Jdi na obsah Jdi na menu
 


PREVIEW: KLIMKOVICE - VELKÁ POLOM

6. 9. 2017

Preview 5. kola CANIS 1.B třída sk.B: TJ Klimkovice – TJ Velká Polom

Sobota 9.9.2017 od 16:00 hod.

muzi-polom.jpg

Ne pouze tradičním Klimkovickým Jarmarkem bude v sobotu 9.9.2017 žít město Klimkovice. V ten den, se na domácím hřišti opět představí naši fotbalisté, tentokrát v souboji s TJ Velká Polom. Jarmark ve shodě s domácím fotbalovým utkáním, vždy znamenal hojnou diváckou návštěvu na fotbalovém utkání a my doufáme, že tomu nebude jinak ani tentokrát. Diváky na tribunu by měly přilákat i dosavadní výsledky našeho družstva.

V minulém kole naši hráči nezaváhali na hřišti Chuchelné a přivezli do Klimkovic všechny tři body za vítězství 4:0. O naše branky se podělili Marek Lubojacký, Rosťa Švec, Jarda Bednář a David Vostárek. "Obrovským pozitivem pro mě bylo vidět, že všichni hráči i v takto těžkém počasí utkání odmakali, chtěli vyhrát, druhý poločas se hrou bavili a za to mají tři body.“, zhodnotil utkání v Chuchelné trenér Jan Woznica. Po čtyřech odehraných kolech má naše mužstvo na kontě 10 bodů za 3 vítězství a jednu remízu a také impozantní skóre 8:1, což v tabulce znamená 2. místo se ztrátou pouhých 2 bodů na vedoucí Vřesinu. „Práci obrané hry celého mužstva si nemůžu vynachválit, obdržená jedna branka ze čtyř utkání hovoří za vše. Nadále však zůstáváme nohama na zemi a přes týden budeme pracovat na tom, abychom v sobotním "jarmarečním" utkání doma naší formu potvrdili.", připravuje se na zápas trenér Jan Woznica a asistent Rosťa Švec ho doplňuje: Teď nás čeká těžký trojboj, který začne Velkou Polomí, poté Strahovice a Vřesina venku. To nám ukáže, jak na tom jsme. Takže vzhůru do boje“.

Náš soupeř TJ Velká Polom má po čtyřech odehraných utkáních na svém kontě 6 bodů za dvě výhry (Chuchelná 3:2, Strahovice 4:0) a dvě porážky (Kozmice 1:3, Vřesina 1:3). S celkovým skóre 9:8 ji patří v tabulce 7.místo. V minulém kole si Velká Polom až nečekaně lehce poradila v domácím prostředí se Strahovicemi v poměru 4:0. Komentář z tohoto utkání napovídá, že si budeme muset dát pozor zejména na jejich rychlé protiútoky. Snad to naši borci zvládnou.

Poslední vzájemný mistrovský duel se odehrál 5. dubna 2014 na našem hřišti a skončil remízou 2:2. O naše branky se tehda postarali Daniel Bartoš a v poslední minutě David Vostárek. Doufejme, že v sobotním utkání přidáme alespoň o jeden gól více než soupeř a na konci utkání se budeme radovat ze tří bodů.

Partnerem domácích zápasů mužů je CHACHAROVA PIZZA, která na konci každého domácího utkání mužů rozdá mezi nejmladší návštěvníky několik druhů pizz. Přijďte po konci utkání k posezení u "AŤA BARU".  Novinkou bude i změna čepovaného piva. Kdy v rámci akce Kopeme za fotbal, bude na čepu GAMBRINUS NEPASTERIZOVANÁ 10°, přijďte ochutnat.

předzápase, který se hraje od 13:30 hod. se představí naši dorostenci v souboji s TJ Sokol Kobeřice.

Na tomto utkání nemůžete chybět! Přijďte povzbudit TJ Klimkovice!