Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vypnuté zvonky .Zbytečná montáž čipového zámku .

Od včera 28.9.2016 nám nefungují zvonky a elektronické otevírání vchodových dveří . Nikdo se k nám nedozvoní . Všichni se tady bojíme a nevíme co se děje . 

Sedíme doma o svíčkách a modlíme se , aby zvonky opět fungovali . Platíme velké peníze do společného fondu , musíme si utahovat opasky a peníze , které platíme do tohoto fondu nám chybí na jídlo . Snad budou viníci potrestáni .

Jako kdyby nestačilo , že máme tak drahý a nepraktický výtah . Vnitřní skládací bezpečnostní dveře překáží a vnější jsou zase příliš široké a znesnadňují pohyb před výtahem např. s kočárkem . Schodišťe jsou zúžená a je tedy  značně obtížná manipulace např. s nábytkem při stěhování .

Dnes 31.10. 2016 dochází opět k rozvrtávání domu . Dlouhé hodiny neustálého vrtání . Ten dům bude jako ementál . Přitom je to zcela zbytečné rozvrtávat . Pro nová osvětlení bylo možné použít stávajících rozvodů , pouze výměna kabelů , stejné je to se zvonky . Nájemníci v roli tupých ovcí a za ovce rozhoduje nějaký cvok . Pak si po chodbách řádí nějaký šílenec s vrtačkou jako magor a rozvrtává dům a hloupé ovčí stádo  za to ještě platí .Ten kdo tyto nesmysli z našich peněz vymýšlí by si zasloužil . Snad si ho vyšší spravedlnost najde a potrestá .

Čipový zámek 

Bylo by vhodné , aby opět čipový zámek zaplatil ten šmejd , který si to vymyslel . Snad nedojde k situaci , že nás tento zámek uvězní v domě . Zatím to vypadá , že výměna zvonků byla nesmyslná a zbytečná a vlastně se nic nezměnilo , kromě stovek vyvrtaných děr v celém domě a vyhozených peněz .Výsledek je směšný .

 

Dej hlupákovi funkci ........Dělá zlo mezi lidmi .