Jdi na obsah Jdi na menu
 


Druhá návštěva 6.4.2008

6. 4. 2008
Po tom, co jsem u Terezky na stránkách uviděla nové fotky malých Borimárků, chtěla jsem je, a i zbytek naší dvounohé smečky (ta čtyřnohá zatím nemá ještě ani tušení☺), co nejdříve vidět. Domluvili jsme si tedy druhou návštěvu.
Terezka sice nebyla doma, ale srdečně nás přivítali její rodiče. Mrňouskové za těch skoro 14 dní udělali obrovské pokroky, už to nejsou ta malá stvořeníčka na vratkých nožičkách, ale zmenšení opravdoví psí lumpíci.
Hned se na nás přiběhli všichni podívat, jen tomu nejmenšímu to trvalo o chvilku déle, ale i on se osmělil a se svými sourozenci začal zkoumat nově příchozí.

Obrazek

Arturek (ten s nepravidelnou maskou, kolem očička část bílou, část hnědou) mě samou láskou málem "zblajznul", snažil se mi pomalu vylézt až na hlavu, prostě miláček. ☺



Obrazek

Další, koho návštěva moc zajímala byla jedniná holka - Ally. I ona se na mně vrhala a zkoušela mě ochutnat. ☺




Obrazek
Archie - který bude s největší pravděpodobností ten "náš", se stal hned obětí svého budoucího páníčka, ale moc se mu u něho v náručí nelíbilo a docela hlasitě protestoval. ☺ Nakonec se to však i jemu zalíbilo a dokonce, po nabaštění se, mi usnul na noze ☺.


Obrazek

Anrik - alias "prcek" si nás též prozkoumal, okousal, ale asi se rozhodl ostatní sourozence dohnat, nebo i předehnat svou velikostí a tak jen co se nabaštil, šel si ustlat do boudičky, kam ho postupně následovali i ostatní.


Věřím, že ještě jednou stihneme přijet navštívit miminka, teď už spíš batolata, než se rozjedou do svých nových domovů, jsou fakt úžasná!

 

Náhledy fotografií ze složky PRTťata podruhé 6.4.2008