Jdi na obsah Jdi na menu
 


Petra Černocká - Už je zase Saxanou! Za tři sta tisíc!

14. 10. 2007

Petra Černocká a Jan Hrušínský se vracejí ke svým rolím po šestatřiceti letech!

PRAHA – Natáčení druhého dílu pohádky Dívka na koštěti pod názvem Saxana – Veletrh strašidel, které probíhá v areálu bohnické léčebny, je v plném proudu! A herci Petra Černocká, Jan Hrušínský, Jiřina Bohdalová, Petr Nárožný a Naďa Konvalinková už tančí, jak píská legendární režisér Václav Vorlíček! Za kolik? Každý z nich za tři sta tisíc!

Podle informací Nedělního Aha! si totiž každý z hvězdných herců přijde na přesně takovou příjemnou sumičku peněz! „O ději filmu, natáčecích dnech, natožpak o penězích se vůbec bavit nemůžu a ani nebudu,“ odmítla Černocká sumu potvrdit. Rozpovídá se ale ráda při otázkách na samotné natáčení, které probíhá již několik dní. Přestože při něm mrzne, zpěvačka si nestěžuje.

Naopak si prý vychutnává, jak skvěle je o ni postaráno. „Takovýhle luxus jsem ještě nezažila, hned, jak skončím svůj záběr, už mi nasazují zimní bundu a ptají se, jestli něco nepotřebuji a co si dám k jídlu,“ pochvaluje si Petra, která si po třiceti šesti letech opět zahraje čarodějku Saxanu. „Je to vlastně takové volné pokračování Dívky na koštěti a je obohacené o animované postavičky. Myslím si, že pohádka bude mít úspěch.“ Po boku Petry se samozřejmě znovu objeví herec Jan Hrušínský, který ve volných chvilkách herečku zahříval.

Saxana a Honza se do Bohnic dostali i v původním filmu, potkali zde potrhlou Helenu Růžičkovou!

 

 

 

 

Autor: ADÉLA JANDOVÁ
Foto Aha! – Kateřina Kalibánová, archiv

14.10.2007

 

Náhledy fotografií ze složky Petra Černocká současnost