Jdi na obsah Jdi na menu
 


Petra Černocká: Po plastikách vypadá každá jako Jackson!

13. 11. 2009

VIP  Petra Černocká



S takovým razantním tvrzením nás překvapila zpěvačka a herečka Petra Černocká Kiss , která se ve čtvrtek večer zúčastnila módní přehlídky britské značky F&F na pražském Výstavišti.

Modní přehlídka se zpěvačce a herečce Petře Černocké velmi líbila a sama by si hned vybrala několik modelů.

„Hrozně se mi líbily ty černobílé kombinace a velké letní klobouky,“ řekla zpěvačka a herečka. Petra Černocká na sebe také prozradila, jaký preferuje styl oblékání a jak si na sebe vybírá oblečení. „Víte já jsem taková kombinace second hand a drahého značkového krámu, ne že bych projela Pařížskou, prostě ráda tvořím a skládám si oblečení spíš podle potřeby,“ pověděla Černocká a dodala: „Základ je mít dobrou kabelku a boty.“

Na to, že letos herečka a zpěvačka Petra Černocká oslaví 24.11. kulaté 60. narozeniny, vypadá stále báječně. Má snad na krásu nějaký recept, či je to šikovná práce plastických chirurgů? „Musíte mít hezké rodiče, takže dobré geny  v tom hrají určitou roli.“ Co se týče plastických operací zastává herečka rozporuplný názor, sama sice není zastánkyní zkrášlujících operací, ale do budoucna nevyvrací, že by nějakou tu operaci osobně podstoupila.

„Myslím, si že ve vyšším věku jsou plastické operace kontraproduktivní, jedna by možná ještě prošla, ale když už jste po té třetí, tak pak každá vypadá jak Michael Jackson,“ řekla s úsměvem a dodala: „Zatím jsem na tom nervově dobře, takže žádnou plastiku jsem dosud nepodstoupila, ale kdyby mi začala padat třeba oční víčka, prostě to co by bylo mile a snadno odstranitelné, tak bych šla,“ prozradila Černocká.

Podle jejího názoru by žena ve starším věku neměla vypadat na čtyřicet, když jí je třeba sedmdesát. Stáří holt tvoří součást našeho života, proto bychom se neměli za každou cenu hnát za mladším vzhledem. „Já si na to ještě počkám, uvidíme, ale víte hrozně se bojím toho, aby do mne někdo řezal a co když se mu to nepovede a budu mít jeden koutek níž, no to by mě kleplo!“

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Petra Černocká současnost

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář