Jdi na obsah Jdi na menu

JE TO VENKU. Česká popová královna Helena Vondráčková oslavila kulatiny!

Jaké je tajemství jejího skvělého vzhledu?

 
Helena Vondráčková
zdroj: Profimedia Helena Vondráčková
 

Helena Vondráčková slaví životní jubileum. Už léta se ale nemění! Jak je to možné, že vypadá stále na čtyřicet? Co všechno pro to musí dělat?

Interpretka hitů jako jsou Malovaný džbánku, Dlouhá noc nebo Sladké mámení, Helena Vondráčková, v sobotu 24. 6. oslavila životní jubileum. Ve svých 70 letech ale vypadá stálice českého hudebního nebe velmi dobře. Mnohé i mladší ročníky by jí mohly závidět! Už dlouhé roky se totiž moc nemění. Svou vizáží jakoby popírala pravdivost textu jedné ze svých písní Čas je proti nám. Čas proti nám samozřejmě je, ovšem Helena Vondráčková proti němu úspěšně bojuje. Jak?

Helena Vondráčková
(Foto: Korzo)

Dokonalou postavu si i ve vysokém věku udržuje pravidelnými sportovními aktivitami a zdravým jídelníčkem. Ten je pro ni už od malička rutinou. Aktivní život a především práce, která ji baví, české pěvecké hvězdě i v sedmdesátce dodává energii, kterou postrádá i značná část dnešní mládeže. Jinak to prostě nejde, ať říká kdo chce, co chce, bez pohybu a dobré stravy vám nepomůže žádný kouzelník. V tomhle na sobě Helena Vondráčková prostě dře a je k sobě velmi přísná.

Helena Vondráčková roztančí i Marka Vašuta - 1
(Foto: TV Nova)

Jakoby nestárla ani její pleť! Na péči o obličej zpěvačka nepoužívá žádné zvláštní fígle, dělá jen to, co je většina žen líná dělat – dodržuje pitný režim, pravidelně chodí na kosmetiku a každý večer se důkladně odličuje. Mnoho žen by si z ní mělo vzít příklad. Nepravidelné odličování může s pletí totiž pořádně zatočit!

Pohyb a zdravá strava ovšem samozřejmě nejsou jediným důvodem Helenina dokonalého vzhledu. Není žádným tajemstvím, že zpěvačka podstoupila i několik chirurgických zákroků. V jejím věku se však není čamu divit, bohužel přírodě člověk nepoučí a některé věci jinak než operací řešit nelze. Plastiku má například na horních víčkách, což je v dnešní době už běžná procedura, kterou podstupují nejen ženy a uchylují se k ní Kůže nad očima s přibývajícím věkem klesá a znepříjemňuje život kde jakému obyčejnému smrtelníkovi. Operace víček patří k nejčastějším plastikám a dnes už je běžné, že ji lidé podstupují i ze zdravotních důvodů. Helena se netají ani tím, že se díky chirurgickému zákroku zbavila nepěkných vrásek na krku.

Princezna Helena- Helena Vondráčková
(Foto: Nova.cz)

K narozeninám nejen sobě, ale především svým fanouškům, zlatá slavice z roku 1965 nadělila už 16. června Diamantovou kolekci obsahující 5 CD se těmi největšími hity i 9 dosud nevydanými skladbami.

TV Nova