Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Jdi na obsah Jdi na menu

STRÁNKY se v této době AKTUALIZUJÍ, tak možná mezi sebou ještě nefungují některé dříve nastavené prokliky. Obsah je zachován. Jste-li na mých stránkách poprvé, mohl by vám v orientaci pomoci příspěvek ROZCESTNÍK
Každopádně, co je nové a moc se mi líbí, je dole na této úvodní stránce. Jsou zde viditelné všechny příspěvky ze všech rubrik. Vždy pod fotkou je krátký popisek. 

A nyní už stránky ....

Revitalizace znamená obnovení vitálních sil.
A přesně tím se skrze různé projekty, již léta zaobírám. 

Obrací se na mě lidé kteří

  • o sebe chtějí pečovat a podporovat své bytí na různých úrovních,
  • se chtějí cítit lépe,
  • by rádi měli představu stavu svého těla z energetického úhlu pohledu a chtěli "poladit" zjištěné nerovnováhy,
  • jsou vlastně zdraví, nicméně se necítí ve své kůži,
  • strádají nedostatkem energie, nebo jsou v energetickém přetlaku,
  • chtějí biorezonančně zjistit a uvolnit energetické blokády,
  • mají zájem o vyladění energetického systému meridiánů a čaker,
  • vnímají že jim prospěje podpoření psychiky a uvolnění přetížení vyvolávaného stresem,
  • které zajímají alternativní prostředky podpory vitality,
  • slyšeli, že biorezonance a Bicom Optima jsou díky své možnosti testovat a harmonizovat energetické toky skvělými prostředky pro udržování kondice,
  • je mnoho dalších důvodů (pro představu jak takové biorezonanční sezení probíhá jsem před lety napsala tento článek https://www.revitalizacni-centrum.cz/clanky/biorezonance-s-bicomem/praxe---zkracena-verze.html

 

Něco o mě:
Mám za svůj dosavadní život ledacos prožité, tak tady na Vás nebudu dělat ramena, jak jsem nejdokonalejší, nejvyladěnější, nejzorientovanější, nejhubenější, nejdisciplinovanější, nej ..., protože nejsem.

1rao_8808.jpgŽiji si svůj čas tady na zemi, řeším různá témata. Někdy jsem plně sama sebou, zářivá, ve své síle a někdy zase ne. Jsou dny,období,kdy si uvědomuji, že jsem ovlivněna jak okolím, tak svými vzorci z minulosti, emocemi a tak jako každý z nás dělám co můžu.

Nicméně většinu dní svého života jsem spokojená s tím jak se cítím a jak vypadám, a když nejsem, tak i na sobě aplikuji přesně ty metody a prostředky, které používám ve své poradně. I proto jsem z původního názvu Revitalizační centrum přešla na "Naše revitalizace". Prostě v tom tak nějak lidsky "jedeme" spolu.

Jsme lidé a je nám daná nedokonalost, chyby, slabiny, zároveň máme své silné stránky a možnost se celý život zdokonalovat, rozvíjet. A to si uvědomuji jak u sebe tak u dalších lidí. Přijetí je jedna z kvalit, které při svých sezeních nabízím.

A tak přesto, že nejsem superhrdinka, vím, že mnohým lidem mohu být v nějaké jejich životní fázi průvodcem, ukázat jim jejich situaci, nebo energetický stav z jiného pohledu, než vidí oni sami a nasměrovat je v oblastech, kterými neměli možnost se zabývat tolik jako já. 

Ve své praxi kombinuji biorezonanci, zdravou výživu, práci se záměrem, doplňky stravy, přjímání emocí, nástroje na odkyselování, pohyb, sebepřijetí... Vše vychází z mých zkušeností a poměr jednotlivých složek je vždy jedinečný, podle toho jaký člověk za mnou přichází.  
...................

Na stránkách "Naše revitalizace" najdete koncepty pro udržení vitality, které nenahrazují lékařskou péči. Nejsem lékařka, má biorezonanční činnost spadá do kategorie WELLNESS.


Odkazy na moje další aktivity:
Výživu rozebírám na webu www.akademiezmeny.cz.
O možnosti tančit břišní tance v Ústí nad Labem najdete na  www.karima.at. V září 2023 jsme otevřely nové kurzy, nicméně máme na webu i nějaká videa pro domácí tréning.

Jsou aktivity, u kterých jsem přesvědčena, že jsou velice užitečné k udržení harmonie člověka ale nejsem schopna pokrýt z vlastních zdrojů. Proto formou doporučení spolupracuji s několika šikovnými masérkami a duchovními poradkyněmi. 

 

STRÁNKY se v této době AKTUALIZUJÍ  
Níže zobrazované příspěvky se zobrazují z různých rubrik a neumím ovlivnit jejich uspořádání. Nicméně se mi líbí, že tu jsou všechny hezky pohromadě.

 

Poznámka: Tyto příspěvky jsem psala v průběhu 8mi let, kdy provozuji Bicom. Najednou se to může zdát mnoho materiálu. Není potřeba to vše číst. Příspěvky odráží oblasti, přístupy které při své práci beru v potaz. Nemusí vás všechny zajímat. Abyste mohli mít užitek z Bicom působení jim ani nemusíte rozumět, ani je číst. Pokud Vás zajímají pouze základní informace, nahlédněte rovnou do https://www.revitalizacni-centrum.cz/clanky/biorezonance-s-bicomem/ , tam najdete dva příspěvky, které Vám pomohou se zorientovat.

Nicméně mezi lidmi, kteří za mnou na biorezonanci přicházejí je mnoho takových, které zajímají témata o kterých zde píši a právě těm jsou příspěvky určené.   

Většina příspěvků je veřejná a pár je dostupných pouze přes heslo, které ode mě mají klienti. Jejich popisek začíná slovy "Neveřejný příspěvek".  

Příspěvky

ESENCE ... interní

Komentářů: 0

Prozatimní interní platforma pro projekt Energetická údržba. (pro vstup je nutné heslo, které mají ženy, kterých se to týká)

Přečíst

ESENCE ženy v pohybu

Je projekt, který začal v únoru 2024. Jená se o několik skupinových setkání pro ženy v Ústí n.L. Vychází z kombinace mé dlouholeté práce s pohybem a energiemi ... 

Přečíst

PODCASTY Mise "Já jsem"

Mé letošní zamyšlení Mise "Já jsem" je nyní k poslechu i na Spotify. V příspěvku je primárně odkaz.

Přečíst

Hubnutí a výživové poradenství

Nadváha má vždy více příčin, veliký podíl má životní styl, stravovací návyky, zdravotní a duševní stav i věk.

Přečíst

Biorezonance s Bicomem

Jak biorezonance funguje? Během biorezonančního sezení se provádí monitoring, analýza a korekce energetických informací lidského těla. Dalo by se říct energetické vyšetření a následně ošetření ... více v příspěvku. 

Přečíst

Chcete přestat kouřit?

... Důležité je, aby bylo vaše rozhodnutí přestat kouřit pevné. Biorezonance Vám může  pomoci eliminovat chuť na cigarety ... 

Přečíst

Jak jsem se dostala k biorezonanci

 Aneb, vlastně jsem si to představovala trochu jinak ... 

Přečíst

4 Mise "Já jsem" - Ukaž svoji krásu

Text z roku 2008. Může být alternativou části 1 pro SPOLU ženy se kterými sdílíme vášeň pro orientální tanec.

Přečíst

3 Mise "Já jsem" třetí část

Vztah k TOMU, co nás přesahuje, k dějům mezi nebem a zemí … a poděkování

Přečíst

2 Mise "Já jsem" druhá část

O větě "Já jsem", přijetí nedokonalosti, odporu, který klademe životu, uvolnění, sebepřijetí  ...

Přečíst

1 Mise "Já jsem" první část

 O biorezonanci, smyslu sebe podpory, bytí v roli tvůrce, přetlaku z toho co všechno bychom mohli, netlačení na sebe ...

Přečíst

Poděkování "mým zdrojům" poznání

Určitě důležitá součást Mise "Já jsem".

Přečíst

TO JE DIVNÝ

Mnoho mých uvědomění přichází díky mému dnes 13 letému synovi. Toto inspiroval, když prohlásil: „Mámo, to je divný.“ A bylo vidět, jak absolutně nepřijímá až odmítá tuto možnost...  Aneb o cestě a o tom jak nám věci, které považujeme za divné a odmítáme je unikají ... 

Přečíst

O biorezonanci z tisku

V poslední době vycházejí velice pěkné články, které BICOM biorezonanci přibližují.

Přečíst

Praxe - zkrácená verze

S Bicomem se dá podporovat lidské tělo jako celek. Toto je příspěvek, ve kterém jsem se v lednu 2020 snažila prakticky přiblížit Bicom harmonizaci.

Přečíst

Potěšení

náznak k tématu

Přečíst

práce se záměrem

Věřím, že pokud své Bicom sezení posílíte pomocí záměru, můžete z něj získat více.

Přečíst

INTEGRACE KVALIT

... Princip spočívá v tom, že si nejprve uvědomím, která kvalita je v mém případě v nerovnováze, v přebytku, v nedostatku a následně provádím skrze integraci její přijetí a vyrovnání. Zjistit jaké kvality mám v nerovnováze se mi většinou povede skrze zrcadlení s dalšími lidmi a situacemi...

Přečíst

Osobní prožitek z procesu scelování

Práce s emocemi, může mít různé podoby.  Sama znám několik technik a každá z nich má něco do sebe. Nyní s emocemi pracuji i v rámci biorezonance. Osobně mi velice ulevilo projití "Procesem scelování" o kterém zde píši. 

Přečíst

Posvátné smlouvy

Symbolické pojetí našich vztahů. Koncept se kterým jsem se setkala před mnoha lety a pomohl mi pochopit, přijmout některé mé vztahové interakce.

Přečíst

PODĚKOVÁNÍ za důvěru (02/2021)

Poděkování za důvěru, které jsem psala klientům v únoru 2021, když jsem se ohlížela za 5ti lety mé praxe s Bicomem.

Přečíst

5 primárních emočních zranění

ODMÍTNUTÍ, OPUŠTĚNÍ, PONÍŽENÍ, ZRADA, KŘIVDA - kdo z nás by některé z nich neznal na vlastní kůži...

Přečíst

Pochvalte se za to co pro sebe děláte

Vnímám velikou naději v tom, co pro sebe děláme. Kliknutím na PŘEČÍST pod obrázkem uvidíte více.

Přečíst

vaření s Karlou - videa

Hledáte způsoby jak obohatit svůj jídelníček? Vařili byste rádi zdravěji? ... pro otevření příspěvku klikněte na PŘEČÍST pod obrázkem

Přečíst

základní leták o čakrách

Čakry jsou fenomén, o kterém se dnes již celkem veřejně mluví a píše, přesto jsou stále pro mnoho lidí cizí. Klikněte na PŘEČÍST pod obrázkem.

Přečíst

působení na dálku

Tato možnost je primárně pro stávající zákazníky. V prvních letech své praxe jsem ji používala pouze v případě akutní potřeby (úrazy, nečekané pobyty v nemocnici, komplikace na dovolených ... ), nebo u hodně blízkých lidí, žijících daleko.

Přečíst

BBC bicom body check

Příspěvek s dalšími informacemi k BBC. Včetně letmého porovnání s Aureolou, kterou mám také k dispozici.

Přečíst

můj nový pomocník Aureola

Neveřejný příspěvek - ke vstupu je potřeba heslo.

Přečíst

Řídící funkce a látková vyměna

Neveřejný příspěvek  - psychosomatika, příčiny problémů, přetížení řídících center, metabolické procesy a hubnutí.

Přečíst

Příprava na očkování s BICOM

O podpoře imunity před očkováním a následné omezení negativních vlivů. 

Přečíst