Jdi na obsah Jdi na menu
 


Čtecí babičky znovu čtou

Od září 2022 pokračuje projekt Počteníčko s babičkou / Hodinový vnuk - návštěvy Domovů seniorů - ve Starém i Novém Bohumíně.  Zde se po nás chce, abychom si s klienty v DD povídali, četli, zpívali, hráli hry, luštili křížovky, vyvezli je na vozíčku na krátkou procházku...každý v čem se nejlépe cítí.

Jedná se o hodinku týdně buď každý týden, nebo jak komu vyhovuje. Za nějaký čas můžeme i my být klienty DS a jistě budeme rádi, když nás někdo přijde na chvilku rozptýlit. 

https://www.mesto-bohumin.cz/cz/zpravodajstvi/videoarchiv/4450-hodinovy-vnuk-pomaha-seniorum.html

Do projektu Hodinový vnuk se momentálně přihlásilo 15 seniorek. Jejich zájmu a ochoty věnovat 1-4 hodiny měsíčně svého volného času klientům z domovů seniorů si velice vážíme a ceníme. Realizátor tohoto projektu p. Mgr Sekanina všem děkuje. Snad několik dalších ochotných seniorek přidá ruce ku pomoci. Kdyby si to naši senioři, především mladší, rozmysleli a projevili o tuto velice záslužnou službu zájem, budou vítáni.

*********************************************

 Čtecí babičky 26.4.2019 zasadily Strom hodinového vnuka a od září 2019 se znovu zapojily do akce Počteníčko/Hodinový vnuk - návštěvy v domech seniorů.  Bohulibou činnost ocenil 8.1.2020 i hejtman. Kdo se k nám ještě přidá?

*********************************************

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Olda - Hodinový vnuk

Hodinový vnuk, a dělají to seniorky??

 


Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>

Statistiky

Online: 1
Celkem: 253305
Měsíc: 5078
Den: 142