Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Jdi na obsah Jdi na menu

Biorezonance s Bicomem

Biorezonance - je moderní metoda přispívající k harmonizaci organizmu.

1ctverecrao_7825_resized.jpg

V Německu je mnohými lékaři, léčiteli a poradci zdravého životního stylu používána od roku 1977. Kombinuje poznatky tradiční čínské medicíny a kvantové fyziky.
Německé přístroje BICOM OPTIMA patří mezi špičku v biorezonanci. Jedná se o vysoce specializovaný přístroj. Pracuje na energetických úrovních s frekvencemi. 

Biorezonanční působení na sobě lidé pociťují různě, podle úrovně své citlivosti. Většinou je vnímají jako lepší fyzickou i psychickou kondici, úlevu, povzbuzení, větší jasnost. 

Během biorezonančního sezení se provádí monitoring, analýza a korekce energetických informací lidského těla. Dalo by se říct energetické vyšetření a následně ošetření. Pokud se při biorezonančním sezení zjistí, že frekvence vysílané Vaším tělem nejsou harmonické, pomůže je BICOM OPTIMA vyladit pomocí "zdravých" frekvencí vyslaných do vašeho těla, tím podpoří možnost opětovného "nastartování" samoregulece.   
 

Následují příspěvky, které toto téma dále rozvádějí. Otevřete je jednak kliknutím na "jejich" fotku, nebo pod fotografií a krátkým popisem najdete tlačítko PŘEČÍST.

 

Příspěvky

Biorezonance s Bicomem

Jak biorezonance funguje? Během biorezonančního sezení se provádí monitoring, analýza a korekce energetických informací lidského těla. Dalo by se říct energetické vyšetření a následně ošetření ... více v příspěvku. 

Přečíst

Praxe - zkrácená verze

S Bicomem se dá podporovat lidské tělo jako celek. Toto je příspěvek, ve kterém jsem se v lednu 2020 snažila prakticky přiblížit Bicom harmonizaci.

Přečíst