Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zápis ze sedmé schůzky žákovského parlamentu

6. 3. 2016

Zápis ze sedmé schůzky žákovského parlamentu

Školní rok 2015/2016

  

      prani-kafe.jpg

 

Datum: 4. 3. 2016

  1. Přivítání přítomných zástupců jednotlivých tříd – členů žákovského

    parlamentu (Martina Siváková, Václav Sivák, Erik Sivák, Karin Siváková, Richard Miko, Ladislav Bielý, Mariana Bielá, Ivana Siváková, David Gašpar, Pamela Siváková, Kevin Šivák, Jana Bielá ) a přítomných učitelů (Mgr. Lenka Zatloukalová, Jana Frydryšková).

  2. Členové parlamentu vyhodnotili akci, organizovanou žákovským parlamentem v měsíci únoru: Valentýnská srdíčka.

    Akce sklidila mezi žáky velký úspěch a opravdu se vydařila. Do akce se zapojila prakticky celá škola- žáci, asistenti i učitelé. Velmi nás překvapil zájem chlapců z vyšších tříd, kteří celou akci vzali velmi zodpovědně a s tvorbou vzkazů prostřednictvím srdíček si dali záležet. Řada poděkování od jednotlivců i celých tříd putovala k učitelům či asistentům. Velké poděkování patří zejména Janě Bielé, Adrianě Bielé, Patricii Sivákové, Karin Sivákové, Kevinu Sivákovi a paní učitelce Menčíkové. Ti barevná srdíčka pro všechny žáky z naší školy vystříhali. Dívky poté prázdna srdíčka roznesly do jednotlivých tříd, vyplněná posbíraly, roztřídily a doručily adresátům.

  3. V měsíci březnu proběhne na naší škole Okresní kolo pěvecké a výtvarné soutěže na téma- Karel IV. Protože nám záleží na tom, aby se všem soutěžícím na naší škole líbilo a odnesli si ze soutěže na naší škole plno nových a zajímavých informací o Karlu IV., rozhodli jsme se, že uspořádáme výstavku na téma: Fakta a zajímavosti o Karlu IV. Chceme si tak trochu zahrát na bulvár a zjistit co nejvíce zajímavostí ze života Karla IV.

  4. V měsíci březnu se chceme svou účastí spolupodílet na akci, která již tradičně na naší škole proběhne pod názvem: Okresní kolo pěvecké a výtvarné soutěže. Dva vybraní členové žákovského parlamentu vyzpovídají během této akce některé soutěžící. Předem si připraví pro jimi oslovené otázky, které pak zpracují a spolu s fotografiemi zveřejní formou příspěvku ve školním časopise. Žákovský parlament již pro námi oslovené vyrobil upomínkové předměty-záložky.