Jdi na obsah Jdi na menu

Úvod do kurzu

 

Mnohým z vás v určitém věku vyvstanou otázky ohledně své prostaty a jaký vliv bude mít na mé zdraví a sexuální aktivitu. Budu vůbec ještě schopen prožívat svůj plnohodnotný sexuální život ? Proč vlastně nastávají změny, které mi změní život ? A mohu vůbec něco pro sebe udělat či změnit, abych tuto noční můru oddálil na co nejpozdější věk svého života? Jakou spojitost má prostata s erekci? A další ...

Už u vás tento problém s prostatou nastal a rád by jste se dostal něco více do hloubky pochopení problému? 

 

Stud kolem erotických témat je sice ve společnosti čím dál tím menší, ale některé témata jsou však ještě stále trochu tabuizované. Mnoho mužů cítí, že masáž prostaty či jiné pronikání do análního otvoru je nepřirozené a špinavé, protože jediné, kdy se dotýkají svého análního otvoru je pouze přes toaletní papír.

Nevytvořili jsme si hezký vztah k této části těla. Je to však škoda, protože anální otvor má mnoho nervových zakončení a kolikrát samotnou zdravotní masáží můžete pocítit vzrušení a nepoznaný příliv energie. Důležité jak u prevence či relaxace je, aby měla léčebný efekt se dostatečně uvolnit, rozpustit obavy, strachy a různá mentální předsevzetí.

 

Přijměte prosím pozvání na tento kurz bez strachu, obav a předsudků.

Pomohu vám na cestě ke změně jak lze zlepšit svůj zdravotní stav, naučím vás pracovat s vaším tělem, myslí a sexuální energií tak , aby to vše pracovalo společně ve váš prospěch a léčivými účinky.

 

-expanze-sexualni-meditace-sexualni-prozitek-sexualni-dysfunkce-symbioza-empatie.jpg