Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Jdi na obsah Jdi na menu
article preview

Biorezonance s Bicomem

.obrazek-whatsapp--2023-10-16-v-09.10.18_59ebad00.jpgBěhem každého sezení se provádím energetické mapování (testování), díky němuž si udělám představu o aktuálním energetickém stavu člověka. Po testování (abych nebyla ovlivněná) mi klient poví, proč za mnou přichází. Podle toho se nechám dále vést v postupu sezení. 

Ladící programy vybírám jak podle metodického postupu, tak podle zkušeností z praxe a intuice.  Často používám programy, které harmonizují biopole a vyrovnávají energie meridiánů. Například: uvolnění psychických zátěží, podpora hubnutí, vyrovnání energií, odstraňování energetických blokád, snížení následků stresu, podpora vitality, odrušení vlivu jizev, harmonizace čaker, vyrovnání jinu a jangu, podpora lymfatického systému a vylučovacích orgánů. 


Biorezonance, může pomoci i s pestrou škálou zátěží, které oslabují naše organizmy. 

Každý máme určitou míru seberegulace, vnitřní síly, odolnosti a zásoby minerálů, které nám pomáhají

sch-sud.jpg zvládat negativní vliv našeho životního stylu.

Někdy se soudek naplní a přeteče tak, jako je ukázáno na obrázku, a tělo pak není schopné pružně zvládat nároky, které na něm vyžadujeme.

Díky biorezonančnímu sezení s pomocí Bicomu, se mnohé zátěže dají zmenšit a v některých případech i eliminovat. Tímto odlehčením získá tělo více energie, díky které se může lépe revitalizovat.

Zmenšením množstní zátěží a patologických signálů se vyrovnává biopotenciál lidského těla, což dává prostor k nastartování vlastních tělesných mechanismů vedoucích k regeneraci. 

Vždy se jedná o spolupráci člověka, který na sezení přichází, terapeuta a přístroje. 

 

Na optimální harmonizaci je doporučováno 3 až 5 sezení v odstupech zhruba 3 týdny až 2 měsíce (podle stavu organizmu). Počet následných biorezonančních sezení a jejich délka závisí na individuální domluvě, vyladěnosti organizmu a subjektivních pocitech člověka.
Jsou i lidé, kteří přijdou jednou a následně se mi ozvou třeba jednou za půl roku, za rok, když cítí, že by se jim hodily nějaké nové podněty, kontrola a vyladění.

 

Praktické informace:
V den biorezonančního sezení
je vždy doporučeno konzumovat dostatečné množství vody, omezit čas strávených na mobilních a dalších elektronických zařízeních. 
Není vhodné přijít čerstvě, hodně najezený.
Po sezení bicom harmonizaci je do konce dne doporučeno nepít alkohol, kávu, černý čaj ani žádné další stimulanty. A být v rámci možností bez stresu. 

V době biorezonančního sezení se nemůže používat mobilní telefon. (Nejlépe se úplně vypíná)

Vzhledem k principu na kterém funguje nemá Bicom biorezonance kontraindikace a může být dlouhodobě používána.
Nicméně se doporučuje nepřikládat magnetické elektrody, pokud má člověk kardiostimulátor (dají se použít jiné typy elektrod, případně využít možnost ladění na dálku).
Z forézních důvodů v prvním trimestru těhotenství.
U implantátů není vhodné přímo na ně umisťovat určité typy aplikátorů.

 

Podrobněji jsem základní systematiku práce s BICOMEM přiblížila v tomto příspěvku: https://www.revitalizacni-centrum.cz/clanky/biorezonance-s-bicomem/praxe---zkracena-verze.html

 

DOPLNĚNÍ z 07/19 - posledního půl roku se má práce velice rozšířila díky skutečnosti, že Bicom přidal možnost pracovat s tak zvanými psychosomatickými sadami. Jedná se o frekvenční vzorky díky kterým je možné vytestovat a harmonizovat energetické nerovnováhy v čakrovém systému člověka na vědomé, podvědomé i nevědomé úrovni. V rámci této oblasti se rozšířilo působení o možnost harmonizace limitujících přesvědčení, strachů a rodinných zátěží ze strany jak otce, tak matky. Vliv těchto sezení je výrazný.

20201023_151526.jpgDOPLNĚNÍ z podzima 2020 - v poradně disponuji BBC - bicom body check - automatickým scanem energetockého stavu organizmu. Více informací si přečete: https://www.revitalizacni-centrum.cz/clanky/bbc-scan/bbc-bicom-body-check.html

 


Podtrženo shrunuto, s pomocí BICOM OPTIMA Vám můžu v poradně pomoci například s:

- vytestováním energetického stavu organizmu
- podporou odolnosti při zatížení patogeny
- energetickým vyladěním organizmu 
- harmonizací blokád způsobených jizvami

- podporou hubnutí 
- zmírněním vlivu stresu
- vytestováním vhodnosti doplňků 

- odkyselením organizmu 
- podporou při odvykání kouření
- čakrovou harmonizací
- uvolňováním psychosoamatických disharmonií vzniklých přesvědčeními, emocionáními toxiny, rodovými zátěžemi, strachy, traumaty ...

..................................................

Více o biorezonanci jako takové, diskuzní fórum, zkušenosti..., se můžete dozvědět na stránkách našeho dodavatele BICOMU www.biorezonance.org, nebo  http://www.bicom-optima.cz  . Přístroje BICOM používají i někteří lékaři a veterináři, kteří připouští možnost léčení pomocí biorezonace, proto se na stránkách dodavatele objevují i slova jako pacient, léčení, diagnózy.

Mé centrum je poradenské, proto u mě na webu tato slova nepoužívám. 
Chodí za mnou lidé z různých důvodů. Nicméně jste li vážně nemocní, tak Vám, obvzláště pokud se neznáme, doporučuji vyhledat ordinaci lékaře, který krom běžné praxe nabízí i biorezonanaci.