Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nabídka kočiček k umístění

Aby

Narození : 2017
Vakcinace : ano
Kastrace: ano

Kočička tak malého vzrůstu bohužel nepatří k těm, u kterých je předpoklad dlouhého šťastného života a navíc má handicap v podobě slepoty na jedno očičko. Je proto nabízena i v sekci "Virtuální adopce".
Protože je ale Abynka nezdolná bojovnice a i přes nepřízeň osudu je velice hravá, zaslouží si, aby čas, který je jí dán, byl co nejhezčí a nejdelší. Takže kdyby ji chtěl někdo dát šanci, určitě najde v malé kočičce Abynce výtečného společníka.

aby19.jpgaby18.jpg
Betynka

Narození: 2015
Vakcinace: ano
Kastrace: ano

Betynka je také z chanovické kauzy, je to moc milá, hodná mazlivá kočička, jen nedůvěřuje cizím lidem, takže se určitě schová před každou vaší návštěvou, ale hned jak budete zase sami, bude středem všeho, co budete dělat. Ostatní kočičky jí nevadí, může jít bydlet jen do bytu nebo domečku, bez možnosti chodit ven.

bety.jpgbety1.jpg
Bublinka

Narození: 2020
Vakcinace: Ano
Kastrace : Ano

Bublinka je zlatíčko, které neustále vyhledává společnost lidí i ostatních kočiček. Miluje kočkohrátky, stejně jako mazlení. Jakmile se objevíte v místnosti je jednou z prvních která Vás uvítá. Je to společenská kočička, která hledá rodinu s dostatkem času a moc ráda ho bude trávit s Vámi.

Hledá domov pouze uvnitř bytu nebo domečku.

bublinka.jpg
Blackie

Narození: 2021
Vakcinace: ano
Kastrace: ano
Blackie byla nalezena jako malé kotě v lese mezi obcemi Strážovice a Těchonice. Je to už naprosto zdravá, kastrovaná, očkovaná, ale hlavně krásná a moc hodná kočička. Je to velký mazel i řádidlo. Jako kotě se ujala role nevlastní sestromaminky malého kocourka Simby. Vzorně o něj pečovala a díky ní i Simba nakonec začal růst, přibírat a pořádně řádit. Simba už své doma nalezl, teď by měla být na řadě Blackie, moc by si ho přála a zasloužila.

blackie.jpg
Babetka

Narození: 2023
Vakcinace: ano
Kastrace: ne
Babetka a její sourozenci putovali při nálezu do dočasné péče a náskedně přijeli všichni k nám. Babetka je společenská mladá dáma, moc ráda sleduje vše co děláte a moc ráda Vám bude dělat společnost celý den. Ostatních kočiček se nebojí ráda si zadovádí ale společnosti lidí dá vždy přednost. Hledá domov pouze uvnitř domu nebo bytu kde by kočičí kámoš neměl chybět.

babetka.jpg
Claudinka

Narození: 2017
Vakcinace: ano
Kastrace: ano

Claudinka je kočička z Ostružna, je hodná nekonfliktní, jen zatím stále hledá cestu k lidem, neutíká, není to plašánek, ale ani žádný mazel. Možná časem změní názor, zatím ale hledá spíše virtuální rodiče, nebo človíčka, který ji poskytne tolik času, kolik bude třeba. V budoucnu by potřebovala domov na klidném bezpečném místě, kde by mohla chodit volně domů a ven jak bude sama chtít.

claudinka.jpg
Darebáček

Narození: 2021
Vakcinace: ano

Kastrace: Ano
Darebáček a jeho sourozenci byli nalezeni ve Velharticích, na samotě uprostřed lesa, mimo civilizaci. Darebáček dává přednost lidské společnosti a mazlení ale kočičí parťák domů, bude určitě potřeba také. Hledá domov jen uvnitř a už se na něj moc těší.

img_3026.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Evelínka

Narození: 9/2017
Vakcinace: ano

Kastrace: ano

Evelínku čekal strašný osud nechtěných koťat.  Jejich majitel je naskládal do pytle, zavázal, potopil do rybníka a v klidu odešel. Strážný anděl tentokrát stihl velký zázrak, vše viděla sousedka, která je vytáhla a zachránila…
Evelínka se neschovává, ale lidskou společnost sama nehledá. Věříme, že i ona jednoho dne lidem odpustí, že je chtěli utopit, a zjistí, že ne všichni jsou stejní, že s některými je i dobře.
V současné době je Evelínka nabízena v sekci "Virtuální adopce". Teoreticky by mohla jít domů, ale pouze k člověku který jim dá tolik času, kolik bude potřebovat Věříme že se najdou lidé, kteří jim dají šanci (nám už věří...cizím lidem ale ne), jenom to chce čas . Proto jsou zároveň nabízeni k umístění domů.

evelinka--7-.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Filípek
Narozena : 2020
Vakcinace: Ano
Kastrace: Ano

Filípek a jeho sourozenci byli nalezeni v Přešticích jako sotva měsíční koťata.
Filípek už je klidnější, tu a tam ještě někoho prožene, protože pohyb je potřeba, ale už je nejraději středem vašeho zájmu a mazlení. I když stále vše rád prozkoumává, a k tomu by byl ideální právě nový domov.Hledá domov uvnitř bytu nebo domečku, kde určitě uvítá společnost kočičího parťáka.
filda.jpg
Fanoušek

Narození : 2020
Vakcinace: Ano
Kastrace: Ano

Fanoušek a jeho sourozenci byli nalezeni v Přešicích. Dnes jsou to zdravá sebevědomá koťata plná energie a zájmu o všehno co právě zkoumají. Potřebují hodně zaměstnat aby nevyváděli větší skopičiny než je třeba.
Hledá domov uvnitř bytu nebo domečku, kde určitě uvítá společnost kočičího parťáka.

fanousek1.jpg
Frankie

Narozen : 2021
Vakcinace: Ano
Kastrace : čip /chemická kastrace /

Frankie je další ze sourozenců, které někdo ve Vimperku pouhé dva týdny před vánočními svátky naskládal do tašky a dal k popelnici.
Je to neskutečný rošťák, veliký mazel, který ví, že byl blízko velké kočce a tak si život užívá naplno.Má neustále něco na práci, nemůže chybět nikde, kde se něco děje, poté, co ho vezmete do náruče, se změní jako mávnutím kouzelného proutku. Najednou je to vrnící klubíčko, které je nejšťastnější právě u Vás.
Miluje kočičky, lidi a život a je škoda že ho zatím tráví v útulku. Měl by si ho užívat ve své rodině a moc by si to zasloužil. 

frenkie.jpg
Floriánek

Narození: 2022
Vakcinace: ano
Kastrace: ano
Floriánek se sourozenci se jednoho dne objevil u domku lidí, kteří mají své kočičky a další si nemohli nechat. Snažili se hledat jim domovy, ale bohužel, polodivoká koťata nikdo nechtěl. Jedno nakonec zůstalo a tři ostatní přijela k nám.
Dnes už mají oba kluci období nedůvěry k lidem za sebou. Floriánek je velký mazel, musí asistovat u všeho, co děláte, prostě miluje společnost lidí i kočiček. 

florianek.jpg
Ferdík

Narození: 2022 
Vakcinace: ano
Kastrace: ano
Ferdík se sourozenci se jednoho dne objevil u domku lidí, kteří mají své kočičky a další si nemohli nechat. Je to umazlený kocourek, který za Vámi všude chodí a vše dělá s Vámi a pokud zrovna pohladíte jinou kočku tak opravdu hodně žárlí ale společnost alespoň jedné kočičky by určitě uvítal. Je to určitě kocourek jen domů bez možnosti chodit ven a raději bez malých dětí. 

8bad3a41aef24899f1aac132eb4b97e1.jpg
Fíbí 

Narození: 2020
Vakcinace: ano
Kastrace: ano
Fíbinka je jednou z kočiček z kauzy neslyšicích lidí, kteří žili v domku kde měli 50 koček.  Fíbí je jednou z těch, co žili s původními majiteli v autě. Je to moc hodná, mazlivá kočička, která už si toho zlého užila dost a moc by si zasloužila domov na pořád.

fibi.jpg
Fabiánek

Narození: 2023
Vakcinace: ano
Kastrace: ne
Fabiánek je moc hodný, mazlivý kocourek, který má raději lidi než kočičky. Nebojí se jich a nemá s nimi problém, hraje si s nimi jako ostatní, ale jakmile Vás zahlédne, honem pospíchá za Vámi. Má na lidi velkou citovou vazbu a za domov bude velmi vděčný. Hledá domov jen doma, bez možnosti chodit ven.

346fdd9c303e678cdc1cf419d944bee1.jpg
Florentinka

Narození: 2023
Vakcinace: ano
Kastrace: ne
Florentinka je jedním z osmi koťat, která byla vyhozena v Blovicích u nádraží. 
Jsou mazlivá, řádivá, prostě už taková, jaká mají být. Florentinka je zpočátku opatrnější, ale je to stejná řádilka a mazel jako ostatní. Jen musíte projít její prověrkou a pak už bude Váše milá paní domácí, které uděláte, co ji na očích uvidíte. Kočičí parťák bude určitě potřeba, samotné by ji bylo smutno. Hledá domov jen uvnitř bytu nebo domečku, venku už byla a nelíbilo se jí tam.

florentinka.jpg
Fluffy

Narození: 2023
Vakcinace: ano
Kastrace: ano
Fluffy je krásná mladá kočičí dáma, narozena mamince Adélce u hotelu Amálka na Kašperkách.
Je moc hodná, mazlivá, ráda řádí v partě ostatních ale nikdy se nezapomene přijít pomazlit. Má stejně jako ostatní koťata velkou vazbu na lidi, hledá domov jen uvnitř domu nebo bytu a určitě bude potřebovat společnost kočičího kámoše nebo kámošky.

fluffy.jpg
Gastonek 

Narození: 2015 
Vakcinace: ano
Kastrace: ano

Gastonek je dalším chanovickým kocourkem, o kterého se již dál nemohli starat jeho lidé. Byl jedním z prvních kteří se začali chodit hladit, a dodnes je mezi prvními kteří čekají v řadě na pohlazení. Je to moc hodný, mazlivý kocourek, který by si zasloužil domov který bude už tím posledním, kočičky mu nevadí, naopak je s každým hned kamarád. Má sice černý kožíšek, ale zlaté srdíčko, které moc potřebuje někomu dát.

gastonek--22-.jpg
Gracielka 

Narození: 29. 4. 2018
Vakcinace: ano
Kastrace: ano

Gracielka se narodila u nás, přivezené březí kočičce Denisce, která žila několik let na ulici v Nýrsku.
Gracielka ráda povídá, ráda se mazlí. Je to klidnější kočička. Hledá domov pouze uvnitř domu nebo bytu.

grac2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hermiona

Narození: září 2015
Vakcinace: ano
Kastrace: ano

Hermionka se držela zpátky celkem dlouho, ale dnes je to už mazlivá kočička, která je za pohlazení vděčná a přijde si pro něj. Je malá a droboučká a asi už moc nevyroste, ale lásky nadělí stejně jako ta největší kočička na světě.

FOTOALBUM HERMIONKY ZDE.

her2.jpghermiona2.jpg
Hanýska

Narození: 2022
Vakcinace: ano
Kastrace: ano
Hanýska byla společně se sourozenci nalezena jen díky tomu, že majitel chaty, kam je někdo vyhodil, ji jel zazimovat.
Koťata byla trošku zdrženlivější, ale pomalu, po malinkatých krůčkách, se to lepšilo. Se sestřičkou řádí jako správná zdravá koťata, pohladit se už nechají, ale je to takové to pohlazení s výrazem "Tak si mne pohlaď, když to musí být, ale zas to nepřeháněj." Věříme, že bude lépe a že si dají říct, ale zatím mají moc práce s vymýšlením kočičích lumpáren.

han.jpg
Jasper

Narození: 2017
Vakcinace: ano
Kastrace: ano

Jasper je kocourek z chanovické kauzy, o kterého se již dál nemohli postarat jeho majitelé. Je hodný mazlivý, ale přece jen rezáček, který má svou hlavičku a svůj názor na vše co dělá a má dělat. Nechybí u žádné kočkolumpárny, ale ani u čekatelů na pohlazení. Z a domov jen uvnitř bude moc vděčný, jen má dost energie a potřeboval by kamaráda nebo kamarádku.

jasper--11-.jpg
Jůlinka

Narození: 2019
Vakcinace: ano
Kastrace: ano
Jůlinka je kočička, která velmi špatně snáší změny, a potřebuje jistotu stálého prostředí. Hledá tedy domov pouze uvnitř, kde by ji moc potěšila společnost jiné kočičky nebo kocourka.
Je to velikánský mazlík, a je vděčná za každé dobré slovo, natož pohlazení.

julinka1.jpg
Jaroušek

Narození: 2023
Vakcinace: ano
Kastrace: ano
Jaroušek je jedním z koťat nalezených na Kašperkách.  Je to velký mazel, rád řádí v partě ostatních a lidi považuje za své útočiště před vším špatným. Přiběhne se pomazlit hned jak Vás uvidí, ale stejně tak přiběhne když se cítí od ostatních ohrožen. Jste tady přece pro něj a máte ho hýčkat a chránit.
Hledá domov jen uvnitř, venku si už užil vše špatné, co život může malému kotěti přinést. Kočičí kamarád či kamarádka je určitě víc než vítána.

jar.jpg
Jaruška

Narození: 2023
Vakcinace: ano
Kastrace: ne
Jaruška je jedním z koťat nalezených na Kašperkách. Je to velký mazel, ráda řádí v partě ostatních a lidi považuje za své útočiště před vším špatným. Přiběhne se pomazlit hned jak Vás uvidí a bude Vás pronásledovat na každém kroku a upozorňovat, že je tady pro Vás a Vy pro ni.
Hledá domov jen uvnitř, venku si už užila vše špatné, co život může malému kotěti přinést. Kočičí kamarád či kamarádka je určitě víc než vítána. 

jaruska.jpg
Jituška

Narození: 2022
Vakcinace: ano
Kastrace: ano
Jituška je další z koťat nalezených na zámku v Bystřici nad Úhlavou. Je to zdravá mladá kočička, která moc ráda tráví čas ve společnosti lidí. Kočičky ji nevadí, ale jejich společnost nevyhledává. Bylo by ji tedy podstatně lépe doma, kde bude trávit čas jen s Vámi.

jitka.jpg
Janička

Narození: 2022
Vakcinace: ano
Kastrace: ano
Janička byla společně se sourozenci nalezena na zámku v Bystřici nad Úhlavou. Je to moc milá hodná kočičí dáma, kočičky ji nevadí, ale velkému počtu se raději vyhýbá. Moc bychom ji tedy přáli domov, kde bude rozmazlovnou paní domácí. Zaslouží si to.

janicka.jpg
Jasmínka druhá

Narození: 2023
Vakcinace: ano
Kastrace: ne
Jasmínka je jedním z koťat nalezených na Kašperkách. Jasmínka je malinká drobounká kočička .Je to velký mazel spíš než partu kamarádů má raději člověka který je připraven 24 h denně hladit a rozmazlovat. Hledá domov jen uvnitř a už se moc těší. 

jasminka2.jpg
Karlička

Narození: 2021
Vakcinace: ano
Kastrace: ano
Karlička k nám nepřijela sama, ale s překvapením, které postupně roste v bříšku. V době, kdy vše začalo být vidět, byla už v druhé polovině březosti a kastrace nebyla možná. Alespoň měla tedy možnost v klidu porodit a vychovat koťata.
Karlička se o ně vzorně starala a když přišlo samotné malé kotě bez sourozenců a mámy tak ho ještě přijala za valstní a vzorně se starala i o něj. Je to klidná, drobnější a moc hodná kočička a moc by si zasloužila aby se někdo intenzivně věnoval, zase jí samotné.

ok2.jpg
Kristinka

Narození: 2021
Vakcinace: ano
Kastrace: ano
Kristinka je jednou z kočiček z kauzy neslyšících lidí, kteří žili v domku, kde měli 50 koček. Situace jim přerostla přes hlavu a přišli o domek a střechu nad hlavou pro sebe i kočičky. Kristinka patří k těm, které zůstaly u opuštěného domku.
Je to hodná kočička, jen lidem zatím moc nevěří. Dá si říct, ale když nezná, dává si chvíli pozor. Ke kočičkám je nekonfliktní, ráda si hraje a potřebovala by už svůj domov.Zlého si už užila dost, je čas na to, aby byla rozmazlovanou princeznou, jak si zaslouží. 

krisrinka.jpg
Klíček

Narození: 2023
Vakcinace: ano
Kastrace: ne
Klíček byl nalezen náhodně, když kolem areálu jedné firmy procházeli nálezci z oběda. Našli auto, ze kterého se mňoukání ozývalo. Majitel auta neměl moc snahu situaci řešit, nakonec vše dopadlo jak má a Klíček byl vysvobozen a dopraven k nám. Je to vzrůstem malinkatý kocourek, je prostě znát, že start do života byl špatný. To ovšem nic nemění na tom, že se strašně moc rád mazlí. Kdyby to záleželo na něm, bude Vám ležet na klíně a nebude chtít odejít. Ostatní kočičky mu nevadí ale dává jednoznačně přednost lidem.Hledá domov jen uvnitř, kde Vám bude dělat společnost na každém kroku.

klicek.jpg
Kvido

Narození: 2021
Vakcinace: ano
Kastrace: ano
Kvido byl nalezen se starým, neléčeným zraněním přední tlapky. Dohledali jsme i majitele kteří ho zanechali bez pomoci, nechali ho skákat na třech tlapkách s nekrotickou, zraněnou čtvrtou tlapkou. Nechali jsme tedy Kvida operovat a protože jsme ho nechtěli vracet lidem, kteří mu neposkytli veterinární pomoc u vážného zranění, podmínkou vrácení byla úhrada veškerých nákladů. To samosebou odmítli a Kvido zůstal v naší péči. Je to hodný, klidný kocourek, který se moc rád stará o mladší kočičky. Po dobu co hopsal se zraněnou tlapkou, musel zažít spoustu bolesti. Je čas aby už zažíval jen dobré časy, jako milovaný člen vaší rodiny. Moc se za něj přimlouváme, zaslouží si ranec kočičího štěstí.

kvido.jpg
Kubík

Narození: 2023
Vakcinace: ano
Kastrace: ne
Kubíček a její sourozenci se narodili bezprizorní kočičce Adélce, která živořila u jednoho z hotelů v Kašperských horách.
Kubíček je moc hodný kocourek, velkým kočkolumpárnám se raději vyhne, ale drobné kočkohrátky si ujít nenechá. Je to velký mazel, na lidi má silnou vazbu a stále hledá jejich přízeň. Určitě potřebuje kočičího parťáka, nebo parťačku, protože je toho hrozně moc, co musí za den stihnout a ve dvou, to jde určitě lépe. Hledá domov jen uvnitř, kde Vám bude dělat společnost.

kubik.jpg
Lojzík

Narození: 2016
Vakcinace: ano
Kastrace: ano
Lojzík je už dospělý kocourek, nalezený jako kotě v Horažďovicích. Je to moc šikovný kocourek, klidný a mazlivý.Hledá domov jen uvnitř, kde se Vám bude plně věnovat :)

lojza.jpg
Lízinka

Narození: 2021
Vakcinace: ano
Kastrace: ano
Lízinka k nám přijela s odrostlými koťaty a znovu březí. Byla ze všeho tak zoufalá, že na ulici, kde ji našli, odháněla svá odrostlá koťata, protože neměla jídlo pro sebe, koťátka v bříšku, natož pro ta odrostlá. Uklidnila se, až když zjistila, že je v bezpečí, že jí nikdo neublíží a že je dost jídla pro všechny. Je to moc hodná, mazlivá kočička, která je šťastná, že je o všechny postaráno.

liza.jpg
Mínuška

Narození: 2016
Vakcinace: ano
Kastrace: ano

Mínuška je veselá, hravá, mazlivá a moc by chtěla svého človíčka, který se postará, pohladí a bude tady pro ni. K ostatním kočičkám je nekonfliktní a je vhodná jen do bytu nebo domečku bez možnosti chodit ven.

mina1.jpg
Markétka
Narozena: 2021
Vakcinace: Ano
Kastrace: Ano

Markétka byla se svými koťaty nalezena v krabici na výjezdu ze Sušice. 
Je to moc hodná kočička, mazlivá, vděčná za pohlazení a něco dobrého do bříška. Zasloužila by si ten nejlepší možný domov, kde bude součástí rodiny.
market.jpg
Maruška
Narozena 2023
Vakcinace: Ano
Kastrace: Ne

Maruška byla se sourozenci a maminkou Markétkou vyhozena v karbici na výjezdu ze Sušice. Maruška je hodná, mazlivá kočička, která nechybí v houfu ostatních, ani ve frontě na pohalzení. Hledá domov jen uvnitř bytu nebo domečku, venku nikdy nevyla a neporadila by si tam.
mar.jpg
Matýsek
Narozen: 2023
Vakcinace: Ano
Kastrace: Ne

Matýsek byl se sourozenci a maminkou Markétkou vyhozen v karbici na výjezdu ze Sušice.
Matýsek je veliký mazel a pohodář, nikdy se nezapomene přijít pomazlit. Má rád kočičky i lidi, a nechybí u žádné kočkolumpárny. Hledá domov jen uvnitř bytu, ale kočičí parťák by určitě neměl chybět.
matysek.jpg
Mikeš
Narozen: 2023
Kastrace: Ne
Vakcinace: Ano

Mikešek byl nalezen s mámou a sourozenci jako sotva měsíční kotě.  Mikešek roste jako z vody, den ze dne je větší. Má spoustu energie, takže kočičí parťák je určitě potřeba.Je to mazel, ale stále s ostatními trénuje bojové sporty.
mikes.jpg
Medík
Narozen: 2018
Vakcinace: Ano
Kastrace: Ano

Je to dominantní kocourek a čas od času má opravdu velkou potřebu všem ukázat, kdo je tady pánem. Jinak je to ale laskavý obřík, s velikým srdíčkem, který lidi miluje a moc rád s nimi tráví čas. Má tělíčko plné nábojů z malorážky, ať už celých, nebo jejich částic. Bohužel jich je tolik a v takových místech, že je nelze operativně odstranit. Zadní tlapičku má v podstatě ustřelenou, drží jen na kůži a kožíšku. Medík se naučil tlapičku používat jako berličku a při chůzi se o ni opírá, už si tím vypracoval nově rostoucí sval, který ji drží u tělíčka. Pokud by se stav zhoršil, zadní tlapička by musela být amputována ale bohužel až u tělíčka, takže veterináři zatím upřednostňují nechat ji tak, jak je. Je to krásný a hodný kocourek, moc by si zasloužil domov, kde by zůstal už napořád, velká kočičí skupina mu dobře nedělá a po pravdě jeho povaha nedělá dobře ostatním kočičkám, takže by pro všechny bylo velkou pomocí, kdyby našel domov, kde bude vaším parťákem jen on, jak by si moc přál. Submisivní kočička nebo kocourek by nebyl problém, ale sám by byl nejraději. 
medik.jpg

med.jpg

Maxík
Narozen: 2021
Vakcinace: Ano
Kastrace: Ano

Maxík je moc hodný, mazlivý kocourek. Rád si hraje s ostatními ale raději tráví čas ve společnosti lidí a snaží se dohnat, co mu chybělo. Potřebuje domov, jehož bude součátí a už se na něj moc těší. Zaslouží se velkou kupu kočičího štěstí, aby dohnal co zameškal.
max3.jpg
Otík

Narození: 2019
Vakcinace: Ano
Kastrace: Ano

Otík je velikánský mazlík který moc touží po svém človíčkovi. Hledá domov, kde se bude cítit dobře, spíše klidnou domácnost, kde se nic moc nemění.

otik11.jpg

 

 

 

 

 

 

Otakárek
Narozen: 2023
Vakcinace: Ano
Kastrace: Ne

Otakárek je jedním z osmi koťat, která byla vyhozena v Blovicích u nádraží. 
Otakárek je velký mazel, ničeho a nikoho se nebojí, nechybí u žádné kočičí hry ani lumpárny, moc rád s Vámi bude trávit čas.
Kočičí parťák bude určitě potřeba, samotné by ji bylo smutno. Hledá domov jen uvnitř bytu nebo domečku, venku už byl a nelíbilo se mu tam.
otakar.jpg
Pavlík

Narození: 5/2021
Vakcinace: ano
Kastrace: ano

Pavlík byl přivezen s maminkou a sourozenci po té, co je všechny někdo bez kouska citu vyhodil. Bude nutně potřebovat kočičí i lidskou společnost. Hledá domov pouze uvnitř, u lidí kteří mu poskytnou domov do konce života. Je to nejmazlivější z koťátek od Petrušky, moc hodný, kocouří kluk kterého nemůžete nechtít.

pavlik-1.jpg
Petruška

Narozena: 2021
Vakcinace: ano
Kastrace: ano

Petruška je kotě co mělo koťata a proto ji někdo i se všemi 6 dětmi vyhodil. Hledá domov jen uvnitř bytu nebo domečku a bude Vám dělat tu nejmilejší společnost, jakou si lze představit. Dokáže řádit, stejně jako se radovat z mazlení s Vámi. 

petruska21.jpg
Patricie

Narozena: cca duben 2021
Vakcinace: ano
Kastrace: ano

Paty byla přivezena s maminkou a sourozenci po té, co je všechny někdo bez kouska citu vyhodil. Bude nutně potřebovat kočičí i lidskou společnost. Hledá domov pouze uvnitř, u lidí kteří ji poskytnou domov do konce života. Je moc hodná, mazlivá a už se na Vás moc těší.

patricie--2-.jpgweb.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Piškotek
Narozeniny: 2020
Vakcinace: Ano
Kastrace: Ano

 Piškotek je mazlivý, hodný kocourek, vděčný za společnost. Moc rád si hraje v houfu ostatních, kyž to nejde vystačí si sám, ale potřebuje k tomu spoustu hraček, protože výdrž má opravdu velikou. Moc by si zasloužil domov, kde bude členem rodiny už napořád.
piskot.jpg

piskot1.jpg

Péťa
Narozen: 2023
Vakcinace: Ano
Kastrace: Ano

Péťa se k nám dostal jako týden staré malinké, kotě.
Péťa se s životem pral s vervou týdennímu kotěti vlastní, místo mámy měl svého medvídka a nás, ale přesto byl zbytečně sám.
Jakmile to bylo možné, začal chodit na společné vycházky v karanténě a doháněl tak chybějící kontakt s ostatními koťaty. Dnes je to už velký kocourek, který má a vždy už bude mít silnou vazbu na lidi a ostatní kočky. Je to veliký mazel, rád skotačí v partě ostatních ale hned běží za Vámi, připomenout že je tu. Hledá domov jen uvnitř domečku nebo bytu, venku by si neporadil.
peta.jpg
Přemeček

Narození: cca 2023
Vakcinace: ano
Kastrace: ne
Přemeček je jedním z osmi koťat, která byla vyhozena v Blovicích u nádraží. Přemeček je mazel, ničeho a nikoho se nebojí, nechybí u žádné kočičí hry ani lumpárny, moc rád s Vámi bude trávit čas. Kočičí parťák bude určitě potřeba, samotnému by mu bylo smutno. Hledá domov jen uvnitř bytu nebo domečku, venku už byl a nelíbilo se mu tam.

premek.jpg
Pralinka
Narozena: 2022
Vakcinace: Ano
Kastrace: Ano

Pralinka je moc hodná, mazlivá, ráda lumpačí s ostatními a ještě raději Vás pronásleduje na každém kroku, protože čas moc ráda tráví ve společnosti lidí.
Hledá domov jen uvnitř domu nebo bytu a už se na něj moc těší. Kočičí parťátk nebo parťačka ji moc potěší, protože s někým si musí i zazlobit a lidi má na mazlení. 
pral.jpg
Rozmarýnek
Narozen: 2023
Vakcinace: Ano
Kastrace: Ne

Rozmarýnek je jedním z osmi koťat, která byla vyhozena v Blovicích u nádraží.Rozmarýnek je mazel, ničeho a nikoho se nebojí, nechybí u žádné kočičí hry ani lumpárny, moc rád s Vámi bude trávit čas.
Kočičí parťák bude určitě potřeba, samotnému by bylo smutno. Hledá domov jen uvnitř bytu nebo domečku, venku už byl a nelíbilo se mu tam.
rozmar.jpg
Rézinka

Narození: cca 2016
Vakcinace: ano
Kastrace: ano

Rézinka je kočička která byla nalezena ve Vimperku a po porodu koťátek, byla převezena k nám.  Je to hodná mazlivá kočička, ale moc nemusí ostatní kočičky a preferovala by domov bez jiných kočiček, pokud by doma už někdo byl, zvykne si jen si bude žít svůj život a kamarádi asi nikdy nebudou, ale kdo ví..
Na bezpečném místě by určitě ráda chodila volně domů a ven, ale bude spokojena i uvnitř, pokud ji budete věnovat dostatek času.

rezinka19.jpg
Sedmikráska 

Narozena : 2020
Vakcinace: ano
Kastrace: ano


Sedmikráska musela podstoupit operaci, při které bohužel nebylo možné zachránit očičko. Je to statečná holčička, vše zvládla na jedničku a tím že ji jedno očičko chybí, nijak nestrádá a nijak ji to netrápí. Je rychlejší, pohotovější než většina ostatních kamarádů, čehož velmi ráda zdatně využívá. 

img_3726-001.jpg
Sára - v léčení

Narození: 2011
Vakcinace: ano
Kastrace: ano

Sára si zpočátku vše velice pozorně prohlíží a potom sama přijde pro pohlazení, ale nesmí vidět ruku proti hlavičce. Je vhodná do bytu a jen k hodnému člověku, který ji poskytne dostatek času, který bude potřebovat.

sara-velka.jpgsara.jpg
Sabinka

Narození: cca duben 2021
Vakcinace: ano
Kastrace: ano
Sabinka a její sourozenci byli ,,odloveni,, jako polodivoká koťata z hromady dříví.Dnes jsou to vymazlená koťata, plná energie a vymýšlení všeho možného, nebo spíš nemožného. Moc rádi přijdou na klín a chtějí se celé hodiny mazlit, ale ve chvíli kdy nejste k dispozici řádí s ostatními jako správná malá koťata. Když neznají zpočátku si Vás musí prověřit, ale hledají přece někoho na zbytek život a to už chce důkladnou prověrku, aby to klaplo. 

sabinka-web.jpg
Sofinka
Narozen: 2023
Vakcinace: Ano
Kastrace: Ne

Sofinka byla nalezena v Červených Dvorcích, jako malé 5-6 týdnů staré kotě bez mámy. Pomalu začína trošku laškovat s ostatními ale vždy mámě na dohled. Lidem zatím stále moc nevěří, už se nechá pohladit ale s výrazem ,, no dobře když to jinak nejde.. .
sofinka.jpg

sofi.jpg

Sazinka

Narození: 2020
Vakcinace: ano
Kastrace: ano
Sazinka je hodná, mazlivá kočička, vděčná za pomoc. Moc ráda Vám bude dělat společnost u všeho. Je to dobrá asistentka :)

sazinka.jpg
Shadow
Narozen: 2023
Vakcinace: Ano
Kastrace: Ne

Shadow byl nalezen jako malé kotě na Domažlicku. Je to mazlivý kocourek, který má stále co dělat. Určitě potřebuje v novém domově parťáka, protože enegrie má na rozdávání.
shad.jpg
Sam

Narozen: 2022
Vakcinace: Ano
Kastrace: Ano

Samík je extrémně mazlivý, hodný kocourek, má potřebu trávit s Vámi všechen čas . Je vděčný za společnost. Moc rád si hraje i v houfu ostatních, kyž to nejde vystačí si sám ale potřebuje k tomu spoustu hraček, protože výdrž má opravdu velikou. Moc by si zasloužil domov kde bude členem rodiny už napořád. 

sam.jpg
Štěpánka - v léčení

Narození: 2018
Vakcinace: ano
Kastrace: ano

Štěpánka je hodná, mazlivá kočička, spíše klidnější, úplně nemusí řádění ostatních. Po odchodu brášky Štěpánka do nového domova si našla novou kamarásku Jůlinku, se kterou tráví spoustu času stranu řádění ostatních.
Štěpánka se potýká se zavodněním organismu, její stav je jako na houpačce, chvíli je lépe chvíli hůř. Vcelku zabírají léky na odvodnění přesto ji tento stav tu a tam potrápí.

stepanka.jpg
Tomík

Narození: 2016
Vakcinace: ano
Kastrace: ano

Tomík je  pohodář, mazel který  už moc skopičin nedělá, raději tráví čas u Vás a chce hladit tak dlouho, jak jen to jde

tomik01.jpgtomik02.jpg

Tobík
Narozen - 2020
Vakcinace : Ano
Kastrace: Ano

Je to bojínek ale pomalu začíná lidem zase věřit. Nám uvěřil celkem rychle, k lidem které nezná je zpočátku opatrný ale není to plašánek. Jen ho jeho lidé zradili, jiní vyháněli, když hledal pomoc, jídlo a pohlazení. Kdo by mu mohl zazlívat, že je s důvěrou klidem opatrný. Ostatní kočičky ale zbožňuje a moc rád si s nimi hraje. Poprosí o šanci na domov, protože lidé mu vážně mají co vynahrazovat a on jim má stále tolik, co nabídnout.
tobik.jpg
Tajtrdlík
Narozen: 2022
Vakcinace. Ano
Kastrace: Ano

Tajtrdlík k nám přišel jako pouhé dva týdny staré koťátko. 
Už je to skoro velký kocourek, ještě ho čeká kastrace a všechny patálie s veterinou bude mít za sebou. Určitě by nic nenamítal, kdyby mohl rovnou domů, jen by tam měl určitě být kočičí parťák, protože Tajtrdlík má opravdu neskutečnou spoustu energie, ale také extrémně silnou vazbu na lidi. Hledá domov pouze uvnitř bytu nebo domku, nebo s možností chodit do zabezpečené zahrady. /Pouze speciální oplocení proti úniku koček./
tajt.jpg
Trixi
Narozena. 2021
Vakcinace: Ano
Kastrace: Ano

Trixinka byla zpočátku byla bázlivá, dnes už je po kastraci, je to moc milá, hodná mazlivá kočička, která je ráda za společnost lidí i kočiček. Hledá domov už napořád a opravdu si ho víc než zaslouží.
trix1.jpg
Vítek
Narozen: duben 2022
Vakcinace: Ano
Kastrace: Ano

Malinkatý Vítek byl nalezen v necelém týdnu života. Sám, bez mámy, bez sourozenců, s váhou 110 g. Jeho boj o život začal a nebyl vůbec jednoduchý. Vítek má poruchu imunity. Krom jiného se mu objevují kožní problémy, které zatím neúspěšně řešíme s veterinou. Vítek to nese statečně, ale nás to hodně trápí. FIV a FeLV negativní, rovněž byla vyloučena plísňová infekce. Dle veterinářů a laboratoře jde o problé, imunity.
Možná jak dospěje, bude lépe, ale kdo ví. Přesto by ocenil domov. Je to obovský mazel, závisláček na lidské péčí a společnosti a za to jak se s životem, který se s ním zrovna nemazlí, si to víc než zaslouží.
 
vitek.jpg
Valinka
Narozena: 2023
Vakcinace: Ano
Kastrace: Ne

Valinka je jedním z koťat nalezených na Kašperkách. Valinka je mazlivá kočička, která také patří k těm které tráví čas raději ve společnosti lidí, když chce splečnost kočiček, vyhledává výhradně své sourozence. Ostatní kočičky ji nevadí, ale nikdy si s nimi nehraje ani nehledá jejich společnost. Hledá domov jen uvnitř domečku nebo bytu, kde Vám bude ráda dělat společnost při všem co budete dělat.
val.jpg
Xena

Narození: 2019
Vakcinace: ano
Kastrace: Ano

Xena byla nalezena se svými sourozenci jako týdenní, 90 g vážící kotě, u jedné studánku u Budětic.Je moc vděčná , mazlivá bude Vám moc ráda dělat společnost. Hledá domov pouze uvnitř domečku nebo bytu a už se na něj moc těší.

xena.jpg

Žanetka - v léčení
Narození : cca 2016
Vakcinace : Ano
Kastrace: Ano

Žanetka byla nalezena v menší obci na Domažlicku, nikomu nepatřila, nikdo ji nehledal.
Je hodně dominantní, ale mazel i když je hodně svá a ráda poroučí i lidem. Přesto je to milá kočička, která potřebuje svůj domov, ideálně bez koček, ale zvykne si i na menší kočičí společnost, jen musí jít o kočky které ji budou respektovat. Má postižené dýchací cesty po prodělaných neléčených virózách z doby kdy byla na ulici a při rozrušení ať z radosti nebo rozčílení je slyšet při jejím dýchání pískot. Nijak ji to ale neobtěžuje, je aktivní, hravá a moc by prosila o domov.

zanetka.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Omlouváme se za nevyplněné informace u některých kočiček.
Budeme se snažit co nejdříve doplnit. Děkujeme za pochopení.

Pokud by se Vám líbila některá kočička bez informací, napište nám, nebo zavolejte a my Vám obratem popisek dané kočičky zašleme na mail.

Kontakt: Hrádecká 493, 342 01 Sušice, Hana Fuksová, Anna Špačková tel.: 731 241 782, , e-mail: sanceprokocku@email.cz