Jdi na obsah Jdi na menu
 


Přípravné kurzy ke složení Profesní zkoušky

NOVINKA!!!!!

Přípravné kurzy ke složení Profesní zkoušky. / Přípravné kurzy k získání Osvědčení profesní kvalifikace.

Sestavíme okruhy výuky podle individuálních potřeb klienta, tak abyste úspěšně zvládli složit profesní zkoušku. Kurz je neakreditovaný, není striktně daná hodinová dotace. Délka kurzu je přizpůsobena tak, abyste vše dokonale zvládli a byli úspěšní v oboru. Na základě Profesní zkoušky budete moci plně podnikat v oboru. Po absolvování kurzu obdržíte Certifikát o absolvování přípravného kurzu.

Manikúra a modeláž nehtů

Naučíte se klasické manikúře v kombinaci s modeláží nehtů UV metodou a budete odbornou poradkyní pro své klienty. Osvojíte si vhodně používat nástroje, kosmetické přípravky v péči o ruce a nehty, provádět peeling, zábaly, masky, p-shine, masáž a také depilaci. Budete připraveni řádně vykonávat hygienicko-sanitární činnost, budete umět základy vyúčtování a kalkulaci a budete připraveni ke stálému rozvíjení v oboru dalšími nadstavbovými vzdělávacími kurzy. Kurz můžete absolvovat po dovršení 16 let.

Výuka probíhá ve dnech středa, čtvrtek a sobota. Délka kurzu je 1 měsíc.

Cena kurzu 15400,- Kč

Profesní zkouška 3500,- Kč

 

Pedikúra a modeláž nehtů

Naučíte se klasické pedikúře tzv. mokrou cestou v kombinaci s modeláží nehtů. Budete odborným poradcem pro své klienty i v oblasti zarůstání nehtů, které budete umět i ošetřit. Osvojíte si vhodně používat nástroje, kosmetické přípravky v péči o nohy a nehty, provádět peeling, zábaly, masky, masáž, depilaci, odstranění otlaků, kuřích ok a mnoho dalšího. Budete připraveni řádně vykonávat hygienicko-sanitární činnost, budete umět základy vyúčtování a kalkulaci a budete připraveni ke stálému rozvíjení v oboru dalšími nadstavbovými vzdělávacími kurzy. Kurz můžete absolvovat po dovršení 16 let.

Výuka probíhá ve dnech středa, čtvrtek a sobota. Délka kurzu je 1 měsíc.

Cena kurzu 15400,- Kč

Profesní zkouška 3500,- Kč

Kurz lze rozšířit o:

Přístrojovou pedikúru 3500,-Kč

Nehtová rovnátka 5000,-Kč

 

Kosmetika

Naučíte se základní kosmetické ošetření, diagnózu typu pleti, masáž obličeje, krku a dekoltu, aplikaci masek a krémů, depilaci, úpravu obočí, barvení řas a další.  Budete připraveni řádně vykonávat hygienicko-sanitární činnost, budete umět základy vyúčtování a kalkulaci a budete připraveni ke stálému rozvíjení v oboru dalšími nadstavbovými vzdělávacími kurzy. Kurz můžete absolvovat po dovršení 16 let.

Výuka probíhá ve dnech středa, čtvrtek a sobota. Délka kurzu je 1 měsíc.

Cena kurzu 26200,- Kč

Profesní zkouška 3500,- Kč

 
 

 

Portrét



Poslední fotografie


Kontakt

Osadní 6, vstup z náměstí Tusarova, Praha 7 - Holešovice,

775 331 736

tana.studio@seznam.cz

Mail list




Archiv

Kalendář
<< březen / 2024 >>


Statistiky

Online: 1
Celkem: 431845
Měsíc: 2715
Den: 138