Jdi na obsah Jdi na menu
 


Aplikace ke stažení

První pomoc v mobilu

Aplikaci První pomoc vydal Český červený kříž a je určena pro telefony s OS Android a Apple iOS. Lze ji stahovat i na SD karty.

 

Členění aplikace v přehledné grafice určují tři základní záložky:NAUČTE SEV NOUZI a PŘIPRAVTE SE.

 

Aplikace poslouží tedy nejen jako příručka první pomoci s radami ke zvládnutí různých situací od srdečního infarktu přes zlomeniny až po každodenní drobné, jako je přisáté klíště. Dá se totiž využít i jakopraktický rádce pro chvíle kdy jde o každou sekundu – součástí jsou postupy urgentní první pomoci krok za krokem, včetně krátkých videí. Tísňovou linku může uživatel vytáčet pří z aplikace stisknutím jediného tlačítka. Uživatelé najdou i praktické rady, jak se chovat přimimořádných událostech typu povodní, extrémního počasí nebo třeba při chřipkové epidemii. Více o aplikaci...

 

Studium aplikace však nenahrazuje účast na kurzu první pomoci, neboť neposkytuje možnost praktického nácviku - doporučujeme všem uživatelům účast na kurzu první pomoci.

 

Aplikace První pomoc je českou verzí programu Universal First Aid App Americké společnosti Červeného kříže. Je plně přizpůsobena českým podmínkám, obsahově odpovídá Standardům první pomoci vydaným ČČK v roce 2012 i IFRC International First Aid and Resuscitation Guidelines 2011.

 

»  

 

© autorská práva k aplikaci vykonává Český červený kříž, jakékoli komerční využití aplikace je zakázáno.

 
 
 
http://bit.ly/19uoZCs   http://bit.ly/1bQnGfv

 
náhled screenshotů
náhled screenshotů aplikace