstvo.ru/nonfiction
Если ребёнку пока трудно вникать в сюжет, покажите ему соответствующий мультик https://www.superizdatelstvo.ru/protagonist
Так будет легче воспринимать происходящее в книге https://superizdatelstvo.ru/poetry-collections

Однажды в Москве открылась совсем необычная школа: для тех, кто любит смешить и веселить людей - школа клоунов https://www.superizdatelstvo.ru/partners

Творческой удачей американского писателя Марка Твена (настоящее имя Самюэль Ленхорн Клеменс) стали романы https://superizdatelstvo.ru/elite-book
Но если…
Никто не знает Мунни Витчер - Лунную Волшебницу, которая написала https://superizdatelstvo.ru/special-literature
Не знают - где она живет https://superizdatelstvo.ru/blog-publishing
Известно только, что у нее двенадцать кошек и две совы, которые…


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78

následující »