Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lektor

bc.-helena-candova.jpg
Připravím Vás snadno, dobře a rychle k praktickému zvládnutí profese účetní. Naučím Vás všemu, co budete pro práci v účetnictví skutečně potřebovat. Po absolvování kurzu budete schopni samostatně vést účetní agendu. Pomůžu Vám při řešení Vašich účetních záležitostí i po skončení kurzu.

Účetnictvím se zabývám od roku 1998. Stále aktivně vedu kompletní účetní agendy pro malé firmy a živnostníky. Vystudovala jsem VŠ se specializací Učitelství ekonomických předmětů, SŠ v oboru ekonomie a podnikání.

Práce účetní obnáší nejen přesnost, pečlivost při zaúčtování dokladů, ale také stálé sledování legislativy a daňových zákonů.

Výukou účetnictví se zabývám 11. rokem. Při lektorování kurzů se snažím být maximálně nápomocna studentům, vnášet vstřícnou a přátelskou atmosféru, chci tak předcházet obavám se na cokoliv zeptat a nepřipadat si "hloupě".

Ve výuce pracuji s logickou úvahou studentů, postupujeme od jednoduchého ke složitému. Učivo prezentuji vždy na praktických příkladech. Preferuji klasickou výuku přímé komunikace, cvičebních materiálů, vysvětlování látky na tabuli. Je to efektivní pro okamžitou vzájemnou zpětnou vazbu v pochopení látky. Pro část výuky používáme výpočetní techniku, zejména tam, kde se prakticky seznamujeme s portálem finanční správy (pro komunikaci s úřady a odesílání daňových přiznání), vyhledávání si účetních informací.

V kurzech pracuji s malou skupinou studentů, vzniká  tak prostor pro individualni přístup ke každému studentovi. Snažím se své studenty, tedy své kolegy, motivovat a vést k samostatnému uvažování a zodpovědnosti, pečlivosti, přesnosti, dovednosti "být podnikateli k ruce", najít vždy optimální řešení, nevzdávat se, umět si vyhledat informace potřebné pro práci účetní.


Bc. Helena Čandová

 
 

Rubriky

(114)LEKTOR

Příspěvků: 0

Lektor

Příspěvků: 0

Pro naše studenty

Příspěvků: 0