Jdi na obsah Jdi na menu
 


Další služby

Vytváření profilů kapel a interpretů, texty pro pozvánky na hudební akce a jejich umístění na netu

Mezi další služby, které zajišťuji a které jsou určeny jak jednotlivým interpretům, tak hudebním skupinám, je drobný, ale neúnavný a poctivý marketing. Je důležitý zejména pro nové tváře a začínající kapely. Spočívá v postupném budování vlastní značky a jména, v oslovování nových fanoušků a postupném vytváření a rozšiřování základny věrných příznivců.

Zpěvákům, zpěvačkám a hudebním skupinám nabízím:
- registraci neboli vytvoření profilu na kvalitních hudebních portálech. Většina z hudebníků zná především Bandzone, ale věřte, že stránek, které se věnují hudbě, je podstatně víc.
- udržování vašeho profilu neustále aktualizovaného: vy mně zašlete vaše novinky, čerstvé skladby, fotky, aktuality a chystané akce koncertů. 
kytara_koncert.jpg

Proč si mě najmout?
1) jsem levný
2) jako textař jsem kreativní - každou vaši fotku opatřím originálním popiskem, pro každé vaše vystoupení, koncert nebo akci vymyslím nový a neotřelý text
3) jsem poctivý, pečlivý a spolehlivý - na čem se domluvíme, to platí
4) jsem rychlý. Každý z portálů má jiným způsobem rozmístěné navigační prvky (login, vkládaní fotek, akcí, vytváření playlistu, diskuze ...). Vzhledem k tomu, že s tímto rozmístěním mám již dlouhodobé zkušenosti, budu o dost rychlejší než vy. A čas - to jsou peníze, ne? ;)
5) jsem diskrétní - vaše přihlašovací údaje se nedostanou nikomu do cizích rukou. Rozhodně ne z mé strany.

Popis služby

Počet katalogů/webů

Cena [Kč]

Registrace do českých hudebních katalogů

1

30

15

370

Vkládání pozvánek na koncerty, vystoupení a akce 1 20
15 250
 

Příspěvky

Pozvánky

26. 9. 2016

 

Profily

26. 9. 2016