Jdi na obsah Jdi na menu
 


Petra Černocká: V šedesáti nosí minisukně jako dvacítka

16. 9. 2010
Petra Černocká v šatech šelmího vzoru odhalila své nohy!

Celkem 6 fotografií

Petra Černocká v šatech šelmího vzoru odhalila své nohy!

Dnes 17:00

O tom, že je herečka a zpěvačka Petra Černocká (60) až „podezřele" půvabná a vypadá až neuvěřitelně mladistvě, se toho již napsaly stohy. Petra dlouho odmítala prozradit, jak se o sebe stará, aby vypadala stále tak k světu, ale teď si neustálé lichotky na svou adresu vzala k srdci a nečekaně se vžila do role svěží dvacítky!

Petra Černocká totiž bude jednou z hvězd připravovaného muzikálu Ať žije rokenrol!. Na první představení tohoto počinu před novináři tedy neváhala a rozhodla se dát všem najevo, že i dáma v jejím věku může vystavit na odiv velkou část svých nohou.

„Vím, že je to docela odvaha, ale proč ne? Mám snad taky nárok!" vyjádřila se  zpěvačka ohledně svého atypického modýlku. Ten sice trochu shodila nevkusnými doplňky jako svetrem kolem pasu, nepříliš sladěným šátkem kolem krku nebo otřesnými punčocháči s lesklou lycrou, ale přesto dalece překročila běžný konvenční styl oblékaní českého průměru.

Je však pravdou, že kdyby se rozhodly pro podobně odhalující způsob oblékaní i další tuzemské ženy Petřina  věku a půvabu, byl by pohled na svět hned o něco hezčí.

 

Náhledy fotografií ze složky Petra Černocká současnost

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář