Jdi na obsah Jdi na menu
 


10. ročník príma akce RECY-věci

16. 11. 2019

Dovolujeme si malou pomoc s propagací již tradiční akce RECY-věci. Tentokrát proběhne jubilejní 10. ročník dobročinné prodejní výstavy, která se bude konat v prostorách Klatovská Čajovna U Naší milé Paní

Zahájení bude v neděli 1.12.2018 v 18:00, akce potrvá až do úterního podvečera a výtěžek bude jako vždy věnován na charitativní účely.

Výtěžky několika posledních ročníků putovaly "kočičkám", a to našemu spolku a útulku Šance pro kočku z. s. v Sušici, poprosíme tedy o pomoc s propagací.

Letos mají RECY-věci svoje fb stránky a kromě fotek z minulých ročníků, tam najdete i pár fotek výrobků, na které se můžete těšit tento rok. Věřte, že toho bude mnohem víc a každý si vybere nějakou tu recy, eko, less waste drobnost pro sebe nebo jako dárek

Sdílejte událost, pozvěte známé nebo prostě jen doražte na šálek kvalitního čaje...

Děkujeme

Na obrázku může být: text

 

Letos se bude konat jubilejní již 10. ročník prodejní galerie RECY-věci. Zahájení / vernisáž bude 1.12.2019 tedy první adventní neděli, začátek akce v 18:00. Místo konání tradičně v Klatovská Čajovna U Naší milé Paní a prodej bude pokračovat ještě v pondělí 2.12.2019 a v úterý 3.12.2019, vždy odpoledne podle otvírací doby čajovny. Výtěžek z celé akce poputuje taktéž tradičně na charitativní účely.