Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mikulášek bohužel dobojoval svůj boj.

27. 3. 2023
Mikulášek bohužel dobojoval svůj boj.
Mikulášek byl přijat se zraněnou tlapkou, ošklivě pokousaná tlapka od psa, nebo jiného kocourka. Rána byla ošklivě zanícená, ale podařilo se vše přeléčit. Mikulášek byl před přijetím na ulici dva roky a ty zjevně zanechaly velké škody. I přes dokončenou léčbu tlapičky, zánět stále koloval v těle. Mikulášek přestal jíst a vůbec mu nebylo dobře. Když už nepomáhá nic, maso zabere skoro vždy. Podařilo se nám Mikuláška rozjíst tak, že o jídlo respektive jen o masíčko si říkal po dvou hodinách. Byl šťastný, jedl hrál si, byl oblíbencem každé návštěvy a on sám návštěvy miloval. Protože šlo o kocourka který byl na ulici opravdu dlouho, měl svoji karanténí klec stále otevřenou, aby ho netrápil uzavřený prostor.
Veškerá vyšetření, testy vše v pořádku. Jen stále přítomný zánět s rezistencí na všechny podaná ATB. Měl dobré dny a byla jich většina, ale vždy přišel relaps a radikální zhoršení .
Odešel v den kdy si nadšeně hrál se svou oblíbenou hračkou, s chutí snědl svoje jídlo a žádal si přídavek, pomazlil se s návštěvou a námi a do hodiny byl z ničeho nic pryč.
Mikulášku je nám to strašně moc líto a moc to bolí, kdykoli vidíme tvá oblíbená místa. I ostatní kamarádi z karantény tě hledají. Moc chybíš nám všem.
Je dobře že tebe nic netrápí, ale měli jsme pro tebe jiný plán. Těšili jsme se až půjdeš domů, protože bylo jasné, že takového kocourka bude chtít skoro každý.
Tak ti už jen můžeme přát u velké kočky tu nejměkčí travičku pod tlapičky a kožíšek stále prohřátý od sluníčka.
R. I. P. Mikulášku
 
mik.jpg