Jdi na obsah Jdi na menu
 


Petra Černocká: Prasklo tajemství jejího sex-appealu!

11. 2. 2010

Obrazek


Petra Černocká je i v soukromí stejně bezprostřední a roztomilá jako kdysi ve své nejslavnější filmové roli Saxany.

 

Obrazek

 

 

Spoustu žen by jistě zajímalo tajemství krásy a dlouhodobého sex-appealu herečky Petry Černocké (60). Ta však několik let nechtěla prozradit nic konkrétního a spíše mlžila o tom, co ji dělá tak neodolatelnou i po mnoha letech od začátku kariéry. My jsme se ale zeptali zcela zpříma a odpověď jsme nakonec dostali!

 

Obrazek

 


 

,,Nepotřebuji pomoc stylistů, vizážistů ani jiných jim podobných -istů. Ničemu takovému jsem nepropadla. Prostě se jen snažím být v životě spokojená a nezatěžovat se tím, čím nemusím. Myslím, že starosti se dřív nebo později člověku otisknou ve tváři, a já se tedy prostě moc nemračím. To je celé," svěřila se Petra Černocká.

Obrazek



A že nám nelhala, potvrdila i následující situace z večírku, kde jsme nestárnoucí Saxanu potkali.

Obrazek



Petra dojedla lososový tatarák, udělala dva rychlé kroky k partě známých, se kterou na akci dorazila, a spontánně vykřikla: ,,Ještě tam vepředu něco sežeru!" Sotva to dořekla, začala si to rázovat do přední části místnosti ke dlouhému stolu s francouzskými sýry, domácím pečeným chlebem a vybranými archivními víny. Do toho všeho se pak pustila hlava nehlava.

 

 

Obrazek

 

 

Zpěvačka a herečka má prostě dar nejen vypadat od přírody půvabně, ale je jí dáno i kouzlo mladické bezprostřednosti. Tím vším je pak vytvořen koktejl jejího nesmrtelného šarmu.

Obrazek


 

 

Náhledy fotografií ze složky Petra Černocká současnost

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář