Jdi na obsah Jdi na menu
 


Banda anonymních zbabělých pomlouvačů

4. 5. 2010

Jiří Vacek

Banda zbabělců na KV opět vyvrhla své zvratky. Viz KV 2. 4. 2010 – „Vackova átmavičára – honitba za byznysem ve čvachtanici“.

Přečtěte si dobře, co tento Komunistický věstník píše. Jelikož jej založili avatáři, je to obraz jejich nitra. To, co píší, jsou přesně oni. Neumí nic jiného, než nenávidět, lhát a pomlouvat.

My jsme do Brna nejeli za byznysem, jak lžou, ale na pozvání paní Šedivé ze spolku Harmonie, která nás požádala, abychom vedli meditaci. Celou přednášku plně zabezpečovala ona včetně výběru vstupného na zaplacení pronájmu sálu.

Při stáří mého těla – přes 78 let a špatném zdraví, jsou pro mne cesty do Brna velmi namáhavé a vyčerpávající, zejména v zimě. Raději bych zůstal doma. Pozvání přijímám kvůli přátelům. Mne duchovno neživí jako avatary. Nemusím vydělávat za opravdu každou cenu jako oni.

Takže zase další jejich vyvrácená lež. Těch už bylo! Toto vše si mohli přečíst z informačního letáčku, ale lži jsou jim milejší.

Pokud někde šlo o byznys, tak to bylo tamtěm, co pořádali Lucerny – tisíce účastníků, předražené vstupné a prodej lístků nad povolený počet, že lidé museli houfně sedět na zemi. Židle na ně nezbyly.

Mimochodem: umí si KV představit, co stojí cesta do Brna autem (benzín, amortizace vozu)?

Charakteristické pro naše nepřátele je, že jeden z nich se na meditaci v Brně doslova vplížil na poslední chvíli, aby jej nikdo neviděl, až zapomněl zaplatit vstupné. O přestávce doslova přehltal spisek o panu Kuthanovi, opět zadarmo. Neopomněl však napsat nám dopis, ve kterém líčí, jaký měl při meditaci s námi pěkný ponor do nitra. V dopise nás za to vše pohaněl včetně pana Kuthana. To jsou přesně oni. To je jejich vizitka.