Jdi na obsah Jdi na menu
 


Stříhání a úprava psů všech plemen

11. 6. 2015

Pro Vaše pejsky  jsme vybudovali moderně zařízený psí salon ve kterém jsme schopni zajistit komplexní péči v nejvyšší kvalitě za velmi vstřícné ceny. Stříhání psů všech plemen i kříženců - ostříháme Vám pejska podle standardu nebo podle Vašeho přání. Vstřícnost a slušné zacházení je u nás samozřejmostí. Nikdy nepoužíváme žádné tlumících preparáty a v žádném případě pejsky nesvazujeme. Pokud si majitel přeje být celou dobu přítomen úpravě pejska, samozřejmě může, nikoho nevyháníme. Samozřejmostí je u nás i služba stříhání Vašich pejsků přímo u Vás doma. Pokud z nějakého důvodu nemůžete pejska přivézt do našeho salonu jsme schopni po předchozí domluvě vašeho miláčka vyzvednout u Vás doma a následně opět dovézt.

   

 Pokud si pejska nestačíte vyzvednout ve stanovený termín nemusíte o něj mít strach, bude o něj plně postaráno a může pobíhat venku na našem uzavřeném dvorku. Nabízíme také základní prodej antiparazitních šampónů a psí kosmetiky včetně pamlsků. Možnost parkování před objektem. POZOR - každý pejsek má u nás připravenu pozornost v podobě malého dárečku !!

Co všechno Vám můžeme nabídnout?
stříhání pejsků všech plemen
trimování psů
koupání a sušení
česání a vyčesávání srsti

foukání
čištění uší
depilace ušních chloupků
stříhání drápků
čištění análních žláz
poradenský servis
příprava na výstavu
a další....

 

  Jak objednat pejska na stříhání ?

 

 Objednat na stříhání se můžete buď osobně v našem salonu, telefonicky nebo emailem. Je potřeba každou návštěvu domluvit předem, abychom se Vašemu pejskovi mohli plně věnovat. Otevírací doba salonu je Pondělí - Pátek  9.00 - 17.00 hodin dle objednávek, ale každému klientovi se snažíme vyjít maximálně vstříc dle jeho časových možností. Při objednávání svého pejska do salonu sdělte rasu pejska a v případě křížence velikost. Dále budeme potřebovat vědět jaké úkony bude pejsek potřebovat abychom mohli odhadnout čas který při jeho zkrášlení budeme potřebovat. Nakonec domluvíme datum a hodinu, na kterou se objednáte. Pokud později zjistíte, že se vám domluvený termín nehodí, prosíme o včasné přeobjednání, abychom zbytečně neblokovali vymezený čas ostatním zájemcům o stříhání.

 

 Až k nám pejska přivezete, nezapomeňte se nám zmínit o zdravotních problémech psa (bolesti dásní a zubů, stavy po zlomeninách končetin či operacích páteře apod.) a také jeho případnou obtížnější zvladatelnost. Také se domluvíme na Vaší představě o tom jak bude zvíře po úpravě vypadat (délka střihu, styl, provedené úkony apod.) a jaké další služby si přejete. Pokud si neobjednáte koupání v salonu, je potřeba přivést pejska pěkně vykoupaného  buď jeden den před stříháním a nebo v den úpravy. Pes musí být suchý, čistý a důkladně rozčesaný, srst zbavená blech a klíšťat. Důležité je pejska čistého a suchého udržet až do salonu! Mokré a zablácené zvíře nebude bez předchozího vykoupání v salóně ostříháno

 

Náhledy fotografií ze složky Psí salón