Jdi na obsah Jdi na menu
 


Včera nás opustila kočička z Hradiště

31. 8. 2023
Včera nás opustila kočička z Hradiště. Z ničeho nic, jako rána z čistého nebe. V neděli se za ní byli podívat a pomazlit nálezci, v pondělí okouzlovala další návštěvy, hrála si, cupitala na těch malinkatých tlapičkách sem a tam za každým, kdo prošel kolem, vzorně papala, žádný vizuální projev jakékoli nemoci, jen to že byla extrémně malinká. Ještě v pondělí ve 2.00 h ráno vzorně vypila kotěcí sunárek a ráno v pět byla jako vláčná panenka se špatnou dechovou frekvencí a za další hodinu, byla už u velké kočky.
Týden piplání po třech hodinách a k ničemu.
Kdyby vykastrovali mámu, kdyby ji nechali u mámy do tří měsíců když už byla na světě, možná kdyby se našla dříve... Bohužel nic z toho nezmění fakt, že už tu není.
Náhradní maminka Markétka se ji ráno snažila probudit, masírovat aby byla čipernější, co jsme kočičku odnesli nejedla, dnes jen velmi málo. Naříká, dívá se na nás s nadějí že ji neseme zpět. Už ti ji vrrátit nemůžeme holčičko.
Nálezci ji ještě nestihli vybrat jméno, tak tedy Renatka, po človíčkovi, který pro ni udělal co šlo.
Holčičko je nám moc líto že pomoc přišla pozdě, budeš tady chybět i když jsi tu byla jen týden, byla jsi kouzelná kočičí bytůstka a je velká škoda že jsi musel jít.
R.I.P Renatko.
 
370393760_681210310704913_4605453663492159359_n.jpg