Jdi na obsah Jdi na menu
 


Všechno co objednali je nepraktické a stojí to za ho...

Výtah nepraktický , vnitřní dveře se sekají , trvá někdy velmi dlouho než se zavřou . Vnější dveře příliš široké . Schodiště se montáží sádrokartonového obložení zúžila , je na nich tma a světla zbytečně svítí i ve dne . Opět nevhodně zvolený produkt (výtah) , špatná investice .Někdo se nechal napálit , že , když nebude výtah podle předpisů EU tak to bude strašný průšvih . A peníze jsou nenávratně pryč .Výtah začíná být poruchový , poruchové je i hlášení jednotlivých pater . Je to laciný výtah (šunt) , který stál zbytečně velké peníze . Kabina má levné laminátové obložení , které se dá pořídit za 1000 kč .  V posledním týdnu ( 15.3.2017) výtah špatně hlásí patra a tak může být člověk zmatený , protože dveře nejsou označeny čísly .V přízemí výtah hlásí suterén , ve třetím patře druhé patro atd. 

Nové zvonky zcela zbytečné , otevírání čipem mohlo být přímo na klice a nebylo nutné rozvrtat drastickým způsobem celý dům . Navíc , když jde člověk do poštovní schránky nebo kočárkárny tak se zámek zbytečně naprázdno donekonečna spíná (otevírá) a hrozí , že když půjde někdo pouze do schránky nebo kočárkárny tak může uvolnit vchodové dveře pro nezvaného návštěvníka , který může čekat venku za dveřmi . Čidlo tedy zabírá příliš velký úhel a jak je vidět jedná se o zcela nevhodný produkt do takto situovaného domu . Prostě zbytečně vyhozené  peníze  . Zvuk samotných přístrojů připomíná dětské hračky z 80tých let . Absolutně zbytečná a neúčelná investice .

To nejlepší nás teprve čeká , protože se někdo nechal vystrašit , že staré topné rozvody potrubí se brzo rozpadnou což je nesmysl , protože tato potrubí slouží v některých domech i přes 100 let a jsou stále funkční a bez poruch . Tady platí opět staré rčení "Dej blbovi funkci ...." . Prostě firmy si potřebují vydělat a proto se šíří lživé dezinformace a hlupáci skočí na špek .. 

Balkony , které se před léty opravovali , byly opraveny nevhodně a jako jediní máme opravu provedenou špatně . Prostě Čapkova 768 je pod vedením lidí .............pryč odsud ...

Dům bude po těchto zásazích znehodnocený .