Jdi na obsah Jdi na menu
 


SAXANA JE ZPÁTKY A S VELKOU PARÁDOU

12. 1. 2007

Obrazek12. 01. 2007

Režisér Václav Vorlíček je lety, filmy, seriály a nesmrtelnou Popelkou prověřenou kvalitou. Za necelé dva měsíce začne natáčet svůj nový film, pokračování Dívky na koštěti s názvem Saxana – veletrh strašidel. Bude to první český film, ve kterém jednu z hlavních rolí bude hrál 3D animace.
Pamatujete si, jak Dívka na koštěti skončila? Jan Hrušínský coby filmový Honza a Petra Černocká alias Saxana bravurně zvládli všechna kouzlai nástrahy pohádkové říše a začali žít spokojeně v našem reálném světě. „Dvojice Černocká - Hrušínský samozřejmě zůstává. Zamilovali se, vzali se a měli dcerku Saxánku a ta bude ústřední postavou mého nového filmu," prozradil nám režisér Vorlíček.

Bohužel najít vhodnou představitelku Saxánky je pro tvůrce tak trochu oříšek. „Přál bych si najít malý živel. Musí být divoká a nespoutaná, mít charisma, které přitáhne - prostě takový diblík, který neposedí. Doufám, že ji v České republice najdeme," říká Vorlíček.

Kromě Petry Černocké a Jana Hrušínského uvidíte celou plejádu výborných českých herců. Jiřina Bohdalová si střihne rovnou trojroli. Setkáte se i se starým známým Miky Rouskem v podání Jana Krause. „Miky byl tak trochu darebák, ale za ta léta se napravil, vystudoval psychiatrii a stane se dokonce ředitelem blázince," prozrazuje režisér. Dále uvidíte například Jiřího Lábuse, Ivanu Chýlkovou nebo taky Petra Nárožného.

 

Film se začne natáčet zhruba za dva měsíce a v kinech bude mít premiéru v dubnu roku 2008.



 

Náhledy fotografií ze složky Petra Černocká současnost

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář