Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Jdi na obsah Jdi na menu
article preview

působení na dálku

PUSOBENÍ NA DÁLKU
                   (aktualizováno 5.5.2020 v zóně pro stávající klienty a  27.10.2020 pro veřejnou část)

tuto možnost jsem v prvních letech své praxe používala pouze v případě akutní potřeby (úrazy, nečekané pobyty v nemocnici, komplikace na dovolených ... ), nebo u hodně blízkých lidí, žijících daleko.

Vždy s pokorou, vděčností a se souhlasem /na žádost člověka o kterého se jednalo, což patí u všech působení. 

Nové zkušenosti mi přinesla jarní koronavirová "krize" v roce 2020, ve společnosti byla panika a měla jsem možnost působit s Bicomem pouze na dálku - většinou s použitím fotografie.

Vzala jsem si tehdy bicom domů, což běžně nedělám. A s ohledem na domácí výuku, kterou jsem se synem musela absolvovat, jsem v rámci svých časových možností poskytovala "dálkovou" skupinovou a individuální podporu lidem, kteří se na mě obrátili. Z jejich zpětné vazby se ukázalo, že testování i posílání frekvenční podpory pomocí BICOMU na dálku funguje. A takt tuto možnost používám i nadále.

Působení na dálku je "úroveň" pouze pro ty lidi, kteří jsou schopni přijmout, že může fungovat. Je to jako když se setkáte s léčitelem, který posílá energii na dálku. Biorezonance s přístrojem Bicom v sobě spojuje principy kvantové fyziky, zkušenosti z čínské medicíny, práci s čakrami a emocemi, to první by vysvětlovalo možnost enregetického přenosu na dálku.

chipy-k-odeslani.jpgKdyž působím na dálku, probíhá to v podstatě stejně, jako když je člověk u mě osobně, věnuji jeho ladění pozornost, musím se soustředit, testovat frekvenční vzorky, vybírat programy, které pouštím.  Při sezení bez přítomnosti člověka používám dvě jeho fotografii (jednu na vsupu a druhou na výstupu, jako když ba tam seděl a měl na sobě položené 2 aplikátory) a záměr. Již v průběhu mého ladění k člověku prostorem proudí harmonizační frekvence. Z takového sezení se většinou nahraje frekvenční podpůrná placička, kterou následně posílám člověku (viz. fotka s obálkami a známkami), pro kterého se ladění dělalo. Placička se nalepí na tělo, kde člověku nahrané frekvence dále předává. Někteří lidé, často jsou to lidé s meditační praxí, nebo ti, kteří sami pracují s energiemi, vnímají posílané frekvence už v době, kdy jejich dálkové ladění probíhá. 

www.nase-revitalizace.cz.jpg   

V tomto článku z jara 2020 si můžete přečíst o jedné z možností použití zde zmiňovaného působení na dálku.

Čitelný text se vám zobrazí v PDF formátu při klinutí bicom prevence medunka.pdf

 

 

 

 

 

Co se týká ceny působní na dálku, tak ji mám rozdělenou do 2 skupin.

  • Cena při  individuálním testování jak jej výše popisuji a ladění na dálku je 1800,- Kč, plus poštovné podle destinace a frekvenční placička (120,- Kč). Tato cena je bez použití diagnostického přístroje BBC - s jeho použitím se navyšuje o 300,-, 500,-, nebo 800,- Kč podle rozsahu scanu.
     
  • Cena při zkráceném "cíleném" výběru programů, bez testování 800,- Kč plus poštovné 30,- Kč (v rámci ČR)  a frekcenční placička 120,- Kč. ( při těchto zkrácených laděných se využívají předm dané programové řetězce, zaměřené například na podporu energetického stavu po úrazu, programy pro posílením energie před a po operaci, akutní energetická, nebo psychická podpora, nebo "preventivní" podpůrné placičky popisované v článku  ...)