Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

Rekvalifikační kurzy

tanalogo3.png

Naše vzdělávací centrum má udělené AKREDITACE pro pořádání rekvalifikačních kurzů, vydané Ministerstvem školství, tělovýchovy a mládeže. Také jsme vlastníky AUTORIZACÍ, které uděluje v našem oboru Ministerstvo zdravotnictví.

Co to pro naše studenty znamená? Pro srovnání celostátní kvality výuky jsou nastaveny znalostní standardy v oboru tak, aby frekventanti po absolvování rekvalifikačního kurzu měli perfektní znalosti a zvládali svou práci na velmi vysoké úrovni.

Po úspěšném absolvování rekvalifikačního kurzu u nás, nepotřebujete odborného zástupce tzv. garanta, pro získání Živnostenského oprávnění.

Dále Vám nabízíme mnoho doplňkových či zájmových kurzů.

Aktivity naší firmy směřují již několik let do oblasti vzdělávání dospělých a to od roku 2004, kde se zaměřujeme na pořádání Rekvalifikačních kurzů, které jsou zaměřeny na péči o tělo. Absolventi po řádném zakončení kurzu, jsou připuštěni ke zkouškám, které se dělají před autorizační zkušební komisí. Po úspěšném zakončení Vám bude vystaveno Osvědčení o získání profesní kvalifikace. Naše rekvalifikační zařízení spolupracuje úspěšně již několik let s Úřady práce. Vyplníme Vám potřebný formulář a také Vám poradíme, jaký je postup při vyřizování Vaší žádosti. Po schválení rekvalifikačního kurzu Úřadem práce nastoupíte k nám do Vámi zvoleného kurzu. Ukončíte-li úspěšně rekvalifikační kurz závěrečnou zkouškou, bude Vám celý rekvalifikační kurz uhrazen Úřadem práce. Při absolvování rekvalifikačních kurzů u nás klademe veliký důraz na řádnou praktickou výuku, kterou provádějí profesionální lektoři s dlouholetou praxí v oboru, kteří vycházejí maximálně vstříc našim uchazečům. Pořádáme i individuální výuku rekvalifikace tzn., že je možno si domluvit individuální plán, kdy klient může navštěvovat náš rekvalifikační kurz. Speciální nabídkou v našem rekvalifikačním centru je, že klienti mohou nastoupit do kurzů kdykoli i mimo předepsané termíny kurzů, čímž se odlišujeme od naší konkurence. Rekvalifikační kurzy mohou u nás absolvovat klienti od základního vzdělání výše.

Do rekvalifikačních kurzů se můžete přihlásit písemnou formou – přihláškou, kterou najdete na našich stránkách nebo emailem nebo telefonicky. Kromě rekvalifikačních kurzů u nás najdete širokou nabídku zájmových a doplňkových kurzů, kterými si můžete zvýšit svou kvalifikaci. Po absolvování těchto kurzů obdrží klient Certifikát.

Rekvalifikační kurzy, které pořádáme:

  • Manikérka a nehtová designérka
  • Pedikérka a nehtová designérka
  • Kosmetička

Těšíme se na všechny, kteří se chtějí zapojit do našeho vzdělávání.

PLATBY KURZŮ

Platba rekvalifikačních kurzů probíhá ve dvou fázích. Na základě vyplněné přihlášky Vám bude zaslána na Vaši e mailovou adresu zálohová faktura ve výši 20 % z celkové ceny kurzu. Při nástupu do kurzu se zbylých 80% doplácí v našem rekvalifikačním zařízení a to buď v hotovosti a nebo převodem na náš účet na základě doplatkové faktury. Storno zálohové faktury je možné do 30 dnů před zahájením rekvalifikačního kurzu. Storno pod 30 kalendářních dnů před zahájením rekvalifikačního kurzu účtujeme stornovací poplatek ve výši uhrazené zálohy z ceny rekvalifikačního kurzu. Je ovšem také možná domluva zaplatit kurz ve více splátkách. Kurz musí být, ale vždy uhrazen před jeho ukončením, jinak klient nebude připuštěn k závěrečným zkouškám.

 

VYKONÁNÍ ZKOUŠKY Z PROFESNÍ KVALIFIKACE PŘED AUTORIZOVANOU OSOBOU

Pro srovnání celostátní kvality výuky jsou nastaveny znalostní standardy v oboru tak, aby frekventanti po absolvování rekvalifikačního kurzu měli perfektní znalosti a zvládali svou práci na velmi vysoké úrovni. U nás Vám nabízíme možnost složit závěrečnou zkoušku z těchto profesních kvalifikací:

Kosmetička

Manikérka a nehtová designérka

Pedikérka a nehtová designérka

Po úspěšném absolvování zkoušky získáte „Osvědčení o získání profesní kvalifikace“, podle § 18 zákona č. 179/2006 Sb., o ověřování a uznávání výsledků dalšího vzdělávání a o změně některých zákonů (zákon o uznávání výsledků dalšího vzdělávání), ve znění zákona č. 53/2012 Sb. Osvědčení je platné v celé Evropské unii.

Na základě této zkoušky Vám bude vydáno Živnostenské oprávnění, bez potřeby odborného zástupce či roční praxe.

 

Pro rozšíření a doplnění pořádáme také kurzy doplňkové 

  • SEMIPERMANENTNÍ PRODLUŽOVÁNÍ ŘAS
  • MODELÁŽ NEHTŮ
  • ZÁKLADY ZDOBENÍ
  • DEPILACE TEPLÝM A STUDENÝM VOSKEM
  • DEPILACE CUKROVOU PASTOU
  • P-SHINE
  • MASÁŽE - BAŇKOVÁNÍ
  • MASÁŽE LÁVOVÝMI KAMENY
  • MEDOVÁ MASÁŽ
  • TETOVÁNÍ HENOU
  • JAPONSKÉ TETOVÁNÍ
  • GLITROVÉ TETOVÁNÍ

  

PŘEDČASNÉ UKONČENÍ KURZU

Ze strany rekvalifikačního zařízení bude studium jednostranně ukončeno s klientem, který neplní studijní povinnosti. Důvodem k ukončení rekvalifikačního kurzu ze strany rekvalifikačního zařízení je neustálé porušování docházky tzn. pozdní příchody do kurzu anebo neomluvení své nepřítomnosti v kurzu, neplnění studijních povinností a nestandardní chování studenta. Student má možnost studium jednostranně ukončit kdykoli během studia bez udání důvodu. Předčasné ukončení studia musí student ukončit písemnou formou. Ukončení studia nezbavuje studenta povinnosti mít uhrazený v plné výši celý rekvalifikační kurz. V případě ukončení studia je studium ukončeno bez jakékoliv finanční náhrady. 

 

Kontakt a místo konání rekvalifikačních a zájmových kurzů:


Telefon  775 331 736

Poštovní adresa   *

STUDIO TANA - Bc. Paláková Květoslava

IČ 139 19 334

Osadní 6, 170 00 Praha 7

email: tana.studio@seznam.cz

face-logo11.jpg

 

                             
 
 
 
 
logo-msmt.jpg

 

 

 
 

 

Portrét



Poslední fotografie


Kontakt

Osadní 6, vstup z náměstí Tusarova, Praha 7 - Holešovice,

775 331 736

tana.studio@seznam.cz

Mail list




Archiv

Kalendář
<< březen / 2024 >>


Statistiky

Online: 1
Celkem: 431469
Měsíc: 2734
Den: 82