Jdi na obsah Jdi na menu
 


Petra Černocká na F1: Herečka žádný film neodmítá...

10. 8. 2009
Zvětšit obrázek Petra Černocká - momentka.jpg

Petra Černocká | 10. 8. 2009

 

Zpěvačka a herečka Petra ČernockáKiss prozradila v pondělním chatu Frekvence 1, zda chystá nějaké nové cédéčko, který herec a herečka patří mezi její oblíbence a jak se jí zpívalo na koncertě k sedmdesátým narozeninám Karla Gotta.

Otázka|Nora Paní Černocká pekný deň Vám prajem a chcem sa opýtat tešíte sa už do krásneho mesta na strednom Slovensku Martina kde budete hosťom súťaže amatérských spevákov s názvom Turčianske repete kde budete v septembri.A chcem sa opýtat nepripravujete nějaké best of CD s piesňami čo ste naspievali kedysi ako se mnou si píseň broukej,Saxana a iné vaše krásne pesničky.


Odpověď: Na Slovensko se těším vždycky. A Supraphon připravuje moje Best of cédéčko. Také přeji hezký den.


Otázka|Lucka Dobrý den,chtěla bych se zeptat Petry Černocké jestli když dostala nabídku na roli Saxany jestli váhala nad rolí nebo jestli rovnou řekla že to bere.


Odpověď: Herečka žádný film neodmítá, zvlášť když se u mě jedná o ojedinělé nabídky.


Otázka|bob zdravím paní Petro zajímalo by mě, jak pak se vám zpívalo ve 11. Června pro mistra pana Karla Gotta - na Koncertu k jeho ůctyhodným 70. narozeninám ďěkuji vám a přeji příjemný zbytek ponďělního dne


Odpověď: Byl to nervák a velký zmatek v zákulisí, takže jsem jednou na jeviště doběhla pozdě. Hrozně mi vynadali, ale v konečném sestřihu to nebylo vidět.


Otázka|bob dobrý den paní Petro můžeme se ťěšiťi my posluchači ve nejbližší době, nebo i do budoucna na vaše nové CD, s vašemy texty děkuji vám


Odpověď: Poslední CD "Souhvězdí Střelce" jsem natočila před třemi lety, takže si teď dávám pauzičku a Supraphon mi teď bude vydávat Best of.


Otázka|bob dobrý den paní Petro máte nějakého svého Herce, Herečku buďto tady z Česka, nebo i ze Zahraničí , kterou/ýho obdivujete za svá/é Role ve Filmu, nebo i ve Divadle


Odpověď: Obdivuji jako mimořádný talent Oldu Kaisera nebo Vladimíra Dlouhého. Z hereček se mi teď líbí Bára Munzarová.


Otázka|johanka Dobrý den paní Petro, vypadáte skvěle co Vy a cukrárna?


Odpověď: Jednou za čas mám cukrárenské záchvaty a dovedu se dortama nacpat zase na měsíc dopředu a taky jsem si napsala písničku "Jednou otevřu si cukrárnu", což mluví samo za sebe.

 

Náhledy fotografií ze složky Petra Černocká současnost

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář