Jdi na obsah Jdi na menu
 


Petra Černocká: Nenávratně si zničila oči krémem na boty

14. 2. 2011

 

Obrazek


Byly doby, kdy si krasavice Petra Černocká alias Saxana matlala své oči krémem na boty.

Zpěvačka, herečka a čerstvá babička Petra Černocká (61) si kolem sebe už řadu let pečlivě drží auru svěží a neobyčejně čupr ženy. Spousta ženských magazínů se snažila dopátrat tajemství tohoto půvabu, až na sebe Petra sama od sebe práskla, že si v mládí začala malovat oči krémem na boty. Prý by to ale dnes už raději nikomu nedoporučovala.

 

,,My jsme se s holkama začaly malovat už tak v osmé třídě úplně všechny, ale problém byl v tom, že v té době tady ještě žádné šminky nebyly. Začaly jsme si tak opatrně malovat oči krémem na boty, protože jiné řešení prostě nebylo. Vlastně se doteď divím, že nám ty oči neupadly, " popisuje své pubertální trable extrémně mladistvá česká zpěvačka.

Obrazek

,,Mám takovej pocit, že rodiče nesnesou, když si to jejich poupátko, které je přeci od přírody krásné, začne na obličeji vytvářet nějaké barevné kreace. A to samé se pochopitelně dělo i u nás doma. Dnes už to u mě ale po těch letech v showbyznysu naštěstí nikdo neřeší," poznamenala vtipně Petra Černocká. Petra ale nebyla jediná z ostřílených div, které si nenechaly zkrášlovací večírek ujít!

,,Myslím, že jsem se začala malovat někdy v patnácti. Ale mému tátovi na mně šminky vždycky strašně vadily. Měl na mě jako na svou jedinou dceru vysoké požadavky a nesnášel, když jsem měla namalovanou pusu. Vlastně si myslím, že mu to vadí dodnes," přiznala se další populární česká umělkyně – herečka Kateřina Brožová,  u které si zřejmě ani její nejbližší příbuzný ještě nezvykl na to, jak oslnivou ženu kdysi zplodil

 

Náhledy fotografií ze složky Petra Černocká současnost

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář