Jdi na obsah Jdi na menu
 


9. 6. 2017

Jaké budou další příspěvky?

Protože mám poslední dobou problém se dokopat k psaní něčeho pořádnějšího, dávám sem slib. Slib, který mě bude mučit a donutí mě přidat sem to, co už mám dávno v duchu připravené. Protože to jsou pěkné kousky a byla by škoda je vynechat.

Slavnostně tedy slibuji, že tu brzy přibudou dva epizodní příspěvky do rubriky dovolená s rodinkou. Jeden o ztrátě pádla a nuda pláži a záchraně člunu na jedné české nádrži a druhý o výletu na kolech po jednom krásném řeckém ostrově - v hlavní roli olivový háj. 

Dále slibuji, že přidám 5 příspěvků do rubriky "Dovča smamčou". Tam zkusím jiným stylem popsat nedávno navštívenou zemi - Maroko, a postihnout specifika dovolené dospělé ženy s maminkou, aneb když se role obrátí (dcera hlídá maminku).

A Chtěla bych i založit jednu novou pod-rubriku, zabývající se lidskými předsudky, protože o tomto tématu poslední dobou hodně přemýšlím.

Jinými slovy, nové čtení tu bude a už velmi brzy. Protože teď, když jsem to slíbila, už z toho nemůžu vycouvat. 

Pokud máte nápad na nějaké téma, klidně napište do komentářů! Vím, že Vás co tyto stránky čtete moc není, ale i tak komentář potěší.

 

S pozdravem

Stoletá Opice

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář