Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Jdi na obsah Jdi na menu
article preview

Hubnutí a výživové poradenství

 

x8271.jpgNadváha má vždy více příčin, veliký podíl má životní styl, stravovací návyky, zdravotní a duševní stav i věk.
Vím, že není vždy lehké dostat všechny tyto faktory do rovnováhy a mít je nastavené tak, aby hrály v náš prospěch.
Zkušenosti ukazují, že zájem a podpora zkušeného poradce zvyšují šance na úspěch.

Více než 30 let se věnuji podpoře při hubnutí.
Sama jsem ženou, která se otázkou váhy "musela zabývat" jak v mládí tak nyní před padesátkou. 



2017-11-19-08-32-50-077.jpgK DOSAŽENÍ NEJLEPŠÍCH VÝSLEDKU POUŽÍVÁM:
- úpravu životosprávy 
- vedení a vzdělávání ohledně jídelníčku ( s využitím svého informačního webu www.akademiezmeny.cz ,jehož součástí je 12ti týdenní program "restart vitality")
odkyselovací procedury 
- mnohdy i 
pomoc výživových doplňků
- pro náročnější je v nabídce i biorezonanční působení 
- pro ženy i pohybové aktivity v rámci studia orientálních tanců
Kombinaci jednotlivých složek domlouvám každému na míru.

Můžu Vám v mnohém pomoci, podpořit Vás svými mnohaletými zkušenostmi, nicméně k dosažení těch nejlepších výsledků je nutné, abyste si uvědomili, že jde o Váš život a bude potřeba úsilí a ochota ke spolupráci.
Společně můžeme "popracovat" na vytvořeních nových návyků, můžu Vám pomoci si uvědomit mnohé souvislosti, podívat se na Vaší situaci z jiného úhlu pohledu, podpořit Vás, zjednodušit Vám orientaci.

CO SE S KLIENTY SNAŽÍM DOCÍLIT
1. - ZHUBNUTÍ, ODKYSELENÍ a energetickou harmonizaci 
2. - STABILIZACI dosažených výsledků - když dosáhneme váhy, se kterou budete spokojeni, je důležité si ji "ustabilizovat", abyste se nevrátili ke svým původním stravovacím návykům a vaše snaha nepřišla v niveč.
3. - OSVOJENÍ SI NOVÝCH NÁVYKŮ - učím lidi u jídla myslet, aby si uvědomovali co, jak, kdy a kolik jedí a co to pro jejich tělo znamená.  Objedvujeme společně možnosti, aby jim dlouhodobě vyhovovaly a oni byli schopni si svoji váhu udržet.


PODPORA A KONTROLA
U  regionálních klientů v Ústí nad Labem 
v průběhu celého procesu hubnutí provádím průběžnou kontrolu pomocí bioimpedance s Tanitou. Měříme a sledujeme: množství zhublých kilogramů,  % tuku, včetně jeho rozložení v těle, vnitřní tělesný tuk, sleduji také, aby nedocházelo k úbytku svalové hmoty. Průběžně konzultujeme jídelníček, aby si člověk nové změny zažil, tak to málokdy stačí říct a vysvětlit jen jednou.  
U lidí, kteří se kterými "hubnu" na dálku provádím konzultace a kontrolu výsledků telefonicky, nebo "elektronicky". 


JAK DLOUHO CELÝ PROCES TRVÁ A KOLIK TO BUDE STÁT ?   
To jsou otázky, na které Vám můžu přibližně odpovědět po vstupní konzultaci, kdy si udělám představu, jak by mohla naše spolupráce pokračovat. Takže nejprve stačí vybrat si mezi základní a rozšířenou konzultací, absolvovat ji a podle toho jak dopadne můžeme pokračovat.
   Délka a potažmo i cena je samozřejmně úzce spojena s množstvím nadváhy, věkem, vlivem dietetických chyb "minulosti", stavem metabolizmu, ochotou spolupracovat a pomyslnou startovací čarou, na které se nacházíte.  Se všemi těmito faktory se dá pracovat.
   Jsou lidé, kterým stačí pár konzultací a jsou schopni si vše hlídat sami, jiní jsou se mnou v kontaktu delší dobu.


Jaké výsledky můžete očekávat?
   Co se týká hubnutí, bude-li vaše tělo zharmonizované a vy budete poctivě dodržovat vše, na čem se domluvíme, můžete počítat s úbytkem do 3-4 kg za měsíc, někdy však kila zůstávají stejná a mění se poměr svalové a tukové hmoty v těle, což je vidět na volnějším oblečení a úbytku centimetrů. Vždy záleží na stavu těla, metabolizmu a jak bude reagovat na úpravy, které mu připravíme. Jiné výsleky bývají u tak zvaných "chronických dietářů", jiné u lidí kteří se rozhodli hubnout poprvé, každopádně změna může ovlivnit každého. Často vidím jak se lidé po úpravě životosprávy cítí lépe, vnímají nárust energie. Ukazatel váhy jako takové není pro mě to nejdůležitější a ani se nedá dost dobře garantovat. Považuji za důležitější snižování % nadbytečného, někdy i rizikového tuku, přeformovávání postavy, celkový pocit ze sebe, dosažení trvalé změny smysluplných stravovacích návyků, nárust energie a celkové vyladěnosti. 


Pro začátek si můžete vybrat jednu ze dvou následně popsaných vstupních schůzek

ZÁKLADNÍ VSTUPNÍ KONZULTACE (zhruba kolem hodiny času)
dsc_1267.jpg     Vstupní schůzka, nebo telefonická konzultace je na začátku důležitá.
Je li osobní u mě v poradně, tak rovnou může zahrnovat bioimpedanční měření na váze TANITA, díky které získáme informace jako rozložení tělesného tuku v těle, množství svalové hmoty, metabolický věk, stav vnitřního - visceálního tuku, změřené údaje člověku rovnou vysvětluji. Jako výživový poradce si s Vámi povídám o dlouhodobém vývoji váhy, životním stylu, stravovacích návycích.
 

Když vím, jaké máte představy, motivy a výchozí situaci, navrhnu postup, kterým bychom mohli začít. A vy se rozhodne, jestli se do hubnutí se mnou pustíte. Jsou lidé, kterým stačí i takováto konzultace, něco si ve své hlavě sami srovají a už je nikdy nepotkám, a jsou lidé, kterým jako člověk vyhovuji a tak se mnou nějaký ten čas jdou bok po boku. 


ROZŠÍŘENÁ VSTUPNÍ KONZULTACE (zhruba hodinu a půl času, kdy většinu času povídáme a zároveň využíváme možností biorezonance s BICOMEM)

Rozšířená vstupní konzultaci, zahrnuje konzultaci a bioimpedanční měření s TANITOU, zmiňované výše u základní konzultace, 
(měření %tuku v těle, metabolického věku, bazálního metabolizmu, množství svalové hmoty...). NAVÍC pomocí biorezonančního přístroje BICOM OPTIMA provedu energetické testování stavu organizmu, metabolických procesů, energetických blokád, vytestuji, kterým potravinám byste se měli raději vyhýbat, zjistím jak je na tom vaše tělo s překyselením...  

Takovéto testování mi může pomoci odhalit energetické příčiny, proč možná celá léta nehubnete a z širší perspektivy vyhodnotit vaší startovací čáru. Přístroj BICOM OPTIMA je i harmonizační, přístroj a tak i v průběhu našeho povídání využijeme tak zvaný základní harmonizační program. Samozřejmně, pokud se Vám bude moje práce s BICOM OPTIMA dávat smylsl, můžete se s jeho pomocí dále cíleně "vylaďovat". Více na toto téma najdete na stránkách zde: https://www.revitalizacni-centrum.cz/clanky/biorezonance-s-bicomem/biorezonance-s-bicomem.html
Cena základní konzultace je 500,- Kč
Cena rozšířené konzultace s biorezonancí je 1800,- Kč


Chcete-li se objednat zavolejte mi, pokud neberu telefon pošlete SMS, ozvu se Vám zpátky. V průběhu terapií nemívám telefon u sebe.
                            Ing. Karla Růžičková tel: 603 18 14 39


ZÁVĚREM:
    Sama jsem typem, který kdyby se nehlídal, tak bude jako "koule". Mám své slabosti a vím, že pro někoho je udržení váhy v normě celoživotní záležitostí. Jde o to, aby se to dělalo s rozumem a ne nějakými nesmyslnými jednostrannými hladovkami, nebo drastickými krátkodobými "úspornými" programy. To, co nabízím je přístup, který v sobě spojuje vše, co mi dává smysl, a že toho za těch 29 let praxe je docela dost.