Jdi na obsah Jdi na menu
 


DOTOVANÉ KURZY - REKVALIFIKACE

MPSV za vás zaplatí 82% až 100% ceny kurzu do výše 50 000 Kč.

Vzdělávejte se a buďte v kurzu na trhu práce. Naše rekvalifikační kurzy jsou také dotované Ministerstvem práce a sociálních věcí (MPSV), vylepší profesní životopis, doplní znalosti nutné pro kariérní růst a zvýší vaši cenu na trhu práce.

Jak to funguje?

V e-shopu kurzů na https://www.mpsv.cz/web/cz/jsem-v-kurzu si vyberte kurz, přihlaste se prostřednictvím osobní datové schránky nebo Identity občana a jednoduše vyplňte a odešlete přihlášku. Pokud bude přihláška kompletní, vše vyřídíte on-line a nemusíte na pobočku Úřadu práce. Po schválení přihlášky Úřadem práce uvidíte ve svém účtu na Portálu MPSV potvrzení s informacemi o výši a podmínkách úhrady ze strany Úřadu práce.

Nabídka kurzů je dostupná komukoliv, kdo má zájem se vzdělávat, aby zlepšil své postavení na trhu práce. Můžete pracovat, podnikat, studovat, hledat práci, nebo být na rodičovské dovolené. Stačí, když si vyberete kurz a vyplníte do přihlášky vše potřebné. Úřad práce vám na kurz zcela nebo částečně přispěje.

Odkazy na naše kurzy zde:

Manikér a nehtový designér / Manikérka a nehtová designérka https://www.uradprace.cz/web/cz/vyhledani-rekvalifikacniho-kurzu#/rekvalifikacni-kurz-detail/13684

Pedikér a nehtový designér / Pedikérka a nehtová designérka https://www.uradprace.cz/web/cz/vyhledani-rekvalifikacniho-kurzu#/rekvalifikacni-kurz-detail/13683

Kosmetik/kosmetička

https://www.uradprace.cz/web/cz/vyhledani-rekvalifikacniho-kurzu#/rekvalifikacni-kurz-detail/13682

 

 
 

 

Portrét



Poslední fotografie


Kontakt

Osadní 6, vstup z náměstí Tusarova, Praha 7 - Holešovice,

775 331 736

tana.studio@seznam.cz

Mail list




Archiv

Kalendář
<< březen / 2024 >>


Statistiky

Online: 1
Celkem: 431404
Měsíc: 2743
Den: 116