Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rybářský kroužek

     Podnikáme časté výpravy do přírody věnované především poznání přírody a učení se rybářskému sportu. Věnujeme se mnoha rybolovným technikám. Účastníme se soutěží, závodů i víkendových akcí s dětmi. Učíme nové členy, jak zacházet s rybami a jak se k přírodě chovat.

 

p7280098.jpg

     Rádi mezi sebou uvítáme nové zájemce od 7 do 15 let. Novým členům  můžeme zapůjčit rybářské náčiní. Pravidelně se scházíme každou středu od 15.00 hod. v klubovně mládeže v sídle MO ČRS Kolín, kde je v "rybářském domě" vybavena klubovna ke schůzkám. Rybářský kroužek tedy funguje i když nám počasí nepřeje. Do rybářského kroužku přijímáme nové členy. Zveme proto všechny nové zájemce, kteří se mohou dostavit každou středu v 15:00 hod. na sídlo organizace.

Disponujeme vlastní vybavenou klubovnou, členové mají možnost účastnit se rybářských závodů a soutěží /Zlatá udice/. Prioritou je naučit se zacházet s rybami jako s živými tvory (CHYŤ A PUSŤ !).

Děti mají možnost se v rámci svých aktivit podívat zcela organizovaně do jiných částí naší přírody na jiných krásných místech České republiky. Snažíme se dodržovat individuální přístup ke každému.

 

 

s-krouzkem-na-rybach.jpg

 

 

   Hlavní vedoucí: František Machač

   Pan František Machač zastává funkci vedoucího referenta dětí a mládeže v kolínském rybářském kroužku od roku 1999. Svou práci ovládá bravůrně. Zvládá jak práci s těmi nejmladšími, kterým bývá většinou kolem 8 let, tak s těmi nejstaršími. To on nás dovedl jako trenér k vítězství v okresním kole Zlaté udice v roce 2004 a dalším následným úspěchům. Můžeme jen doufat, že ho tato práce neomrzí a bude v ní pokračovat co nejdéle.

 

   Pokud by měl některý ze čelnů MO ČRS Kolín zájem na podílení se v chodu dětského rybářského kroužku, či na práci s dětmi i starší mládeží a to po kterékoliv přínosné stránce. Nechť kontaktuje 603 463 208. MO ČRS Kolín má velký zájem na rozvoji činnosti s nejmladšími, jejich začlenení do přírody a rybářského sportu. Za případný zájem děkujeme.

 

   Na závěr jedna fotka z dětských rybářských závodů, které jsou mimo kroužek pořádány naší organizací každý rok, pro všechny malé rybáře. :-)

 

detke-ryb.zavody-2014.jpg